Να το χαρείς, αλλά στο χρυσό η μόνη θήκη που δεν ταιριάζει, είναι αυτή
Ειχα παει istorm να παρω καποια θηκη , αλλα η απαντηση ηταν δεν εχουμε θηκες αφου δεν εχει κυκλοφορισει ακομα
Και θα ηθελα γνωμες για τι θηκη μπορω να του βαλω που να ταιριαζει
Απλα χωρις τζαμι και θηκη δεν το εχω ουτε λεπτο
Τα πρώτα iPhone 13 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 15/10/2021 - 18:35
Ad
Δημοσίευση 15/10/2021 - 20:43
Δερμάτινη golden brown να του βάλεις.
Δημοσίευση 16/10/2021 - 07:57
Δημοσίευση 16/10/2021 - 09:23
iPhone 13 pro 256 graphite in Green leather case
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/10/2021 - 10:18
Δημοσίευση 16/10/2021 - 10:50
Στα αρνητικά του οι τεράστιες κάμερες (άσχημες για μένα),το βάρος του(αισθητά πιο βαρύ) και το πάχος του συγκριτικά με το 12.
Αγόρασα 13 pro blue.
Με λίγα λόγια φέτος το πήρα μόνο για να το πάρω και επειδή η διαφορά των 240€ που μου κόστισε δεν είναι τεράστιο ποσό για καινούργια συσκευή.
Δημοσίευση 16/10/2021 - 12:25
Κάτοχος 13 Pro Max Sierra Blue , απο 11 pro , αξιζει το κόπο,
-εμφανης διαφορα στην οθονη,παρολο που δεν ειμαι απαιτητικος σε αυτο το κομματι
-αισθητη αναμονη μπαταριας
-διαχειρισιμο μεγεθος
-καμερα(δεν μπορω να εκφερω γνωμη ακομα , αλλα το cinematic μετραει)
περιμενω τις Torras θηκη+τζαμι και κλεισαμεεεε
Δημοσίευση 16/10/2021 - 20:15
Παρέλαβα χθες απο public iPhone 13 pro max, και πρέπει να είναι ελαττωματικό κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις! Το εκανα σετ up as new πέρασα από μόνος μου κάποιες εφαρμογές και σήμερα κλείνει το κινητό από μόνο του συνέχεια, χωρίς κάποιο μοτίβο όποτε θέλει κλείνει άλλες φορές συνεχόμενα 4-5 δορές καπάκια και άλλες φορές μετά από μια δυο ώρες! Πήρα τηλ στα public και μου είπαν ότι η Apple δν έχει ντοα και πρέπει να το στείλουν στην Αθήνα να δουν τι θα πούνε και αυτό θα πάρει 2 με τέσσερις βδομάδες! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω άλλο;;;;
Δημοσίευση 16/10/2021 - 20:33
Δημοσίευση 16/10/2021 - 21:16
Δημοσίευση 16/10/2021 - 22:08
Δημοσίευση 17/10/2021 - 09:11
Παιδιά έχω τρομερό πρόβλημα!!!!
Παρέλαβα χθες απο public iPhone 13 pro max, και πρέπει να είναι ελαττωματικό κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις! Το εκανα σετ up as new πέρασα από μόνος μου κάποιες εφαρμογές και σήμερα κλείνει το κινητό από μόνο του συνέχεια, χωρίς κάποιο μοτίβο όποτε θέλει κλείνει άλλες φορές συνεχόμενα 4-5 δορές καπάκια και άλλες φορές μετά από μια δυο ώρες! Πήρα τηλ στα public και μου είπαν ότι η Apple δν έχει ντοα και πρέπει να το στείλουν στην Αθήνα να δουν τι θα πούνε και αυτό θα πάρει 2 με τέσσερις βδομάδες! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω άλλο;;;;
1. Το DOA είναι καθαρά επιλογή του καταστήματος αν θα το παρέχει.
2. Απο τη στιγμή που το κάνει, δεν γίνεται επιλεκτικά ανά κατασκευαστή. Εν ολίγοις ΑΥΤΟΙ και μόνο το παρέχουν.
3. Αφού μιλάμε για ηλ/νική η παραγγελία, κάνε υπαναχώρηση και πάρε τα λεφτά σου πίσω.
Απο τους λόγους που δε θέλω να μπλέκω με Public.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/10/2021 - 09:17
Δημοσίευση 17/10/2021 - 09:47
Θα το πας! istorm,Isystem, ή Document, ξέχνα το public Και παρε τηλ. αυριο το πρωι την Apple 0080044145417
Τελευταία επεξεργασία από: sofnik69, 17/10/2021 - 09:48
Δημοσίευση 17/10/2021 - 11:10
Από το public προσωπικά δεν παίρνω ούτε μολύβι. Προφανώς δε σου έδωσαν ελλατωματικό εν γνώση τους αλλά δεν έχουν καμία εξυπηρέτηση after sales . Δοκίμασε να βγάλεις τη σιμ και να την ξαναβάλεις, κάνε hard restart μόλις ανοίξει και αν το ενεργοποιήσεις κάνε και reset network settings. Του φοράς θήκη; Υπάρχει περίπτωση να πιέζει η θήκη το side button ; Αν θέλεις δοκίμασε τα παραπάνω. Τα βρήκα σε οδηγό για 12 και 13 pro max που είχαν θέματα ίδια με το δικό σου. Αν δεν αλλάξει κάτι τότε κάνε ότι σου ειπαν τα παιδιά. Άνοιξε case και πάνε σε εξουσιοδοτημένο ! Καλή τύχη!!
Δημοσίευση 17/10/2021 - 13:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες