Στην πράξη όμως αρκετά περνούν νερό .το καλό είναι ότι το αλλάζουν στην εγγύηση .
Αυτό είναι προβληματικό. Επομένως όσο εισαι εντός εγγύησης βούτα το για να μάθεις αν έχεις πάρει καλό ή σκάρτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/07/2021 - 07:20
Στην πράξη όμως αρκετά περνούν νερό .το καλό είναι ότι το αλλάζουν στην εγγύηση .
Δημοσίευση 07/07/2021 - 10:02
Εγώ πάντως 2 χρόνια που το έχω το 4αρι το έχω βουτήξει στο θαλασσινό νερό 100άδες φορές.
Μετά το ξεπλένω με νεράκι βρύσης.
Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 11:07
Και όσο προχωράει ο καιρός είμαι της άποψης ότι κάθε προϊόν είναι για να το χρησιμοποιούμε και κάποιες φορές να του βγάζουμε και τα μάτια (ναι!).
Σίγουρα δεν είναι πίνακας ζωγραφικής, ούτε έργο τέχνης.
Δεν θέλω οι συσκευές μου να είναι στολίδια, προτιμώ να έχουν "παράσημα".
Αυτή είναι προσωπική άποψη όμως σου δίνει έναν αέρα ελευθερίας και δεν γίνεσαι σκλάβος καμίας συσκευής.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 11:22
Και όσο προχωράει ο καιρός είμαι της άποψης ότι κάθε προϊόν είναι για να το χρησιμοποιούμε και κάποιες φορές να του βγάζουμε και τα μάτια (ναι!).
Σίγουρα δεν είναι πίνακας ζωγραφικής, ούτε έργο τέχνης.
Δεν θέλω οι συσκευές μου να είναι στολίδια, προτιμώ να έχουν "παράσημα".
Αυτή είναι προσωπική άποψη όμως σου δίνει έναν αέρα ελευθερίας και δεν γίνεσαι σκλάβος καμίας συσκευής.
Το πρόβλημα δεν είναι τα παράσημα... Αλλά να το πάρει ο δια...λογος.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 13:21
Εννοείτε αλλά νομίζω είναι αρκετά τα σκάρτα από το 4αρι και μετά .το δικό μου εννοείτε ότι θα το βάλω στην θάλασσα αλλά τώρα το χρειάζομαι γιαυτο δεν κάνω κίνηση .αν μείνω χωρίς ρολόι τώρα μου ήρθε να πηγαίνω γήπεδο ….τι κάνουμεΑυτό είναι προβληματικό. Επομένως όσο εισαι εντός εγγύησης βούτα το για να μάθεις αν έχεις πάρει καλό ή σκάρτο.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 14:13
Δημοσίευση 07/07/2021 - 16:06
Υπάρχει κάποιος λόγος που θα πρέπει να το βουτήξεις; Εκτός αν κανείς κολύμβηση [emoji2]
Δημοσίευση 07/07/2021 - 16:12
Αν είσαι παραλία και δεν θες να το αφήσεις στο αμάξι ή στην πετσέτα πχ. Ή για να καταγράψει και την κίνηση σου στη θάλασσα.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 19:39
Θάλασσα το βάζετε ;με το 3 που το ειχα λιώσει στην θάλασσα και δεν είχε κάνει τσικ .το 4 τα έπαιξε στην θάλασσα και ταλαιπωρήθηκα αλλά το άλλαξα στην εγγύηση .το 6 φοβάμαι να το βάλω ,αλλά ένας Φιλος το έβαλε και ….χάλασε θα το στείλει για εγγύηση .
Κανονικά και με το νόμο. Έχω κάνει καμιά 20ριά μπάνια μέχρι σήμερα. και το 4 το έβαζα και το 6 τώρα. Απλά το πλένω με γλυκό νερό μόλις επιστρέψω για να φύγουν τα αλάτια.
Δημοσίευση 07/07/2021 - 21:01
Έχω βάλει και το 3 και το 4 πάρα πολλές φορές στην θάλασσα για να καταγράφουν και λειτουργούν και τα 2 ακόμα χωρίς πρόβλημα. Δεν τα ξέπλενα ποτέ με γλυκό νερό. Τα βγάζω μόνο στο ντους λόγω του ζεστού νερού και των χημικών των σαπουνιών. Δεν βουτάω σε πισίνα οπότε δεν ξέρω αν το χλώριο δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο θα κάνω και αν πάρω το 7
Δημοσίευση 07/07/2021 - 23:10
Δημοσίευση 09/07/2021 - 23:16
Υπάρχει κάποιο νέο για esim με ελληνικό πάροχο;
Δημοσίευση 10/07/2021 - 09:14
Δυστυχώς έχουμε καταντήσει γραφικοί πλέον …
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 11/07/2021 - 13:08
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες