Καλημέρα. Με κάνατε να μπω πρωι πρωι σε pitch black δωμάτιο και να τσεκάρω με φωτεινότητα 20-25% σε φωτό με απόλυτο μαύρο background.
Βλέπω μια αχνή πράσινη οθόνη ειδικά όταν μετακινούμαι (slide left) από μια κανονική φωτό στην πλήρως μαύρη. Μετά απο 2-3 secs όμως στο δικο μού κινητό, η οθόνη γίνεται πλήρως μαύρη σα να επανέρχεται ένα πράμα. Όσες φορές και αν το κάνω γίνεται το ίδιο.
Μπορείτε να το δοκιμάσετε όποιος θέλεις. Και μπορείτε να δοκιμάσετε και το παρακάτω που μου έκανε εντύπωση:
Δοκιμάστε να καταγράψετε το πρόβλημα με την οθόνη σε video, μέσα από τη λειτουργία του κινητού καταγραφής video της οθόνης (κάνοντας το παραπάνω τεστ). Στο δικό μου βίντεο είδα οτι αποτυπώνεται στην εγγραφή οθόνης. Δηλαδή όταν παίζω το βίντεο βλέπω τη διαφορά που κάνει η οθόνη σα να επανέρχεται. Βέβαια μου έκανε και κάτι άλλο εντύπωση. Έκανα ένα μικρό crop στο βίντεο που τράβηξα και το έσωσα ως νεο βίντεο για να το ξαναδώ και παρατήρησα οτι στο δεύτερο βίντεο (save as new video) η οθόνη παραμένει πράσινη συνεχώς χωρίς να επανέρχεται όπως έκανε στο προηγούμενο βίντεο και για κάποιο λόγο το απόλυτο μαύρο δεν επανέρχεται, παρόλο που στο πρώτο βίντεο έχει αποτυπωθεί.
Στο δικό μου κινητό promax φαίνεται πολύ λίγο το πράσινο, σε σημείο που δε με ενοχλεί. Μένει να δούμε αν αυτό ενταθεί στις επόμενες εβδομάδες / μήνες και αν διορθωθεί μέσω κάποιου software update ή αν θα τρέχει ο κόσμος για αντικαταστάσεις οθόνης (εκεί θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει στην Apple).
Οτι και να συμβεί μικρή η ζημιά. Το καλό με το Amazonaki είναι οτι κάνεις ένα αίτημα επιστροφής για τη (φανερή πλέον) βλάβη, το επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματα πίσω οποτεδήποτε θέλεις. Δε μπλέκεις ούτε με αντικαταστάσεις, ούτε με αλλαγές οθόνης, ούτε με κουλές καθυστερήσεις.