AirPods Pro
Δημοσίευση 25/05/2020 - 13:48
Όταν βάζω την θηκη να φορτισει από το ρεύμα, ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι και μετα από 5 δευτερόλεπτα σβήνει
Ένα,πως καταλαβαίνω ότι φορτίζει και δεύτερον πως καταλαβαίνω ότι ολοκληρώθηκε η φορτιση
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 25/05/2020 - 14:27
Τα δικά μου που είναι Series 2 όταν έχουν φορτίσει πλήρως είναι με πράσινο χρώμα. Λογικά είναι το ίδιο και σε αυτά.
Δημοσίευση 25/05/2020 - 15:27
Αλλιώς δε το δείχνει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/05/2020 - 18:15
Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν βρίσκω το αντίστοιχο μήνυμα.
Πολλές φορές μόλις τα βγάζω από την θήκη πάντα το αριστερό δείχνει κάτι του στυλ 24% ή 14% μπαταρία, ενώ είναι ώρες μέσα (και λογικά έχει φορτίσει στο 100%).
Εάν εκείνη την στιγμή ξαναβάλω μέσα το αριστερό, κλείσω την θήκη (και γίνει το λαμπάκι κόκκινο/πορτοκαλί) και το ξαναβγάλω, μου δείχνει τότε 100%.
Πάει για αντικατάσταση;
Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια εάν το 24% που δείχνει θα κλείσει νωρίτερα απο το άλλο ή όχι.
Να αναφέρω οτι έχουν γίνει reset αρκετές φορές και δεν φτιάχνει
Τελευταία επεξεργασία από: skous, 25/05/2020 - 18:15
Δημοσίευση 25/05/2020 - 19:19
Μπορείς να τα κοιτάζεις από το κινητό σου αυτά.
Με ξεκλείδωτο το τηλέφωνο κάνεις swipe down στην οθόνη σου και μετά swipe right
Παιδιά πήρα και γω τα pro, μια ερώτηση
Όταν βάζω την θηκη να φορτισει από το ρεύμα, ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι και μετα από 5 δευτερόλεπτα σβήνει
Ένα,πως καταλαβαίνω ότι φορτίζει και δεύτερον πως καταλαβαίνω ότι ολοκληρώθηκε η φορτιση
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 25/05/2020 - 19:26
Αυτό που λέει όταν φορτίζει,αν κάνεις tap την case και σου ανάβει το λαμπάκι φόρτισης,δεν παιζςιΜπορείς να τα κοιτάζεις από το κινητό σου αυτά.
Με ξεκλείδωτο το τηλέφωνο κάνεις swipe down στην οθόνη σου και μετά swipe right
Δημοσίευση 26/05/2020 - 00:47
Αυτό που λέει όταν φορτίζει,αν κάνεις tap την case και σου ανάβει το λαμπάκι φόρτισης,δεν παιζςι
Αυτό ισχύει μόνον όταν τα φορτίζεις σε ασύρματο φορτιστή. Επίσης το led παραμένει για 8 δευτερόλεπτα αναμμένο μόλις το τοποθετήσεις στον φορτιστή.
Δημοσίευση 26/05/2020 - 07:23
Ωραία τέλειαΑυτό ισχύει μόνον όταν τα φορτίζεις σε ασύρματο φορτιστή. Επίσης το led παραμένει για 8 δευτερόλεπτα αναμμένο μόλις το τοποθετήσεις στον φορτιστή.
Last ερώτηση,σημαντική
Όταν μιλάς και θέλεις να αυξήσεις ή μειώσεις την ένταση που ακούς αυτό πως γίνεται εκτός του siri?
Έχω και AW αλλά Γυρνώντας την κορώνα δεν κάνει κάτι
Κάνει μόνο στην μουσική όχι στην κλήση
Μη μου πείτε ότι πρέπει να βγάλω τηλέφωνο από την τσέπη!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/05/2020 - 10:22
Καλησπέρα σας,
Έχω αρκετές ερωτήσεις , οπότε όποιος έχει τη καλή διάθεση να με βοηθήσει τον ευχαριστώ. Αν έχουν απαντηθεί ξανά μπορείτε να με ανακατευθύνετε.
Ενδιαφέρομαι να πάρω τα Airpods Pro, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με ασύρματα in-ear ακουστικά τα τελευταία χρόνια και ο λόγος ήταν οτι ανησυχούσα λίγο για την εφαρμογή τους και την πιθανότητα να χάσεις/χαλάσει το ένα. Αλλά έχω κουραστεί με καλώδια και διαφορετικά ακουστικά για κάθε χρήση οπότε λέω να προχωρήσω.
Είμαι κάτοχος Iphone Xs και τα θέλω για γενική χρήση, calls γραφείου, μουσική, γυμναστήριο. Με ενδιαφέρει και η ακύρωση θορύβου οπότε κοιτάω μόνο τα Pro.
1. Μπορώ κάπου να τα δοκιμάσω, είναι εφικτό αυτό? Ο σχεδιασμός των προηγούμενων airpods ήταν μια χαρά για εμένα - κρίνοντας και απο τα wired, αλλά δεν ξέρω πώς θα μου είναι το fit στον νέο σχεδιασμό.
2. Γενικά εντυπώσεις απο το grip είναι καλές, σας φεύγουν καθόλου με κινήσεις του σώματος? Κυρίως για το γυμναστήριο η για περπάτημα και ΜΜΜ με ανησυχεί.
3. Στον ιδρώτα είναι ανθεκτικά όντως όπως διαβάζω στα χαρακτηριστικά τους - η θα τα φθείρει πιστεύετε? Ομοίως ανθεκτικότητα σε πτώση?
4. Έψαξα λίγο για την ποιότητα του μικροφώνου τους και διάβασα αρκετά παράπονα σε σχέση με προηγούμενα airpods. Θέλω να τα συνδέσω και με windows για calls στη δουλειά - λειτουργεί ικανοποιητικά το μικρόφωνο?
5. Εγγυηση 1 ή 2 χρόνια? Αν παθει κάτι το ένα αντικαθίσταται με 100+ ευρώ?
6. Τέλος bonus question θα ήθελα να τα συνδυάσω και με ένα garmin fenix watch μέσω bluetooth. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, για εντυπώσεις απο συνδεσιμότητα.
Δημοσίευση 26/05/2020 - 16:42
1. iStorm απ' όσο θυμάμαι μπορούσες να δοκιμάσεις. Πιθανόν λόγω κατάστασης/κορωνοϊου να το έχουν σταματήσει.
2. Δε φεύγουν για κανένα λόγο τα ακουστικά. Δεν έφευγαν τα προηγούμενα, πόσω μάλλον τα Pro.
3. Είναι.
4. Το βασικό πρόβλημα είναι πλέον με το ANC που το έχουν "πετσοκόψει" με τα τελευταία Updates.
5. Η εγγύηση όπως έχουμε πεί τόσα χρόνια απο 'δω μέσα είναι 2ετής με το παραστατικό αγοράς, εντός Ε.Ε.
6. Συνδέονται.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/05/2020 - 16:43
Δημοσίευση 26/05/2020 - 17:16
Το istorm πλεον λόγω κορωνοιου δεν δοκιμάζουν1. iStorm απ' όσο θυμάμαι μπορούσες να δοκιμάσεις. Πιθανόν λόγω κατάστασης/κορωνοϊου να το έχουν σταματήσει.
2. Δε φεύγουν για κανένα λόγο τα ακουστικά. Δεν έφευγαν τα προηγούμενα, πόσω μάλλον τα Pro.
3. Είναι.
4. Το βασικό πρόβλημα είναι πλέον με το ANC που το έχουν "πετσοκόψει" με τα τελευταία Updates.
5. Η εγγύηση όπως έχουμε πεί τόσα χρόνια απο 'δω μέσα είναι 2ετής με το παραστατικό αγοράς, εντός Ε.Ε.
6. Συνδέονται.
Οπότε κι εγώ τα πήρα στα τύφλα αλλά η αίσθηση στο αυτί είναι τέλεια
Απλά ρε Νίκο,ξέρεις μήπως εσύ όταν μιλάω στο τηλέφωνο και θέλω να αυξήσω ή να μειώσω την ενταση που ακούω πως το κάνω;;
Λένε μέσω siri, αλλά δεν το δουλεύω.
Άλλος τρόπος υπαρχει,έστω και μέσω ρολογιού ήθα πρέπει να βγάζω το τηλέφωνο όπου αν ισχύει αυτό,μιλάει για τρελό μείον σε ακουστικά 250+€
Δημοσίευση 26/05/2020 - 18:00
Έχω aw αλλά όταν μιλάω παρόλο που γυρίζω την κορώνα,δεν κάνει τίποτα!!!Άρα το απολύτως λογικό η iStorm.
Απλά με τα Pro αρκετός κόσμος δε τα βολεύεται λόγω των Tips.
Για την ένταση το πιο εύκολο μέσω AW αν έχεις.
H Siri δε βοηθάει.
Στην μουσική οκ αυξομειωνεται, στην κλήση είναι το θεμα
Ενώ όταν μιλάω από το aw γυρνώντας την κορώνα αυξομειωνεται η ένταση
Τι να κάνω;
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 26/05/2020 - 18:02
Δημοσίευση 26/05/2020 - 18:43
Άρα από ότι κατάλαβα στην κλήση,μόνο μέσω τηλεφώνου,σωστά;Στη κλήση μια φορά μου λειτούργησε και δεν το ξανάκανε ποτέ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες