Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 5 ψήφοι

iPhone 13/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1142 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9863 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/11/2021 - 23:45

Πλέον είμαι σε σκέψεις να προχωρήσω σε αγορά 12 pro max. Είμαι από τους ατυχούς-τυχερούς που έχω επιδότηση την οποία μπορώ να εξαργυρώσω μόνο σε εταιρικό κατάστημα Vodafone και δυστυχώς δεν μπορώ (δεν με αφήνει) να βάλω παραγγελία. Η παραγγελίες μπαίνουν για παράδοση στο σπίτι με χρήση κάρτας. Είμαι σε δίλημμα. Πούλησα το 11 pro για να πάω στο 13 pro max και είμαι ήδη 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορει και να μην το καταλαβα καλα αλλα γιατι δεν παραγγελνεις τη συσκευη στο μαγαζι Vodafone? Τους παιρνεις τηλ η πας απο κει και το παραγγελνεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   theologisikalos

theologisikalos

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2021 - 23:50

Ο 2ος χρόνος είναι του πωλητή.

Η Apple δεν έχει καμιά δουλειά.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, γιατί έχω επισκευάσει Macbook στην infoquest στη διετία δωρεάν χωρίς να εμπλακεί το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα, και επίσης όταν είχα μιλήσει με την υποστήριξη της apple τηλεφωνικά, δε μου είπαν να μιλήσω με τον πωλητή για τη διετία, αλλά να κάνω την αίτηση στο συνήγορο του καταναλωτή.

#633   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 10/11/2021 - 07:19

Μπορει και να μην το καταλαβα καλα αλλα γιατι δεν παραγγελνεις τη συσκευη στο μαγαζι Vodafone? Τους παιρνεις τηλ η πας απο κει και το παραγγελνεις

Πήγα και μου είπαν πως δεν μπορώ λέει να κάνω παραγγελία. Και από το site δεν σου δίνει την δυνατότητα

#634   mara

mara

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@karnalimaria
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:Maria K.

Δημοσίευση 10/11/2021 - 07:49

[quote name="AvgoustisP" post="2064006" timestamp="1636521563"]
Πήγα και μου είπαν πως δεν μπορώ λέει να κάνω παραγγελία. Και από το site δεν σου δίνει την δυνατότητα

Sent from my iPhone using Tapatalk[/

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με την επιδότηση από VF, αλλά κάλεσα στο πλαίσιο και με εξυπηρέτησαν τηλεφωνικώς. Μου ολοκλήρωσαν την ανανέωση και την επιδότηση μου την πέρασαν σαν πιστωτικό στην καρτέλα μου. Όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες για το 13pm έκανα την αίτηση και παρέλαβα κανονικά 15/10. Δηλαδή η ανανέωση των γραμμών εγινε στις 30/9 ,αλλά παρέλαβα τη συσκευή πολύ αργότερα.

Τελευταία επεξεργασία από: mara, 10/11/2021 - 07:50

#635   jimsiv

jimsiv

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2021 - 07:52

Μόλις είδα στον Κωτσοβόλο ότι έχει διαθέσιμα ελάχιστα κομμάτια Pro 128MB και pro max 128 & 256 και έβαλα παραγγελία με παράδοση σήμερα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Για να δούμε.... στην istorm ακόμα τα περιμένουν που μίλησα εχθές οπότε τους ακύρωσα

Τελευταία επεξεργασία από: jimsiv, 10/11/2021 - 07:57

#636   zpaf

zpaf

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2021 - 08:03

Μόλις είδα στον Κωτσοβόλο ότι έχει διαθέσιμα ελάχιστα κομμάτια Pro 128MB και pro max 128 & 256 και έβαλα παραγγελία με παράδοση σήμερα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Για να δούμε.... στην istorm ακόμα τα περιμένουν που μίλησα εχθές οπότε τους ακύρωσα

Στην αρχη που πηρα και εγω pro max με τον ιδιο τροπο νομιζα οτι ηταν απο ακυρωμενη παραγγελια.

Σημερα μετα απο τρεις εβδομαδες τοσες συσκευες πως βρεθηκαν ξαφνικα ;

Το αστειο ειναι οτι θα τους παρω τηλ. οταν ανοιξουν και θα μου που οτι δεν υπαρχουν κομματια. :D

#637   xbvsm

xbvsm

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2021 - 08:24

Ο Κωτσόβολος έχει θέμα με το site,έκανα παραγγελία και τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο.

#638   jeremypao

jeremypao

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • GameCenter:Jeremy mito

Δημοσίευση 10/11/2021 - 08:33

Έβαλα και εγώ μια παραγγελία στον Κώτσο και βλέπουμε. Εκτιμώ όμως ότι θα μας που ότι το σύστημα εμφανίζει διαθέσιμα τα εκθεσιακά.

#639   kotsoscrete

kotsoscrete

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/11/2021 - 08:56

Ποσο εξυπνο παντως να αγοραζεις συσκευες με τιμολογιο και να τις πουλας 100-150 ευρω ακριβοτερα λεγονται οτι τις δινεις και πιο φθηνα απο τις επισημες τιμες. εμετικο -_-

Χειρότερο είναι η ζήλεια στη δικιά σου περίπτωση γιατί κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό.

#640   lalakis13

lalakis13

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2021 - 09:14

Χειρότερο είναι η ζήλεια στη δικιά σου περίπτωση γιατί κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό.

Σωστά. Το να βάζεις το ΦΠΑ στην τσέπη δεν είναι αρνητικό στην Ελλάδα

#641   kotsoscrete

kotsoscrete

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/11/2021 - 09:59

Σωστά. Το να βάζεις το ΦΠΑ στην τσέπη δεν είναι αρνητικό στην Ελλάδα

Το ΦΠΑ (αν το πληρώσεις) το δικαιούσαι τέλος του χρόνου από την εφορία.

Μια ή άλλη είναι.

Επιχειρηματίας κ' εσύ;

#642   Meraklis87

Meraklis87

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2021 - 10:38

Έκανα σήμερα τηλεφωνική παραγγελία από Κωτσό... το 13 Pro Max και μου είπαν ότι θα αργήσει πάνω από μήνα.
Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει έλλειψη, αλλά γενικότερα και σε παλιότερα μοντέλα, έχετε εμπειρία από iΘύελλα  :D ή κάποιο άλλο κατάστημα που παραδίδει πιο γρήγορα;

Τελευταία επεξεργασία από: Meraklis87, 10/11/2021 - 10:48

#643   stevekrk

stevekrk

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2021 - 10:44

Έκανα σήμερα τηλεφωνική παραγγελία από Κωτσόβολο το 13 Pro Max και μου είπαν ότι θα αργήσει πάνω από μήνα.
Έχετε εμπειρία από iStorm ή κάποιο άλλο κατάστημα που παραδίδει πιο γρήγορα;

Καλημέρα. Από Πλαίσιο παραγγελία 20/10 ακόμα καμία ενημέρωση. Σε τελευταία επικοινωνία που είχα ενημέρωσαν μέσα με τέλος Νοεμβρίου. Από ότι διαβάζω το ελάχιστο που περιμένουν όλοι είναι ο μήνας.

#644   jimsiv

jimsiv

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2021 - 10:55

Ο Κωτσόβολος έχει θέμα με το site,έκανα παραγγελία και τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Τζάμπα χάρηκα και εγώ... και σε μένα τηλεφωνικά που τους πήρα το ίδιο μου είπαν.... μάλλον σε κανέναν γνωστό τους πήγαν γιατί εχθές που το έβλεπα έλεγε αναμένεται

#645   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2021 - 11:03

Το ΦΠΑ (αν το πληρώσεις) το δικαιούσαι τέλος του χρόνου από την εφορία.

Μια ή άλλη είναι.

Επιχειρηματίας κ' εσύ;

Καπου τα εχεις μπερδεψει λιγο ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια