Apple Watch Series 6: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 18/07/2021 - 20:50
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 18/07/2021 - 20:53
Μήπως συνάδελφε έπρεπε να είχες ενεργοποιήσει τη σταγόνα πριν όπως λέει και ο φίλος;
Είχα βάλει την προπόνηση ανοιχτής θάλασσας όποτε έτσι κι αλλιώς είχε ενεργοποιηθεί.
Το μεγάφωνο είναι πολύ δυνατό, η Siri είναι ψόφια μέχρι τη μέση της έντασης μετά γίνεται εξίσου πολύ δυνατή.
Το κατάλαβα γιατί δεν πείραξα καθόλου την ένταση της και μετά το μπάνιο, το βράδυ τη ρώτησα κάτι κι ούτε που την άκουγα.
Δημοσίευση 18/07/2021 - 20:53
Πάω σπίτι , το ξαναπλένω κάτω από χλιαρό προς κρύο νερό για 10 δευτερα, και το λουράκι.
Μετά ενεργοποιώ στην σταγόνα πάλι για να φυγει το νερό.
Δημοσίευση 18/07/2021 - 20:55
Είχα βάλει την προπόνηση ανοιχτής θάλασσας όποτε έτσι κι αλλιώς είχε ενεργοποιηθεί.
Το μεγάφωνο είναι πολύ δυνατό, η Siri είναι ψόφια μέχρι τη μέση της έντασης μετά γίνεται εξίσου πολύ δυνατή.
Το κατάλαβα γιατί δεν πείραξα καθόλου την ένταση της και μετά το μπάνιο, το βράδυ τη ρώτησα κάτι κι ούτε που την άκουγα.
Έχεις δοκιμάσει να κανείς κάποια κλήση αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει θέμα το μεγάφωνο. Είναι λίγο περίεργο αν μόνο το πρόβλημα εντοπίζεται στη Siri
Δημοσίευση 18/07/2021 - 20:57
Έχεις δοκιμάσει να κανείς κάποια κλήση αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει θέμα το μεγάφωνο. Είναι λίγο περίεργο αν μόνο το πρόβλημα εντοπίζεται στη Siri
Το έβαλα να φορτίζει τώρα, θα δοκιμάσω αργότερα. Η ένταση πάντως φαίνεται πολύ δυνατή αλλά η siri στην ένταση που το είχα πριν ψόφια τελείως.
Δημοσίευση 18/07/2021 - 22:13
Για όποιον ενδιαφέρεται, η Voda έχει εκπτώσεις στο SE & S6 αλλά και στη Nike έκδοση.
Δημοσίευση 19/07/2021 - 06:54
Δηλαδή αν πάω θάλασσα δεν ενεργοποιώ την σταγόνα πριν μπω αν δεν βάλω προπόνηση ;Τη σταγόνα απλά την εν/ποιείς μετά για να ωθήσει τα νερά που έχει κρατήσει εκτός.
Δε κάνει κάτι άλλο..
Δημοσίευση 19/07/2021 - 08:27
Το ίδιο και ο Γερμανός για το 6αρι μόνο με επιπλέον επιστροφή 15% για κατόχους eurobank και δώρο ασύρματα ακουστικά.Για όποιον ενδιαφέρεται, η Voda έχει εκπτώσεις στο SE & S6 αλλά και στη Nike έκδοση.
Δημοσίευση 19/07/2021 - 09:05
Δηλαδή αν πάω θάλασσα δεν ενεργοποιώ την σταγόνα πριν μπω αν δεν βάλω προπόνηση ;
Δεν είναι απαραίτητο.
Απλά αν το εν/ποιήσεις πρίν μπείς, δεν θα ανταποκρίνεται η οθόνη σε άγγιγμα.
Ουσιαστικά το κάνει για να μην πατήσεις κάτι κατα λάθος.
Δημοσίευση 27/07/2021 - 09:42
Δημοσίευση 27/07/2021 - 11:25
Ρουφάει περισσότερο σε σχέση με πριν η αλήθεια είναι αυτή. AW6Έχει παρατηρήσει κανείς με το watchOS 7.6 battery drain; Έφαγε 14% σε 7 ώρες που το φόραγα στον ύπνο[emoji2962]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/07/2021 - 12:09
Ρουφάει περισσότερο σε σχέση με πριν η αλήθεια είναι αυτή. AW6
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Α είναι γενικό το φαινόμενο;!
Μην αρχίσω τα restore ακόμα δλδ[emoji28]
Δημοσίευση 28/07/2021 - 10:28
Εμένα εδώ και δυο μερες το se κρατάει αρκετες ωρες λιγότερο!! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει….εν τω μεταξυ εβαλα και το id μου σε ενα macbook που πηρα και ειπα μήπως φταιει αυτο λόγω κάποιων ρυθμίσεων στο παρασκήνιο ισως…πρωτη φορα μου τυχαινει τοσο εμφανης διαφορα….Α είναι γενικό το φαινόμενο;!
Μην αρχίσω τα restore ακόμα δλδ[emoji28]
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 28/07/2021 - 18:53
Σε συνέχεια του προηγουμενο μηνυματος παρατήρησα ότι καποιες στιγμες το iphone «βαραίνει», laggaρουνε οι εφαρμογες στην αλλαγή των σελίδων αφετηρίας και την ίδια στιγμη στο apple watch πέφτει τρελα το ποσοστο μπαταριας…σαν κατι να δουλευει φουλ στο παρασκηνιο…κανω hard reset στο iphone και ολα στρωνουν για καποιε ωρες μεχρι την επομενη φορα…Εμένα εδώ και δυο μερες το se κρατάει αρκετες ωρες λιγότερο!! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει….εν τω μεταξυ εβαλα και το id μου σε ενα macbook που πηρα και ειπα μήπως φταιει αυτο λόγω κάποιων ρυθμίσεων στο παρασκήνιο ισως…πρωτη φορα μου τυχαινει τοσο εμφανης διαφορα….
Ξερει κανεις περι τίνος προκειται??
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες