και ενα μικρο θεμα θορυβου που ειχα με το δεξι ακουστικο κατι σκρατς , με την τελευταια αναβαθμιση δεν το εχω πλεον
Δεν ξερω τι να πω
Δημοσίευση 22/09/2020 - 13:42
και ενα μικρο θεμα θορυβου που ειχα με το δεξι ακουστικο κατι σκρατς , με την τελευταια αναβαθμιση δεν το εχω πλεον
Δεν ξερω τι να πω
Δημοσίευση 22/09/2020 - 17:59
Δημοσίευση 22/09/2020 - 18:07
Έχω την εντύπωση πως το παραπάνω Pop-Up το βγάζει λόγω του Automatic Switching που έχει προστεθεί.
Ας δοκιμάσει κάποιος να το απεν/ποιήσει απο ρυθμίσεις - BT - πάτημα στο " i " των AirPods και μετά "Connect to This iPhone" - "When Last Connected to This iPhone".
Δημοσίευση 03/10/2020 - 19:39
Δημοσίευση 03/10/2020 - 19:48
Όλες οι γενιές των AirPods που είχα μαζί και τα pro το έχουν αυτό το feature και μεταξύ μας δεν επηρεάζει σε κάτι τη λειτουργία τους ή τη διάρκειά τους στο χρόνο.Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω αν και εχει ξανααπαντηθεί πιο πάνω, αν και σε εσας έχει έναν «τζόγο» το καπάκι της θήκης των airpods pro όπως και στα δικά μου. Και κυρίως αυτοί που πήραν τωρα τελευταία ώστε να δω αν είναι κάτι που αφορούσε τα πρώτα μοντέλα μόνο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2020 - 19:52
Πριν 2 μήνες περίπου τα πήρα τα pro και κάνουν ακριβώς όπως αναφέρεις .Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω αν και εχει ξανααπαντηθεί πιο πάνω, αν και σε εσας έχει έναν «τζόγο» το καπάκι της θήκης των airpods pro όπως και στα δικά μου. Και κυρίως αυτοί που πήραν τωρα τελευταία ώστε να δω αν είναι κάτι που αφορούσε τα πρώτα μοντέλα μόνο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2020 - 19:53
Καλησπέρα,
"Feature".
Δημοσίευση 04/10/2020 - 20:44
Ναι για να κάνει εναλλαγή αυτόματα αν έχεις iPad Mac . Αν δν έχεις μπορείς να το βγάλεις . Πήγαινε Bluetooth βρες το AirPod κ δες κάτι επιλογές στην εναλλαγή . Να μένει στο κινητό , όχι αυτόματα .Σε κάθε ξύπνημα του iPhone (ios14) βγάζει banner AirPods συνδέθηκαν. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Δημοσίευση 06/10/2020 - 15:38
Νίκο ή κάποιο άλλο παιδί, γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των κωδικών MWP22TY/A και MWP22ZM/A ?? Σε καταστήματα στο Skroutz υπάρχουν και οι δύο. Τι διαλέγουμε ?
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 06/10/2020 - 15:39
Δημοσίευση 06/10/2020 - 15:57
Από Κωτσόβολο έχω τα MWP22TY/A. Βέβαια έγινε αντικατάσταση λόγω βλάβης στα ακουστικά και την θήκη και πλέον δεν ξέρω τι έχω....σε μια αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν βρήκα καμία διαφορά. Ενδεχομένως τα μεν να ειναι νεότερη έκδοση ή να απευθύνονται σε διαφορετικές αγορές χωρίς αυτο να σημαίνει ότι έχουν διαφορετικές προδιαγραφές.
Δημοσίευση 06/10/2020 - 16:20
Νίκο ή κάποιο άλλο παιδί, γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των κωδικών MWP22TY/A και MWP22ZM/A ?? Σε καταστήματα στο Skroutz υπάρχουν και οι δύο. Τι διαλέγουμε ?
Οι κωδικοί απλά δείχνουν τη χώρα προέλευσης.
Το TY είναι Ιταλία, το ZM απο Γερμανία.
Κοινώς, δε σε απασχολεί.
Δημοσίευση 06/10/2020 - 21:13
Οι κωδικοί απλά δείχνουν τη χώρα προέλευσης.
Το TY είναι Ιταλία, το ZM απο Γερμανία.
Κοινώς, δε σε απασχολεί.
GR δεν υπάρχει δηλαδή ? Χε@@@νοι και εδώ ?? (Είναι γνήσιοι κωδικοί δλδ και όχι παραεισαγωγή ?)
Επίσης κάποια από αυτά αναφέρουν στο site τους “1 χρόνο εγγύηση κατασκευαστή” (Αντίθετα με Κωτσόβολο/Public.... που αναφέρουν 2 έτη). Αν η αγορά γίνει από αυτούς, αναγνωρίζουν τον 2ο χρόνο ? Και αν όχι, από που τον παίρνουμε ?
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 06/10/2020 - 21:18
Δημοσίευση 06/10/2020 - 21:27
Τα Skroutz-ομάγαζα λειτουργούν με παραεισαγωγή.
Γι' αυτό βλέπεις άλλους κωδικούς.
Τώρα για την εγγύηση, ας γράφουν ο,τι θέλουν. Αυτοί αναφέρονται στον 1 χρόνο της Apple.
Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου, με τον 2ο χρόνο υποχρέωση μετά του πωλητή.
Απλά πρόσεξε που θα κάνεις την αγορά, γιατί εκεί μέσα πολλά τρώνε μπανάνες.
Δημοσίευση 06/10/2020 - 22:35
Τα Skroutz-ομάγαζα λειτουργούν με παραεισαγωγή.
Γι' αυτό βλέπεις άλλους κωδικούς.
Αυτοί οι κωδικοί MWP22TY/A και MWP22ZM/A τότε είναι παραεισαγωγη ? Αν ναι, στην Ελλάδα ποιοι έρχονται ?
Απλά πρόσεξε που θα κάνεις την αγορά, γιατί εκεί μέσα πολλά τρώνε μπανάνες.
Σκεφτόμουν από Kaizer ή Kaizershop.
Δημοσίευση 06/10/2020 - 22:56
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες