Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1546   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:27

λοιπον, μετα απο ασυρματη φορτιση ολο το βραδυ (προφανως φορτισε κ εμεινε με 100% για ωρα μεχρι το πρωι) ανοιγω εφαρμογες και ηταν παγωμενη η οθονη, πχ φβ κ δεν μπορουσα να κανω σκρολ πουθενα, τις εκλεισα κ ανοιξα παλι το ιδιο σε ολες, σαφαρι, ινστα κλπ. Επισης δοκιμαζω να κανω επανεκκινηση με παταω τα 2 κουμπια κ μενει στο να κανω σουιπ δεξια να κλεισει αλλα που, κολλημενη κ εκει η οθονη δεν εκανε...τι να κανω ρε παιδια, μηπως η ασυρματη φορτιση τα επηρεαζει η μιλαμε για αλλο μπαγκ, 

12αρι ειναι σε φορτιστη ανκερ

ναι οκ το ξερω αυτο εκανα, το θεμα ειναι αλλο γιατι το κανει κ μηπως οι ασυρματοι φορτιστες μη αππλε εχουν θεματα κ χαλανε τη συσκευη, οπως με το 6αρι που οταν το φορτιζες τρεμοπαιζαν τα εικονιδια ενα ενα κυκλικα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1547   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:31

Ναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος. Σιγουρα από 8 έως 10 ώρες sot ανάλογα και με τη χρήση. Κανένα θέμα πλέον και ελάχιστο standby drain ανά ώρα idle. Προχτές που το μέτρησα έχασε 0.59% ανά ώρα standby.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλά είσαι.

Στις υπηρεσίες συστήματος, τι έχεις ανοιχτό ?

Το δικό μου 12 Pro, με μέτρια χρήση προς το παρόν λόγω και της καραντίνας , μου βγάζει περίπου 2 μέρες.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι τo βράδυ χάνει περίπου 5%, το έχω όμως συνδεδεμένο με το watch.

#1548   Psychosocial

Psychosocial

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:44

θα μας τρελάνεις φιλε ;από πάνω τόσα post με προβληματα δεν σου λένε κάτι ;άσε τα αλλά forums που γίνεται ο χαμός ,ένας νοήμων άνθρωπος αν κάτσει να διαβάσει αυτά που λένε αγοραστές και δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις Φυσικα θα επηρεαστεί .Εγω δεν μπορώ να επηρεάσω γιατί δεν είναι κάτοχος της συσκευής μόνο οι κάτοχοι μπορούν το κάνουν αυτό .Απλα βρε παιδια τι πραγνα είναι αυτό ένας να πει κάτι μια άποψη αμέσως να πέσετε πάνω να τον φάτε ,

Δε βγαζεις ακρη. Μη το ψαχνεις. Αυτοι νομιζουν πως τα φετινα προβληματα τα ανακαλυψε το iphonehellas. Το χειροτερο ειναι δεν ειναι και τρολς.

#1549   dimifoti

dimifoti

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:58

Πολύ καλά είσαι.

Στις υπηρεσίες συστήματος, τι έχεις ανοιχτό ?

Το δικό μου 12 Pro, με μέτρια χρήση προς το παρόν λόγω και της καραντίνας , μου βγάζει περίπου 2 μέρες.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι τo βράδυ χάνει περίπου 5%, το έχω όμως συνδεδεμένο με το watch.

Ανοιχτά μόνο compass, find my iphone, motion calibration & distance, networking & wireless και share my location. Όλα τα άλλα off. Επίσης background app refresh μόνο στις εφαρμογές που θέλω. Να σημειώσω ότι είχα κάνει clean install στην αρχή και ότι το σήμα στο δωμάτιο είναι αρκετά ασθενές, κάτι που επιβαρύνει τα πράγματα. Ωστόσο πλέον βλέπω εντελώς flat την καμπύλη αποφόρτισης και είμαι άνετα με μία φόρτιση ανά 48 ώρες ή όπως προτιμώ καλύτερα μισή φόρτιση ανά 24 ώρες.

#1550   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/12/2020 - 18:58

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία.

Οι κάτοχοι 12 Pro από μπαταρία είστε ικανοποιημένοι ?

Έχετε battery drain στην 14.3?

Κανένα πρόβλημα με χαλαρή χρήση βγάζει άνετα 1,5 μέρα με όλα ανοικτά data Bluetooth κλπ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1551   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 01:10

ξέρει κάποιος αν στα νεα iphone το 5G το έχουμε στο αυτόματο? ή στην ρύθμιση που λέει πάντα?

#1552   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 01:38

Ανοιχτά μόνο compass, find my iphone, motion calibration & distance, networking & wireless και share my location. Όλα τα άλλα off. Επίσης background app refresh μόνο στις εφαρμογές που θέλω. Να σημειώσω ότι είχα κάνει clean install στην αρχή και ότι το σήμα στο δωμάτιο είναι αρκετά ασθενές, κάτι που επιβαρύνει τα πράγματα. Ωστόσο πλέον βλέπω εντελώς flat την καμπύλη αποφόρτισης και είμαι άνετα με μία φόρτιση ανά 48 ώρες ή όπως προτιμώ καλύτερα μισή φόρτιση ανά 24 ώρες.

Ακριβως στα ιδια ειμαι και γω απο πλευρας σεταρισματος,διαρκειας μπαταριας αλλα και τροπου φορτισης. Καποια φορα  ειδικα και με σχετικα ηπια χρηση 4G,το αφησα απο 100% να ξεφορτισει τελειως και εφτασα ως τις δυομιση μερες γεματες,σχεδον 60 ωρες. νομιζω πως εχω χρονια να δω τοσο καλη αυτονομια

#1553   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 09:17

ξέρει κάποιος αν στα νεα iphone το 5G το έχουμε στο αυτόματο? ή στην ρύθμιση που λέει πάντα?

εσενα που το εχει ? πρεπει να εχει σημα η περιοχη σου αλλιως δεν το βλεπεις καν, οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν το βλεπουν παντως

#1554   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 09:18

Κανένα πρόβλημα με χαλαρή χρήση βγάζει άνετα 1,5 μέρα με όλα ανοικτά data Bluetooth κλπ.

στην 14.1 ποσο ειχες? ειδες μεγαλη διαφορα στην 14.3 σε θεμα μπαταριας?

#1555   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/12/2020 - 09:20

Μια που μιλάμε για δεδομένα την επιλογή VoLTE την έχουμε ανοικτή ή κλειστή ;

#1556   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 09:42

Μια που μιλάμε για δεδομένα την επιλογή VoLTE την έχουμε ανοικτή ή κλειστή ;

ανοικτη, μονο η κοσμοτε εχει βεβαια

#1557   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:03

Στα ίδια είμαι κι εγώ.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το βράδυ χάνει 5-7% μπαταρία.

Το δοκίμασα χθες το βράδυ με όλα κλειστά, χωρίς να το έχω συνδεδεμένο με το Watch και έχασε πάλι 6%.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες συστήματος. Παρατηρώ ότι τα βελάκια είναι συνεχώς μωβ.

bcb46116a4cf812a4c74e7245e68f464.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 27/12/2020 - 11:07

#1558   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 374 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:10

ανοικτη, μονο η κοσμοτε εχει βεβαια

Αερολογίες  να μην λέμε. Πελάτες είμαστε όχι μέτοχοι.

#1559   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/12/2020 - 11:24

Στα ίδια είμαι κι εγώ.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το βράδυ χάνει 5-7% μπαταρία.

Το δοκίμασα χθες το βράδυ με όλα κλειστά, χωρίς να το έχω συνδεδεμένο με το Watch και έχασε πάλι 6%.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες συστήματος. Παρατηρώ ότι τα βελάκια είναι συνεχώς μωβ.

bcb46116a4cf812a4c74e7245e68f464.jpg

Με όλα ανεξαιρέτως ανοιχτά και με το watch συνδεδεμένο και σε μεγάλη απόσταση που κάποιες στιγμές χάνει τη σύνδεση και συνδέεται στο WiFi, βλέπω αντίστοιχα λιγότερο από 1% την ώρα σε standby.

Ίσως δεν αξίζει τον κόπο να υπάρχουν κλειστές υπηρεσίες, αν και ίσως δεν προσφέρουν έτσι κι αλλιώς τίποτα.

#1560   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2020 - 12:46

εσενα που το εχει ? πρεπει να εχει σημα η περιοχη σου αλλιως δεν το βλεπεις καν, οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν το βλεπουν παντως

Εμένα ήταν στο αυτόματο και εκεί το έχω
στη περιοχή μου
και όπου έχω κινηθεί μέχρι τώρα
μόλις κλείσω το wifi βγάζει το σήμα
5G απλά δεν ξέρω τι διαφορά έχει με την πρώτη επιλογή δηλαδή
το always σε σχέση με το αυτόματο ; είναι μόνο θέμα μπαταρίας ;
επίσης την περιαγωγή δεδομένων την έχουμε απενεργοποιημένη ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα