Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

Apple Watch Ultra: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
421 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   mat_pep

mat_pep

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/03/2023 - 13:04

αν έχει κάποιος το midnight ocean band το αυθεντικό και δεν το θέλει ας στείλει ένα pm γιατί δεν το βρίσκω πουθενα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12924 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/03/2023 - 10:20

αν έχει κάποιος το midnight ocean band το αυθεντικό και δεν το θέλει ας στείλει ένα pm γιατί δεν το βρίσκω πουθενα

Sent from my iPad using Tapatalk

#318   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 07/04/2023 - 17:11

Καλησπέρα , επανέρχομαι με το θέμα του apple care για το ρολόι που μου έσπασε .

Κατάφερα μέσω φίλου που μένει Αγγλία και φυσικά έχει κ κάρτα Αγγλίας να ξεκλειδώσουμε τηλεφωνικά την επιλογή για την αγορά του , η οποία κ ολοκληρώθηκε επιτυχώς .

Με την εξυπηρέτηση apple Ιταλίας οι πληροφορίες που λαμβάναμε ήταν λάθος , οπότε είναι που θα πέσει κανείς η τύχαμε στον λάθος άνθρωπο .

Ελλάδα το έπαιρναν με απόσυρση και μου έδιναν νέο με 739€, apple care η κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει.

Τώρα μένει να συντονίσω πως θα γίνει η επισκευή σε κάποιο κατάστημα Apple Store σε δεύτερο χρόνο μιας και όπως ανεφερα η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική .

Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά μεγάλο υποστηρικτή της apple, για την κατοχή αρκετών προϊόντων ανά τα χρόνια και στις πρώτες επικοινωνίες που έφαγα τα άκυρα , ένιωσα αδικία για ένα ατυχές συμβάν που μου έτυχε , αλλά τελικά όπως επιβεβαιώνεται από το ρητό, «ο επιμένων νικά».

Ελπίζω να μη τύχει σε κανέναν , και προτείνω ανεπιφύλακτα για ένα τέτοιο προϊόν , την αγορά του(115€ φουλ ασφάλεια by Apple ).f88abefe8c68865429be4092e58180e9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

επανέρχομαι για το παραπάνω θέμα .

Αφού έκανα αναφορά του θέματος πρώτα στην απλ και τρέξαμε ένα τυπικό διαγνωστικό και κάποιο ερωτηματολόγιο σχετικά με την περίπτωση μου , το έστειλα στην ινφοκουεστ 21/3 με συνοδευτικό το case number της Apple και η συσκευή έφυγε την ίδια μέρα που το παρέλαβαν .

Σήμερα 7/4 έλαβα ένα νέο με νέο serial number (χωρίς κόστος).
Είχα διαβάσει ότι υπάρχει γενικά ένα fee σε περίπτωση σπασίματος , κάτι το οποίο δεν μου ζητήθηκε .

Το μόνο που με απασχολεί είναι μόνο αν είναι ανακατασκευασμένο η όχι . Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία .

Η info quest δεν με ενόχλησε για το παραμικρό , πολύ άμεσοι για ακόμη μια φορά . Σαν αυτοματοποιημένη διαδικασία ρουτίνας.

ΥΣ: πάρτε Apple care .

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 07/04/2023 - 17:16

#319   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/04/2023 - 21:32

To Fee αφορά αν συμβεί δεύτερο σπάσιμο στο ρολόι.

Τέλος καλό όλα καλά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#320   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 30/04/2023 - 19:30

Αφαίρεσα σήμερα το trail loop από το ultra μου και στις 2 υποδοχές του ρολογιού άφησε κάτι σαν μαύρους λεκκεδες. Δοκίμασα να το καθαρίσω, φύγανε αλλα όχι τελείως. Πλήρης εκνευρισμός. Λογικά φταίνε τα παρακάτω στη φωτογραφία. Παρατήρησε κανεις κάτι αντίστοιχο;
1ac4a8c17b7a85d532bff5184fb0e7f9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#321   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/05/2023 - 16:27

Παιδιά καλησπέρα. Μετά από 7 μήνες κατοχής ενός ultra προέκυψε ένα πρόβλημα. Το πήγα στην istorm και μετά από μια βδομάδα (σήμερα) πήρα καινούριο. Ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι refurbished , αλλά υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω;

#322   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2023 - 20:00

Ανακα/σμένο είναι, ουσιαστικά καινούριο.

Όπως το εννοείς εσύ, θα ερχόταν σφραγισμένο στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα.

Αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως σε κάλυψη DOA π.χ.

LG8ISzO.gif

#323   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 12/05/2023 - 21:24

@vaggelis83 Για πες μας τί πρόβλημα σου εμφάνισε, να έχουμε το νου μας οι κάτοχοι!

#324   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/05/2023 - 21:32

Δυο ηταν τα προβλήματα. Ένα με την αφή. Υπήρχαν φορές που δεν έπιανε καλά και το δεύτερο ηταν στο ηχείο. Όταν μιλούσα με άτομα έτριζε που και που.

#325   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/05/2023 - 00:36

Σχετικά με το Applecare για το ρολόι..
1. Γνωρίζουμε γιατί από Ελλάδα δεν βγάζει επιλογή να το αγοράσουμε;

2. Αν το αγοράσω μέσω Ηνωμενου Βασιλειου (Αγγλία) σε περίπτωση στραβής θα έχω κάλυψη από Infoquest?

3. Ίδια περίπτωση με το 2 αλλά μέσω Ηνωμενα Αραβικά εμιράτα (Dubai)

Ιδανική επιλογή θα ήταν από Αγγλία που βγάζει χρέωση με το μήνα και μπορώ να το πάω και πάνω από 2 χρόνια… Κάρτα αγγλική, έχω την monese και curve που μου βγάζει το BIN ότι είναι Αγγλία…

Apple id θα φτιάξω ένα νεο Αγγλίας, το AppleCare συνδέεται με το Apple ID ή το SN της συσκευής;

#326   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 20/05/2023 - 07:36

2. Αν το αγοράσω μέσω Ηνωμενου Βασιλειου (Αγγλία) σε περίπτωση στραβής θα έχω κάλυψη από Infoquest?

Ιδανική επιλογή θα ήταν από Αγγλία που βγάζει χρέωση με το μήνα και μπορώ να το πάω και πάνω από 2 χρόνια… Κάρτα αγγλική, έχω την monese και curve που μου βγάζει το BIN ότι είναι Αγγλία…

Apple id θα φτιάξω ένα νεο Αγγλίας, το AppleCare συνδέεται με το Apple ID ή το SN της συσκευής;

Το AppleCare συνδέεται με το SN της συσκευής, παρόλα αυτά πρέπει να έχεις τις παραπάνω προϋποθέσεις, Appleid και κάρτα. Εγώ έχω την N26 και AppleCare από Γερμανία με γερμανικό Appleid. Έχω κάνει χρήση σε Apple Watch s4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Apple Watch αγορασμένο από Γερμανία Amazon.

#327   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/05/2023 - 09:02

Το AppleCare συνδέεται με το SN της συσκευής, παρόλα αυτά πρέπει να έχεις τις παραπάνω προϋποθέσεις, Appleid και κάρτα. Εγώ έχω την N26 και AppleCare από Γερμανία με γερμανικό Appleid. Έχω κάνει χρήση σε Apple Watch s4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Apple Watch αγορασμένο από Γερμανία Amazon.

Έχω καταλάβει πως δουλεύει. Απλά εσυ γιατί έκανες Γερμανία επειδή το αγόρασες από Γερμανία ή δεν παίζει ρόλο; Πχ εγω αν αγοράσω από Dubai το ρολόι, πρέπει να κάνω AppleCare από Dubai?
Μπορώ να κάνω από Αγγλία;
Επίσης αφού φτιάξω άλλο Apple ID, Μόλις βάλω το κανονικό μου πάλι, λόγω Family, θα μου εμφανίζει το ρολόι στις συσκευές μου;

#328   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/05/2023 - 10:20

Έχω καταλάβει πως δουλεύει. Απλά εσυ γιατί έκανες Γερμανία επειδή το αγόρασες από Γερμανία ή δεν παίζει ρόλο; Πχ εγω αν αγοράσω από Dubai το ρολόι, πρέπει να κάνω AppleCare από Dubai?
Μπορώ να κάνω από Αγγλία;
Επίσης αφού φτιάξω άλλο Apple ID, Μόλις βάλω το κανονικό μου πάλι, λόγω Family, θα μου εμφανίζει το ρολόι στις συσκευές μου;

Δε χρειάζεται άλλο Apple ID.

Χρειάζεται κάρτα και ip της χώρας από την οποία αγοράζεις το Apple Care, τίποτα άλλο. (Βασικά και διεύθυνση, όπου μπορείς να βάλεις μια τυχαία).

EDIT: Ναι μπορείς να το αγοράσεις από Ελλάδα πχ και να αγοράσεις μετά το Apple Care από Αγγλία.

Προσωπικά θα αγόραζα από χώρα της ΕΕ για να είναι οι όροι του Care σύμφωνοι με το δίκαιο της ΕΕ.

Τελευταία επεξεργασία από: supergeorge, 20/05/2023 - 10:22

#329   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2023 - 12:20

Ελλάδα για την ώρα κάνεις αγορά μόνο για Mac.

Ισχύει ο,τι και για τα iPh. Χρειάζεται να υπάρχει κάρτα τραπέζης απο την ίδια χώρα που θα κάνεις την αγορά του AppleCare.

Συνεπώς αν δεν έχεις κάποιον Αγγλία, ΗΑΕ κ.ο.κ να σου κάνει την αγορά, εσύ δεν θα μπορέσεις.

Οι Monese, Revolut και λοιπές δεν περνάνε.

Απο 'κει και πέρα αν ποτέ το χρειαστείς, εδώ σε καλύπτουν όλα τα εξουσιοδοτημένα.

LG8ISzO.gif

#330   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1987 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2023 - 17:30

Από Γερμανικό Amazon μας δίνει την επιλογή για αγορά Apple Care+.
Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση έχοντας ως δεδομένο ότι η αγορά γίνεται με αποστολή προς την Ελλάδα κι Ελληνική κάρτα;
ccf3c6d445eb9f684e6153b0193f2387.png

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;