IP camera ως baby monitor ίσως την aqara g2h pro
Δημοσίευση 18/06/2023 - 09:59
Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αποδεδειγμένη επίδραση του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ρωτήστε οποιονδήποτε ενημερωμένο παιδίατρο, νεογνολόγο.
Αυτή είναι και η σύσταση του ΠΟΥ. Η ελεύθερη χρήση ασύρματων συσκευών.
Τα μου που εξαιρούνται είναι τα ασύρματα dects. Ειδικά τα παλαιότερα.
Ad
Δημοσίευση 29/06/2023 - 22:10
Δεκάδες τα ασύρματα δίκτυα. Στην μεταφορά δεδομένων αλλαζει η ισχύ εκπομπής ,θα το εχεις διαπιστώσει φανταζομαι ,απο το ποσο γρηγορα τελειώνει η μπαταρια ή απο το ποσο πολυ ζεσταίνεται το ρουτερ.Δεν έχει λογική. Ένα σκαναρισμα να κάνεις με το κινητό πάνω από το μωρό τα κανάλια που θα βρεις είναι πάρα πολλά. Δεν χρειάζονται τέτοιες υπερβολές. Η ζωή μας είναι γεμάτη μικροκύματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:26
Παρήγγειλα εχθές από το Amazon και την Aqara G2H pro και την Eufy 2K Tilt να τις δοκιμάσω. Με έψησε και η λύση του ΙΚΕΑ οπότε πιστεύω θα βρω τη λύση.
Πάντως 200+ - 300+ για baby monitor με οθόνη δε δίνω. Τουλάχιστον η κάμερα μετά θα έχει και μια κάποια χρήση.
Τελικά έχω καταλήξει να βάζω την Aqara στο παιδικό και να την έχω περάσει και στο HomeKit όπου και δουλεύει απροβλημάτιστα.
Από την αλλη η ντροπή της Eufy μου έχει σπάσει τα νεύρα όσον αφορά το HomeKit. Τρεις και δυο ενώ την έχω περάσει στο secure video, σταματάει την εγγραφή. Από μόνη της. Ενώ είναι ενεργοποιημένος οι επιλογές για συνεχόμενη εγγραφή, αυτή δουλεύει για λίγο και μετά σταματάει. Συνέχεια την βγάζω από το Home app και την ξανά περνάω και συνέχεια σταματάει από μόνη της.
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:51
Τελικά έχω καταλήξει να βάζω την Aqara στο παιδικό και να την έχω περάσει και στο HomeKit όπου και δουλεύει απροβλημάτιστα.
Από την αλλη η ντροπή της Eufy μου έχει σπάσει τα νεύρα όσον αφορά το HomeKit. Τρεις και δυο ενώ την έχω περάσει στο secure video, σταματάει την εγγραφή. Από μόνη της. Ενώ είναι ενεργοποιημένος οι επιλογές για συνεχόμενη εγγραφή, αυτή δουλεύει για λίγο και μετά σταματάει. Συνέχεια την βγάζω από το Home app και την ξανά περνάω και συνέχεια σταματάει από μόνη της.
Μια από τα ίδια πάντως για την Eufy. Δεν κάνει εγγραφή με τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:52
Δημοσίευση 28/10/2023 - 15:39
Tp link εγγύηση, έχω στο εξοχικό c500 εξωτερικού χώρου. Πολύ καλή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες