Αυτοί οι κωδικοί MWP22TY/A και MWP22ZM/A τότε είναι παραεισαγωγη ? Αν ναι, στην Ελλάδα ποιοι έρχονται ?
Άκυρο. Το ZM είναι ελληνικής εισαγωγής.
Δημοσίευση 07/10/2020 - 09:45
Άκυρο. Το ZM είναι ελληνικής εισαγωγής.
Eλληνικής εισαγωγής? Σαν να λέμε Κωτσόβολος και Media? Και έχουν 100€ φθηνότερα... ?
Τελευταία επεξεργασία από: Lefty79, 07/10/2020 - 09:46
Δημοσίευση 07/10/2020 - 09:52
Έχουνε πλάκα οι "επίσημοι"... Γιατί να μην προτιμάμε να αγοράζουμε από Skroutz τόσο πιο φθηνά... ?
Αχχχ δε θα βάλουνε ποτέ μυαλο.
Δημοσίευση 07/10/2020 - 10:31
Πάντως τα δικά μου από Κωτσόβολο είναι τα TY. Δεν ξέρω να έχει σημασία σχετικά με τις προδιαγραφές ή την εγγύηση. Νομίζω πως δεν έχει.
Δημοσίευση 07/10/2020 - 10:49
Μα δε σημαίνει πως όλοι απο Skroutz φέρνουν ελληνικής εισαγωγής.Έχουνε πλάκα οι "επίσημοι"... Γιατί να μην προτιμάμε να αγοράζουμε από Skroutz τόσο πιο φθηνά... ?
Αχχχ δε θα βάλουνε ποτέ μυαλο.
Δε παίζει κανένα μα κανένα ρόλο.Πάντως τα δικά μου από Κωτσόβολο είναι τα TY. Δεν ξέρω να έχει σημασία σχετικά με τις προδιαγραφές ή την εγγύηση. Νομίζω πως δεν έχει.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/10/2020 - 11:40
Δημοσίευση 07/10/2020 - 17:53
Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου, με τον 2ο χρόνο υποχρέωση μετά του πωλητή.
Δηλαδή, τον δεύτερο χρόνο, σε οποιοδήποτε πρόβλημα είναι υποχρεωμένοι να μου τα ελέγξουν και να τα αλλάξουν αυτοί ή μπορώ να τα πάω και σε κάποιους από τους “επίσημους” εδώ ?? (Document κ.α.)
Δημοσίευση 07/10/2020 - 19:06
Βάσει νόμου, ο 2ος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή.
Μπορείς να πας και προς InfoQuest π.χ. αλλά μπορούν να σε στείλουν πίσω εκεί που έκανες την αγορά.
Ένας επιπλέον λόγος που όλοι αυτοί πλέον (iStorm π.χ.) "διαφημίζουν" τη περίφημη 2ετία της εγγύησης.
Δημοσίευση 13/10/2020 - 13:51
Έχουμε εικόνα αν θα βγουν στο σύντομο μέλλον νέα Airpods In Ear ή να πάρω την απόφαση να προχωρήσω σε αγορά των Pro?
Δημοσίευση 13/10/2020 - 14:57
Αυτά που αναμένονται είναι τα Studio που θα είναι Over Ear.
Αν ψήνεσαι για αγορά των Pro, μη το σκέφτεσαι.
Ειδικά στη τιμή που είναι τώρα Skroutz.
Ευχαριστώ Νίκο.
Αλλά δυστυχώς νομίζω πως θα πέσω στην ανάγκη των "επίσημων" λόγω άτοκων δόσεων που θέλω να τα βάλω...
Δημοσίευση 13/10/2020 - 21:07
Επειδή και εγώ μελετάω την αγορά των pro μιας και έχουν ήδη πέσει σε πολύ καλή τιμή και δεν αναμένονται σύντομα καινούργια, ξέρει κανείς αν τα pro βγαίνουν πιο έξω στο αυτί σε σχέση με τα απλά (για μέσα από το κράνος το σκέφτομαι);
Δημοσίευση 13/10/2020 - 23:34
Αν ψήνεσαι για αγορά των Pro, μη το σκέφτεσαι.
Ειδικά στη τιμή που είναι τώρα Skroutz.
Νίκο, και εγώ τέλος του μήνα πάω για αγορά. Τα βρίσκω τελική τιμή στα 190€. Υπάρχει περίπτωση το Νοέμβριο, Black Friday, να ρίξουν λίγο ακόμα την τιμή τους για να περιμένω ?
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες