Κάλησπερα φέτος θέλω να κάνω αναβάθμιση αλλά μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά και να λυθούν τα προβληματα το βλέπω αρκετά δύσκολο Έλεγα να πάρω το 12 mini, τυχαία είδα σε ένα μαγαζί θήκες για 12 mini για Pro και Pro max .Το mini είναι αρκετά μικρό ,παιδικό θα έλεγα μικρότερο από το 6 που έχω ,τσάμπα λεφτά θα έλεγα για αυτά που προσφέρει ,εδώ στα χέρια του γιου μου 7 ετών η θηκη ήταν αρκετά μικρή Τo Max η μεγαλύτερη παντόφλα που έχω δει (άποψη μου)το ιδανικό μέγεθος είναι το 12 και το 12 pro .Tο θέμα ειναι ότι αν δεν τα δω από κοντά και να τα πιάσω δεν μπορώ να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα και μετά να τη πατήσω ,δεν είναι κάτι που αλλάζεται εύκολα, αν το ανοίξεις το κουτί, τη πάτησες .Επισης με προβληματίζουν τα προβληματα που διαβάζω εδώ μέσα αλλά και σε ξένα forum .Nορίζω ότι το πρόβλημα οθονης δεν είναι software γιατί αν ήταν έτσι θα το είχαν διορθώσει αμεσα για να μην πέσουν οι πωλησεις .Συμπερασμα ;θα περιμενω να ανοίξουν τα μαγαζιά να δω πως κάθονται στο χέρι μου και να δω την εξέλιξη με το θέμα της οθονης και όχι μόνο διαβάζω και θέματα μπαταρίας .Τα ποσά αυτά για τα σημερινά ελληνικα δεδομένα είναι εξωπραγματικά και θέλει αρκετό ψάξιμο .Εντυπωση μου κανει στο άλλο νήμα πως κανει ο κόσμος έτσι για τη διαθεσηνοτητα για κάτι που οχι απλά δεν το έχει δει αλλά δεν το έχει πάρει στα χέρια του και με τα προβληματα που υπάρχουν λες και τα δίνουν προσφορά και οποίος προλάβει .1300e και μπλε κίτρινες και κόκκινες οθόνες όχι βρε παιδια κάτι παίζεται εδώ .Το θέμα με το Κλείδωμα του mini βγήκε update και λύθηκε Αρα κάπου βρωμάει εδώ η δουλειά .
Η Apple περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί το θέμα είναι και ο ιός τώρα που υπολειτουργούν πολλά θέματα και μετά βλέπω ανάκληση με ανακατασκευασμένα η αντικατάσταση οθονης .Η διαίσθηση μου είναι ότι η Apple φέτος την πάτησε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: ilzals, 24/12/2020 - 13:47