Ναι, τα βρίσκεις και απο ευρώπη αλλά και Amazon.
Ήταν η 2η επιλογή μου.
Αν δε μου κάτσουν καλά τα Comply (που δεν το νομίζω) θα καταλήξω σε αυτά.
Δημοσίευση 12/12/2020 - 22:26
Απλά Νικόλα με τα memory foam δυστυχώς μετά από κάποια διάστημα αρχίζει η αποσύνθεση τους , αρχίζουν να διαλύονταιΉμουν ανάμεσα στα Dekoni, AirFoams Pro Active 2.0 (που συνδυάζουν το Tip της Apple) και στα Comply 2.0 που διόρθωσαν τα προβλήματα της 1η έκδοσης.
Τελικά κατέληξα σε αυτά της Comply μιας και είχαν τις καλύτερες κριτικές.
Μέσα στη βδομάδα θα τα 'χω.
Δημοσίευση 12/12/2020 - 22:30
όλες οι οδηγίες αναφέρουν οτι πρέπει να είναι σε φόρτιση για να γίνει update.
How to update AirPods Pro
AirPods updates happen on the down-low. You can’t tell them to update. And Apple’s wireless earbuds don’t make it easy for you to know if a new firmware version has been installed. The best you can do to request an update is put your AirPods Pro in their case, with the case getting power. And the iPhone that they are paired with needs to be close by. Then wait.
Realistically, this is a problem only for people who get antsy about controlling firmware updates, and who want the latest as soon as they can get it. For everyone else, just keep using your AirPods Pro. The update will happen without you having to do a thing.
https://www.cultofma...irmware-update/
Δημοσίευση 12/12/2020 - 22:38
Νικο από που προτείνεις να να την πάρω ;Αγγλικό ή Γερμανικό ;Έχω ακριβώς την ίδια σε μπλέ και κόκκινο για τη κοπέλα.
Εξαιρετική και στενή χωρίς να φεύγει απο τα AirPods.
Περιμένω τις επόμενες μέρες και αυτή, να δω πως θα βγάλω την απο πάνω.
Δημοσίευση 12/12/2020 - 22:39
Απλά Νικόλα με τα memory foam δυστυχώς μετά από κάποια διάστημα αρχίζει η αποσύνθεση τους , αρχίζουν να διαλύονται
Ιδίως αν φοριούνται συχνά στο τρέξιμο , λόγω ιδρώτα κτλ .
Ναι έχεις δίκιο. Με ιδρώτα κακώς συνδυασμός.
Γι' αυτό το λόγο σκεφτόμουν τα AirFoam που συνδυάζουν το Tip της Apple.
Βέβαια όταν είχε πρωτοξεκινήσει το πανηγύρι με τα Memory Foams πριν κάνα χρόνο, τα εφάρμοζαν κάτω απο τα λαστιχένια Tips.
Μετά άλλαξαν και βγάζουν πλέον έτοιμα.
Έχεις βάλει εσύ?
Δημοσίευση 12/12/2020 - 22:39
Νικο από που προτείνεις να να την πάρω ;Αγγλικό ή Γερμανικό ;Έχω ακριβώς την ίδια σε μπλέ και κόκκινο για τη κοπέλα.
Εξαιρετική και στενή χωρίς να φεύγει απο τα AirPods.Περιμένω τις επόμενες μέρες και αυτή, να δω πως θα βγάλω την απο πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 12/12/2020 - 22:47
Δημοσίευση 12/12/2020 - 23:51
Νικόλα όχι στα AirPods ,σε αλλά ασύρματα ακουστικά κι πάντα δυστυχώς το ίδιο αποτέλεσμα . Ενω εφαρμόζουν τέλεια τα άτιμα τα memory foam στο αυτί , δεν κρατάνε πολύ .Ναι έχεις δίκιο. Με ιδρώτα κακώς συνδυασμός.
Γι' αυτό το λόγο σκεφτόμουν τα AirFoam που συνδυάζουν το Tip της Apple.
Βέβαια όταν είχε πρωτοξεκινήσει το πανηγύρι με τα Memory Foams πριν κάνα χρόνο, τα εφάρμοζαν κάτω απο τα λαστιχένια Tips.
Μετά άλλαξαν και βγάζουν πλέον έτοιμα.
Έχεις βάλει εσύ?
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 12/12/2020 - 23:57
Δημοσίευση 13/12/2020 - 00:39
Κοιτα τώρα χειμώνα σίγουρα είναι καλύτερα τα πράματα , δεν ιδρώνεις άσχημα όπως το καλοκαίρι . Προσπάθησε γενικά να μην τα πιέζεις πολύ δυνατά την ώρα που το βάζεις στο αυτί σου και όταν τα πλένεις , τίναζε τα καλά πρώτα ( διότι κρατάνε νέρο σαν σφουγγάρι ) αφήνε τα να στεγνώνουν καλά με φυσικό τρόπο μόνα τους καλύτερα .Για να δούμε πόσο θα τη βγάλουν.
Γιατί το σκεφτόμουν και αυτό ως προς την αντοχή.
Το αναφέρουν και στα Reviews.
Αν με βγάλουν τουλάχιστον καλοκαίρι θα 'μαι ευχαριστημένος.
Δημοσίευση 13/12/2020 - 11:03
Νίκο βλέπω τα σημεία στους μαγνήτες είναι καθαρά. Δεν υπάρχει θέμα με τα pro? Διότι στα 2 αν δεν έβαζα αυτοκόλλητα θα είχαν γίνει μαύρα.Έχω ακριβώς την ίδια σε μπλέ και κόκκινο για τη κοπέλα.
Εξαιρετική και στενή χωρίς να φεύγει απο τα AirPods.
Περιμένω τις επόμενες μέρες και αυτή, να δω πως θα βγάλω την απο πάνω.
Δημοσίευση 13/12/2020 - 11:41
Νικόλα να προσέξεις γιατί από Amazon η version 2 της comply υπάρχει μόνο στην επιλογή που έχει και τα τρία μεγέθη (s,m,l).Thnx για τις πληροφορίες.
Με γλίτωσες ήδη απο αρκετές ταλαιπωρίες.
Δημοσίευση 13/12/2020 - 11:50
Νίκο βλέπω τα σημεία στους μαγνήτες είναι καθαρά. Δεν υπάρχει θέμα με τα pro? Διότι στα 2 αν δεν έβαζα αυτοκόλλητα θα είχαν γίνει μαύρα.
Ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι και φαντάσου ήθελα να πάρω και εκεί κάτι να το καλύψω.
Πάντως και τα 1st Gen δεν μου είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερο θέμα εκεί.
Νικόλα να προσέξεις γιατί από Amazon η version 2 της comply υπάρχει μόνο στην επιλογή που έχει και τα τρία μεγέθη (s,m,l).
Για καλή μου τύχη έχω βάλει και τα 3 μεγέθη.
Καλά που ενημέρωσες βέβαια.
Τα έχεις εσύ? Ευχαριστημένος?
Δημοσίευση 13/12/2020 - 11:52
Τα είχα στα sony. Έκαναν πολύ καλή δουλειά.Θελω να τα πάρω για τα pro αλλά γαμώτο δεν έχει τα medium με v2.Ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι και φαντάσου ήθελα να πάρω και εκεί κάτι να το καλύψω.
Πάντως και τα 1st Gen δεν μου είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερο θέμα εκεί.
Για καλή μου τύχη έχω βάλει και τα 3 μεγέθη.
Καλά που ενημέρωσες βέβαια.
Τα έχεις εσύ? Ευχαριστημένος?
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες