Καλημέρα! Το αν αξίζει ή όχι τα +200-300 ευρώ είναι και λίγο θέμα ματαιοδοξίας, καθώς η μόνη διαφορά από το αλουμίνιο + cellular είναι αισθητική (και καλύτερη αντοχή στην οθόνη). Εγώ είχα αποφασίσει να πάρω σίγουρα κάποιο με Cellular και αμφιταλαντευόμουν μεταξύ αλουμίνιο και Stainless Steel λόγω της μεγάλης διαφοράς. Πέτυχα όμως στις 9/12 μια προσφορά στο γαλλικό άμαζον που ίσχυε μόνο για το SS Gold και ήταν 100ευρώ κάτω, οπότε σε σχέση με το αλουμίνιο +cellular βγήκε μόνο 100ευρώ πάνω. Έτσι σίγουρα άξιζε. Δεν ξέρω αν θα είχα δώσει +200 όμως αν δεν το είχα δει προσφορά.
Όσον αφορά τα λουράκια, δυστυχώς από αυθεντικά Apple το μόνο από τα premium που ταιριάζει ακριβώς σαν χρώμα είναι το Milanese Loop. Τα σιλικόνης και τα υφασμάτινα πάνε όλα, καθώς δεν έχουν μεταλικά στοιχεία να κάνουν αντίθεση.
Τα 3rd party λουράκια δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στο νέο χρώμα: όσα είναι Stainless steel Gold ταιριάζουν με το Series 4 & 5 Stainless Steel Gold που ήταν πιο χάλκινο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έντονη η διαφορά και θα χτυπάει στο μάτι. Είναι και θέμα του πόσο κάποιος είναι "ψείρας". Λόγω του φετινού χρώματος πάντως, πιστεύω ότι στα λουράκια που έχουν ασημί stainless steel αντάπτορα δεν θα φαίνεται έντονα η διαφορά, καθώς το φετινό χρυσό είναι πολύ απαλό και σε κάποιους φωτισμούς ασημίζει. Δυστυχώς δεν έχω λουράκι με ασημί αντάπτορα να το δοκιμάσω, αλλά το έβαλα δίπλα σε ένα ασημί ρολόι και δεν έκανε μπαμ. Μάλιστα το ασημί καθρέφτιζε το χρυσό και έπαιρνε το χρώμα του.
Το δοκίμασα όμως με κάτι 3rd party λουράκια που είχα πάρει για το series 3 rose gold αλουμίνιο και ταίριαζαν με αυτό ακριβώς. Φυσικά υπάρχει διαφορά, απλώς δεν κάνει μπαμ. Αναλόγως το πόσο σε ενοχλεί ή όχι το φοράς.
Και φορεμένο