Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

Apple Watch Ultra: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
421 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 27/05/2023 - 12:24

Δύο βδομάδες είναι πολύ.

Τι μέθοδο αποστολής?

Expedited -  για πιο γρηγορα οπως ηλπιζα.
Εχω κανει τη παραγγελια 13/05 σαββατο. Ας πουμε οτι ξεκινησε επεξεργασία απο δευτερα. Ειχανε θεμα με το macbook ενδομεταφορα σε fullfilment center που στελνει ελλαδα. Ειδα την έγκριση στην καρτα μου πεμπτη απογευμα. Απο τοτε και σε τσατ και πριν σε μειλ μου λενε μην αγχωνεστε θα το έχετε εως 1 ιουνη (η τελευταια expected μερα).

Βέβαια αν κανω τωρα παραγγελια, η παράδοση θα γινει απο 22 ιουνη έως 2 ιουλη λεει στο σαιτ. Να ειναι καποια τετοια καθυστέρηση?

Πιο πολυ φοβάμαι γιατι εχει γίνει η έγκριση

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 27/05/2023 - 12:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/05/2023 - 15:11

Θυμάμαι κάποιοι είχαν τελικά θέμα με τις μεταφορικές εδώ.

Δε θέλω να σε τρομάξω μιας και θα σε καλύψει το Amazon, αλλά τις είχαν χάσει.

Στο Topic των παραγγελιών θα δείς τα περιστατικά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#348   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2023 - 15:18

Θυμάμαι κάποιοι είχαν τελικά θέμα με τις μεταφορικές εδώ.

Δε θέλω να σε τρομάξω μιας και θα σε καλύψει το Amazon, αλλά τις είχαν χάσει.

Στο Topic των παραγγελιών θα δείς τα περιστατικά.

Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ, εμενα μου κανει εντυπωση απο κει το expedited δεν φευγει με dhl ή κατι? Πώς γινεται να μην εχει γινει καν το dispatch?

#349   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/05/2023 - 15:28

Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ, εμενα μου κανει εντυπωση απο κει το expedited δεν φευγει με dhl ή κατι? Πώς γινεται να μην εχει γινει καν το dispatch?

Με DHL ή UPS φεύγει. Από τη στιγμή που θα στο στείλουν θα φτάσει σε 24h max.

Οπότε αν σου βγάζει τελική ημερομηνία 1 Ιουνίου στο support δεν ασχολούνται, απλά σου λένε την ίδια κασέτα.

#350   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2023 - 15:31

Με DHL ή UPS φεύγει. Από τη στιγμή που θα στο στείλουν θα φτάσει σε 24h max.

Οπότε αν σου βγάζει τελική ημερομηνία 1 Ιουνίου στο support δεν ασχολούνται, απλά σου λένε την ίδια κασέτα.

Σε ευχαριστω!

#351   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/05/2023 - 17:42

DHL και UPS που έχει κλάψει κόσμος.

Απο τη στιγμή που σου έχουν δώσει ημ/νια παραλαβής απο το Support μην αγχώνεσαι ακόμα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#352   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2023 - 13:05

Mε ups ερχεται παιδια! Για να δουμε!

#353   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2023 - 21:18

Όσοι γνωρίζουν (ξαναλέω όσοι γνωριζουν) η DHL είναι από τις καλύτερες και πιο γρήγορες, ασφαλείς και εγγυημένες μεταφορικές στον κόσμο. 

Όποιος έχει πάει στο hub που έχουν στο El Vel, ξέρει τι εστί DHL.... 

Από προσωπική εμπειρία μαγκώμενο λόγω brexit laptop αγορασμένο το Δεκέμβρη πριν το brexit, εγινε dispatched Ιανουάριο και το τσίμπησαν στο τελωνείο. 

Μετά από αίτημα επιστροφής και μετα από επκοινωνία με DHL καθώς δεν τον αποδέσμευε το ελληνικό τελωνείο ούτε δεχόταν αίτημα επιστροφής (έχω όλες τις επικοινωνίες μέσω email) μόνο η επέμβαση της DHL ήταν σωτήρια η οποία στα κεντρικά μου είπε κύριε μου δεν θα ασχοληθείτε εσείς με το δέμα και το τελωνείο, είναι δική μας δουλειά και θα φροντίσουμε να το ξεμπλοκάρουμε να φύγει (όποιος έχει πάρε δώσε με τελωνεία ξέρει τι σημαίνουν η διαδικασία αυτή να επιστρέψεις δέμα...). 

Όσον αφορά τη UPS δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορη με την DHL και επίσης αξιόπιστη. Το μόνο αρνητικό κατ εμέ είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή παράδοσης στη διεύθυνση (πχ αν δεν είσαι στο σπίτι να στο φέρουν στη δουλειά) παρά μόνο όταν γίνει η πρώτη αποτυχημένη παράδοση. Το δευτερο είναι η UPS εξυπηρετεί Αθήνα και μετά για λογαριασμό της στην επαρχία άλλες συνεργαζόμενες οι οποίες ανά περίπτωση μπορει να είναι και τοπικές / τραγικές. 

Τέλος θα προσθέσω οτι και στις δυο εταιρείες τα τηλεφωνικά τους κέντρα είναι εξαιρετικά με ανθρώπους που ΑΠΑΝΤΑΝΕ στο τηλέφωνο. 

Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω εταιρείες τύπου ACS όπου στην Αθήνα σου στέλνουν μήνυμα οτι έγινε προσπάθεια αποτυχημένης παράδοσης χωρίς να έχουν περάσει καν από την περιοχή σου. Σε επαρχία έχω ακούσει οτι η ΑCS είναι κάπως καλύτερη....

Η χειρότερη μου εμπειρία με ΑCS ήταν αποστολή δέματος express από Θεσσαλονίκη Αθήνα και παραδόθηκε μετά από 8 μέρες (πάντα ήταν "αποτυχημένες" οι προσπάθειες παράδοσης ενώ ήμασταν όλοι σπίτι). Μας κοροϊδευαν δηλαδή κανονικά, και όλο αυτό ήταν και precovid (2019)-δεν είχε σκάσει ακόμα ο μεγάλος φόρτος.

Οπότε χίλιες φορές DHL με τα ωραία ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Η εταιρεία είναι απλά γαμάτη. Όποιος την έχει δουλέψει το ξέρει.

Και για να είμαι πλήρως αντικειμενικός αυτό που χρεώνω και στις 2 είναι οτι και οι δυο είναι φαρμακεία στις τιμές. 

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 29/05/2023 - 21:25

#354   AlexandrosQV

AlexandrosQV

iPH User

• 108 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/06/2023 - 14:25

Καλησπέρα. Αν φοριέται στη εργασία (εστίαση - κουζίνα - μπαρ) θα τα καταφέρει πιστεύετε; Συχνό πλύσιμο χεριών, σαπούνια, γάλατα, καφέδες… θα αντέξει η θα πάει άκλαυτο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#355   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/06/2023 - 14:57

Δεν παθαίνει τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#356   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1209 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2023 - 16:10

Καλησπέρα. Αν φοριέται στη εργασία (εστίαση - κουζίνα - μπαρ) θα τα καταφέρει πιστεύετε; Συχνό πλύσιμο χεριών, σαπούνια, γάλατα, καφέδες… θα αντέξει η θα πάει άκλαυτο;

Λίγο που το έχω ψάξει με αλλά ρόλογια αδιάβροχα μιας και πάντα είχα ένα κόλλημα έχω καταλήξει ότι :
O χειρότερος εχθρός της αδιαβροποιησης είναι το ζεστό νερό ή ηλιοθεραπεία να πυρώσει το ρολόι και μετά βουτιά στην θάλασσα που είναι πιο κρύο .

#357   AlexandrosQV

AlexandrosQV

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2023 - 16:51

Από λουράκια; Πάω σε αδιάβροχο μόνο, έτσι;

#358   AlexandrosQV

AlexandrosQV

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2023 - 17:47

Από λουράκια; Πάω σε αδιάβροχο μόνο, έτσι;

Αδιάβροχα είναι μόνο τα ocean band; Τα Alpine δεν θα αντέξουν λογικά;

#359   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/06/2023 - 17:53

Καλησπέρα. Επιτέλους ηρθε κι εμένα το Ultra με Alpine loop. Το AppleCare+ να το κάνω προς την λήξη των 60 ημερών ή να το ξεκινήσω από τώρα; Η ημερομηνία έναρξης του θα είναι η ημερομηνία ενεργοποίησης του Apple Watch ή ημερομηνία αγοράς του AppleCare+. Αν είναι να κερδίσω 2 μήνες να το καθυστερήσω.

#360   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 03/06/2023 - 11:21

Καλησπέρα. Επιτέλους ηρθε κι εμένα το Ultra με Alpine loop. Το AppleCare+ να το κάνω προς την λήξη των 60 ημερών ή να το ξεκινήσω από τώρα; Η ημερομηνία έναρξης του θα είναι η ημερομηνία ενεργοποίησης του Apple Watch ή ημερομηνία αγοράς του AppleCare+. Αν είναι να κερδίσω 2 μήνες να το καθυστερήσω.

κανε το ιδανικά στις 50 μέρες , μη κολλήσει πουθενά η διαδικασία , για να μη τρέχεις μετά .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24