Μπα.. Δε δίνω βάση σε αυτό με τον SSD.
Αμφιβάλλω αν θα το καταλάβαινε και κανείς αν δεν το ανέφεραν..
Τα υπόλοιπα μας καίνε
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/02/2023 - 20:44
Δημοσίευση 13/02/2023 - 20:48
Μπα.. Δε δίνω βάση σε αυτό με τον SSD.
Αμφιβάλλω αν θα το καταλάβαινε και κανείς αν δεν το ανέφεραν..
Τα υπόλοιπα μας καίνε
Δημοσίευση 13/02/2023 - 20:53
Η RAM με τα 8GB όπως είπα δε μου κάθεται καλά για βασικό μηχάνημα που θέλω να βγάλει χρόνια.
Μετά το MBP είναι άλλη φάση, άλλη κατάταση (που αποτυπώνεται και στη τιμή) με φορητότητα κτλ.
Απλά εκεί ίσως να σκεφτόμουν και τη λύση του M1 σε χαμηλότερη τιμή αν κάτσει.
Δημοσίευση 13/02/2023 - 21:00
Δημοσίευση 13/02/2023 - 21:05
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 13/02/2023 - 21:06
Δημοσίευση 13/02/2023 - 21:45
Γιατί δεν κοιτάς και το Mac mini m2 pro? Εκείνο να δεις ποσό καιρό θα σου βγάλει με τέτοιο επεξεργαστή και θα έχεις και τα 16GB της ram μαζί και 512gb ssd.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 13/02/2023 - 21:45
Δημοσίευση 13/02/2023 - 22:27
Δε κάνω βαριά χρήση.
Να παίξει καμιά μουσική, να δείς κανένα βίντεο, Internet.
Που και που χρησιμοποιώ PS & Lr. Αυτά μπορείς να πείς είναι τα "βαριά" αλλά δεν είναι καθημερινά και συνέχεια.
Θέλω το μηχάνημα που θα καταλήξω να με βγάλει μια 7ετία τουλάχιστον και τα 8GB στο Mini μου φαίνονται πολύ λίγα όταν θες το βασικό σου να είναι Futureproof.
Επόμενη εναλλακτική MacBook Pro M2, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά και το αντίστοιχο Μ1.
Αν το θες futureproof τότε δεν πας σε 8GB αλλά 16GB (M2 pro). Οπότε θα πας στην τιμή x3.
Επίσης αν χρειάζεσαι κάτι και για φορητότητα τότε πας ξεκάθαρα σε MCB.
Τώρα, αν βρεις το Μ1 σε πολύ καλή τιμή το παίρνεις και γίνεται η δουλειά σου.
Στην θέση σου θα έπαιρνα MCB.
Για τις λεπτομέρειες δες εδώ:
Δημοσίευση 13/02/2023 - 22:30
Μονο και μόνο λόγω ram τότε πας σε MBA με m1 ή m2 στα 16gb και θα σαι άρχοντας.Γιατί με τέτοια τιμή, καλύτερα να κοιτάξω το MB.
Δημοσίευση 13/02/2023 - 22:51
Αν το θες futureproof τότε δεν πας σε 8GB αλλά 16GB (M2 pro). Οπότε θα πας στην τιμή x3.
Επίσης αν χρειάζεσαι κάτι και για φορητότητα τότε πας ξεκάθαρα σε MCB.
Τώρα, αν βρεις το Μ1 σε πολύ καλή τιμή το παίρνεις και γίνεται η δουλειά σου.
Στην θέση σου θα έπαιρνα MCB.
Για τις λεπτομέρειες δες εδώ:
Μονο και μόνο λόγω ram τότε πας σε MBA με m1 ή m2 στα 16gb και θα σαι άρχοντας.
Ναι κάπως έτσι έχω καταλήξει. Να βάλω κάτι παραπάνω να παω σε MBP να ξεμπερδεύω μια και καλή.
Το Μ1 νομίζω για κάποιον όπως εγώ που θα κάνει πρώτη φορά το βήμα είναι το ιδανικό (με τη προυπόθεση πως θα γλιτώσεις κάποια χρήματα σε σχέση με το φετινό M2).
Δημοσίευση 13/02/2023 - 23:02
Να και ο λόγος που τελικά είχε δίκιο το support και 15 μέρες δε το έστελναν με απλό shipping.
Πλάκα κάνεις; Κανένα δίκιο δεν είχε το support!
Οι μπαταρίες είναι λόγος να "μπλοκάρει" (ενδεχομένως) μια αεροπορική αποστολή. Και εσύ το παρέλαβες αεροπορικώς!!
Όχι η απλή (οδική) αποστολή.
Και σε κάθε περίπτωση είναι δική τους δουλειά να προγραμματίζουν τις αποστολές όπως πρέπει.
Όχι ο πελάτης να ασχολείται με αυτό.
Καθαρά έπεσες σε αστοχία στις διαδικασίες τους.
Δημοσίευση 13/02/2023 - 23:09
Πλάκα κάνεις; Κανένα δίκιο δεν είχε το support!
Οι μπαταρίες είναι λόγος να "μπλοκάρει" (ενδεχομένως) μια αεροπορική αποστολή. Και εσύ το παρέλαβες αεροπορικώς!!
Όχι η απλή (οδική) αποστολή.
Και σε κάθε περίπτωση είναι δική τους δουλειά να προγραμματίζουν τις αποστολές όπως πρέπει.
Όχι ο πελάτης να ασχολείται με αυτό.
Καθαρά έπεσες σε αστοχία στις διαδικασίες τους.
Δημοσίευση 13/02/2023 - 23:16
Γιατί με τέτοια τιμή, καλύτερα να κοιτάξω το MB.
Δημοσίευση 13/02/2023 - 23:16
Τελικα,για να πω και εγω τη γνωμη μου τα λαπτοπ που εχω αλλαξει μεχρι σημερα καταντησαν να ειναι διπλα σε μεγαλες οθονες.Και απο τη στιγμη που εγινε αυτο ελαχιστοποιηθηκε και η χρηση τους σαν λαπτοπ πλην καποιων εξαιρεσεων (γι αυτο ευθυνεται και το ipad). Για να μην γραφω πολλα, αν σημερα αγοραζα κατι αυτο θα ηταν ενα mini M2 pro ,ει δυνατον με απαλλαγη ΦΠΑ.Αν επρεπε λογω δουλειας να κουβαλαω το λαπτοπ μαζι πιστευω οτι θα πηγαινα μονο σε air. Για το MBP θα τα εσκαγα οσα ζηταει μονο αν υπηρχαν ειδικες συνθηκες που θα το καθιστουσαν μονοδρομο η γιατι απλα το οικονομικο δεν θα με ενοιαζε καν
Δημοσίευση 13/02/2023 - 23:20
Τελικα,για να πω και εγω τη γνωμη μου τα λαπτοπ που εχω αλλαξει μεχρι σημερα καταντησαν να ειναι διπλα σε μεγαλες οθονες.Και απο τη στιγμη που εγινε αυτο ελαχιστοποιηθηκε και η χρηση τους σαν λαπτοπ πλην καποιων εξαιρεσεων (γι αυτο ευθυνεται και το ipad). Για να μην γραφω πολλα, αν σημερα αγοραζα κατι αυτο θα ηταν ενα mini M2 pro ,ει δυνατον με απαλλαγη ΦΠΑ.Αν επρεπε λογω δουλειας να κουβαλαω το λαπτοπ μαζι πιστευω οτι θα πηγαινα μονο σε air. Για το MBP θα τα εσκαγα οσα ζηταει μονο αν υπηρχαν ειδικες συνθηκες που θα το καθιστουσαν μονοδρομο η γιατι απλα το οικονομικο δεν θα με ενοιαζε καν
0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες