Μόνο που το you.gr δε θεωρείται Skroutz-ομάγαζο με τη γνωστή έννοια του όρου.
Πιο πολύ στα "μεγάλα" γνωστά κατατάσσεται μιας και ανήκει στον όμιλο της Quest.
Δημοσίευση 15/11/2020 - 20:28
Δημοσίευση 15/11/2020 - 20:30
Τελικά επειδή η προσφορά με τις άτοκες δόσεις μέσω γραμματείων του Κωτσόβολου είναι μέχρι και 19/11 (επίτηδες το έβαλαν έτσι στανταράκι...), έκανα την παραγγελία μου λοιπόν...
Και είπα ότι αφού δεν έχουμε e-sim ακόμα στο ρολόι να πάρω και αυτό και βλέπουμε για του χρόνου αν κι εφόσον και και και (έχω vodafone εγώ οπότε και να το βγάλει η Cosmote μόνο δεν μου αρκεί)
Τώρα απλά αναμονή... (πρέπει να έρθει το κούριερ για να υπογράψω και μετά να ξεκινήσει το πανηγύρι της υπομονής...)
Δημοσίευση 15/11/2020 - 21:11
Δημοσίευση 15/11/2020 - 23:19
Βαγγέλη αυτό σκεφτόμουν και εγώ , του χρόνου μόνο αμαζον φέτος δεν το βλεπω να έρχεται στην ώρα του , πάντως ένας φιλος μ που δουλεύει Κωτσο μου είπε 18 περιμένουν κομμάτια για να τα αποστείλουν στης προπαραγγελίες , βάλε τώρα 1ον θα είμαστε μέσα ; 2ον άντε τα στείλανε θα τα πάρουμε από την κούριερ έγκαιρα ; Εδω στην πόλη μου έχουν καλάθια από την Πέμπτη με πράγματα π.χ η ACS που δεν ανοίχτηκαν ακόμα !Εμένα άλλη είναι η απορία που έχω...
Οκ γίνανε οι προπαραγγελίες στα εγχώρια μαγαζιά (εξαιρώ το Amazon που μάλλον θα το τιμήσω στο επόμενο μήλο)
Το θέμα είναι κατά πόσο, με τον χαμό που γίνεται με την διαθεσιμότητα ΑΛΛΑ και τα ΚΟΥΡΙΕΡ που τρέχουν σαν τρελοί τώρα με την καραντίνα, ποσο καθυστέρηση θα φάμε στην παραλαβή
Κατά την γνώμη μου, αφού πια οι περσινές - προπερσινες - κτλ ωραίες στιγμές που γυρνάγαμε day 1 να δούμε ποιο κατάστημα τα έχει και σε ποια περιοχή, δεν παίζουν, νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τι στοκ υπάρχει, τους «γνωστούς κουμπάρους» που θα προηγηθούν και μετά έχει ο θεός
Οποτε όπως κάθε χρόνο εγω κρατάω μικρό καλάθι για αυτό το 20/11 παράδοση
Άλλωστε έχουμε στο παιχνίδι πια και τις εταρείες ΚΟΥΡΙΕΡ που πολλές φορές εγω - αν και τους δικαιολογώ με τον χαμό που γίνεται- έχω φάει αρκετή καθυστέρηση
Αυτά
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 15/11/2020 - 23:21
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:06
H καλή εβδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται...
Mε το καλό να παραλάβουν όλοι.
#iPhoneProMax
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:26
H καλή εβδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται...
Mε το καλό να παραλάβουν όλοι.
#iPhoneProMax
Τελευταία επεξεργασία από: 7psyxos, 16/11/2020 - 10:33
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:41
Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος επιβεβαιωμένα αν μπορώ σε iPhohe 12 Pro Max , επειδή έχω καρτοκινητό What's app να μου κάνουν e-SIM? Ή μόνο για πάγια αυτό ισχύει ?Γιατί έχω και Vodafone student και χρησιμοποιώ και τις δύο.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:06
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:16
Μα δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το περσινό 11 Pro/Max σε αυτό το κομμάτι.
Mπορείς να κάνεις eSIM το What's Up.
Δεν το είχα ψάξει πέρυσι Νίκο γιατί το iPhone 11 Pro Max μου έχει δύο official sim οπότε δεν μου χρειάστηκε απλά είπα φέτος να το πάρω από εδώ αν γίνεται να έχω μια esim και μια κανονική οπότε πάλι στα ίδια είμαι χωρίς κανένα πρόβλημα και να μην ψάχνομαι από τρίτη χώρα να το φέρω .
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου !
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:24
Α, έχεις το κινέζικο με τις φυσικές SIM.
Δε θα έχεις θέμα κανένα.
Με γειά προκαταβολικά
Να σαι καλά . Ελπίζουμε μόνο να μην φύγει ένας μήνας και πληρώνουμε ήδη κάτι που δεν έχουμε πιάσει στα χέρια μας ;-).
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες