Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 15: Special Event |12/09

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   rebel1

rebel1

iPH Enthousiast

• 475 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2023 - 07:57

Σχεδιαστικά τα pro είναι ίδια, μόνη αλλαγή το κουμπί. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που δεν αλλάζει κάτι σημαντικό στο σχεδιασμό, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο.
Πιο πριν άλλαζαν λίγο το μέγεθος του notch ή τις κάμερες...

Στα "απλά" έβαλαν το δυναμικό νησί, λες και δεν μπορούσαν να το βάλουν από πέρσι και βγήκε η χρόνια.

Χτύπησαν ταβάνι και τα iOS και βλέπω ότι πασάρουν σαν μεγάλη αλλαγή την προσθήκη κουδουνισματων...
[emoji23]

Του χρόνου θα έρχονται με γάιδαρο τα κινητά και χωρίς κουτί [emoji41]. Όποιος πάει περπατώντας ή με ποδήλατο να το πάρει από Ινδία θα έχει έκπτωση. Carbon neutral rules

Υγ αν κάποιος είναι 12 και κάτω αξίζει η αλλαγή πέρα από την πλάκα. [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: rebel1, 13/09/2023 - 08:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 13/09/2023 - 08:06

Συμφωνώ σε όλα όσα έχετε γράψει, περί αδιάφορης αναβάθμισης, περί σούπας παρουσίασης, και λοιπά και λοιπά και λοιπά, αλλά εμένα μου αρέσουν τα iPhone, μου αρέσει να έχω το τελευταίο μοντέλο, και θα πάω από το 14 pro Max στο 15 pro Max χωρίς τύψεις για το αν αξίζει η αναβάθμιση ή όχι. Απολαμβάνω ένα νέο κινητό κάθε μέρα μέχρι την παρουσίαση του επόμενου, οποτε, όσο το επιτρέπει η τσέπη μου , θα αναβαθμίζω κάθε χρόνο. Από 256 που είμαι θα ξαναπάω στην ίδια χωρητικότητα, χωρίς ιδιαίτερη αύξηση (ελπίζω) τιμής, άρα όλα καλά.

#138   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 751 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2023 - 08:16

Όπως έγραψα για μένα το ΡΜ αξίζει για να κάνεις την αλλαγή, όπως αναφέρεται και παραπάνω , όσο βέβαια αντέχει η τσέπη για τον κάθένα.....

Θεωρώ λοιπόν σημαντικά αναβαθμισμένα το ΡΜ, λόγω:

-H βελτίωση του Επεξεργαστή (φαίνεται ότι ανοίγει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από τον ανταγωνισμό, που είναι ήδη πίσω),

-Η αναβάθμιση RAM στα 8gb (ίσως future proof και στο επόμενο να πραμείνει 8gb),

-H αναβάθμιση της κάμερας (για ποιότητα video + φωτό πάνω από τον ερασιτέχνη),

(παρά το γεγονός ότι κάθε χρονιά υπάρχει κάποια αναβάθμιση , φέτος έγινε σημαντικά και στα 3 + πλαίσιο (τιτάνιο) + μπαταρία).

Επίσης θα συμφωνήσω ότι αυτό το Pill+hole πρέπει κάποια στιγμή να βρουν κάποια λύση, δεν τραβάει.....

Αλλαγές είχαμε και στον σχεδιασμό (bezels + τιτάνιο + κουμπί πλαι). Tο notch και τις κάμερες δεν τις αλλάζει τόσο συχνά η Apple, πέρσι μόλις έβαλε το pill..

Τέλος όπως έχει αναφερθεί, για τους παλιούς που παρακολοθούν τις παρουσιάσεις της APPLE, είναι λίγο κωμικό ο τρόπος που αναφέρουν την κάθε αλλαγή (με το ποια είναι η ουσία της αλλαγής και η πραγματική χρησιμότητα για πλειοψηφία των χρηστών) , ο ρόλος του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ σε όλο του το μεγαλείο.....

Οι αναβαθμίσεις + οι αλλαγές που δίνει η Apple , μου θυμίζουν τα παλιά επεισόδια της Λάμψης.....

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 13/09/2023 - 08:26

#139   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/09/2023 - 08:18

Ο χρήστης billviper, στις 13 Sept 2023 - 05:44, έγραψε:

Δε θέλω επουδενί να ξαναγυρίσω σε Max μέγεθος. Αλλά αυτές οι διαφορές αρχίζουν και σπάνε νεύρα. Οκ, για τη χωρητικότητα το προσπερνάω μιας και το iCloud είναι το άγιο μου δισκοπότηρο με τόσες συσκευές Apple. Η διαφορά στην κάμερα όμως είναι σημαντική.
Βέβαια, το 5x ζουμ του Max δε βολεύει καθόλου για portrait φωτογραφίες (τις χρησιμοποιώ κατά κόρον, ειδικά για να βγάζω το παιδί), εν αντιθέσει με το 3x που η πράξη έχει δείξει ότι είναι ιδανικό για portraits.
Το NaTi θα ήταν εξαιρετικό χρώμα αν φαινόταν όπως στο Watch S5 NaTi. Τώρα που είναι μπεζ η πλάτη κάτι με χαλάει..

Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα για όλους εμάς που γυρίσαμε στο μικρό Pro.

Που παρεμπιπτόντως, ο 5x του χρόνου θα υπάρχει και σε αυτό.

Για το τιτάνιο, ενώ μου αρέσει σαν υλικό (ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο SS για το ρολόι) τα χρώματα όπως τα βλέπω απο τις φώτο, δεν μου αρέσουν καθόλου. Ούτε καν η μαύρη επιλογή.

Ειδικά το μπλέ φαίνεται πολύ ψεύτικο κυρίως στα πλαινά.

Sent from my Vision Pro using Tapatalk
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#140   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 13/09/2023 - 08:49

Ο χρήστης kiriakosa, στις 13 Sept 2023 - 06:06, έγραψε:

Συμφωνώ σε όλα όσα έχετε γράψει, περί αδιάφορης αναβάθμισης, περί σούπας παρουσίασης, και λοιπά και λοιπά και λοιπά, αλλά εμένα μου αρέσουν τα iPhone, μου αρέσει να έχω το τελευταίο μοντέλο, και θα πάω από το 14 pro Max στο 15 pro Max χωρίς τύψεις για το αν αξίζει η αναβάθμιση ή όχι. Απολαμβάνω ένα νέο κινητό κάθε μέρα μέχρι την παρουσίαση του επόμενου, οποτε, όσο το επιτρέπει η τσέπη μου , θα αναβαθμίζω κάθε χρόνο. Από 256 που είμαι θα ξαναπάω στην ίδια χωρητικότητα, χωρίς ιδιαίτερη αύξηση (ελπίζω) τιμής, άρα όλα καλά.

Κυριακο τι χρώμα;;!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#141   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2004 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2023 - 08:53

Ο χρήστης nikosgnr, στις 13 Sept 2023 - 06:18, έγραψε:

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα για όλους εμάς που γυρίσαμε στο μικρό Pro.

Που παρεμπιπτόντως, ο 5x του χρόνου θα υπάρχει και σε αυτό.

Για το τιτάνιο, ενώ μου αρέσει σαν υλικό (ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο SS για το ρολόι) τα χρώματα όπως τα βλέπω απο τις φώτο, δεν μου αρέσουν καθόλου. Ούτε καν η μαύρη επιλογή.

Ειδικά το μπλέ φαίνεται πολύ ψεύτικο κυρίως στα πλαινά.

Sent from my Vision Pro using Tapatalk

Η κλασική δικαιολογία φέτος δε χωρούσε στο σασί για αυτό και την έχει μόνο το Max, του χρόνου ως δια μαγείας θα χωρέσει στο ίδιο μέγεθος.

Προσωπικά θα πάω πάλι για το μικρό μέγεθος στο 15 Pro, άλλωστε με τη χαμηλότερη τιμή του Amazon και την απαλλαγή ΦΠΑ και την πώληση του 14 Pro θα βγει μικρή διαφορά. Ή μπορεί αν το θέλει η σύζυγος να το κρατήσει και να δώσω το 12 PM που έχει τώρα.
Από χρώμα μεταξύ White (Silver) και NaTi. Κλείνω προς το λευκό (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά).

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

#142   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 13/09/2023 - 09:19

Ο χρήστης billviper, στις 13 Sept 2023 - 06:53, έγραψε:

Η κλασική δικαιολογία φέτος δε χωρούσε στο σασί για αυτό και την έχει μόνο το Max, του χρόνου ως δια μαγείας θα χωρέσει στο ίδιο μέγεθος.

Προσωπικά θα πάω πάλι για το μικρό μέγεθος στο 15 Pro, άλλωστε με τη χαμηλότερη τιμή του Amazon και την απαλλαγή ΦΠΑ και την πώληση του 14 Pro θα βγει μικρή διαφορά. Ή μπορεί αν το θέλει η σύζυγος να το κρατήσει και να δώσω το 12 PM που έχει τώρα.
Από χρώμα μεταξύ White (Silver) και NaTi. Κλείνω προς το λευκό (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά).

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Του χρόνου πάνε για αύξηση 6.3 και 6.9 αντίστοιχο. Το natural είναι όμορφο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#143   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2023 - 09:41

Δεν με ενθουσίασε κάτι απο αυτά που είδα να πω την αλήθεια. Μου θύμισε πολύ εποχές που παρουσιαζοντουσαν τα "S" μοντέλα.

Το 14 Pro με δικαίωσε πέρσι που έκανα την αλλαγή. (σιγουρα για κάποιον με 11 αντε και 12 πισω ίσως να αξίζει την μετάβαση αλλα δεν βρίσκω κατι wow - δηλαδη εύκολα θα πρότεινα σε καποιον να πάει σε 14 Pro / max )

Καλές αγορές σε όποιον κανει την αλλαγή!

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 13/09/2023 - 09:48

#144   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/09/2023 - 10:04

Χθες λόγω δουλειάς ξέχασα εντελώς την παρουσίαση και την είδα αργά το βράδυ.. Σχετικά αδιάφορη , στα όρια της ξεπέτας για τα ρολόγια . Θα μείνω στο ultra που έχω και δε θα πάω στο 2. Τουλάχιστον τώρα. Στο τηλέφωνο θα πάω όμως από 14 pro max 256 σε 15 pro max titanium στο χρώμα και 512 σε χωρητικότητα. Λόγω "εγκεφαλικής" βλάβης να αλλάζω κάθε χρόνο και νομίζω ότι μου άρεσε πολύ το χρώμα σε σχέση με το μαύρο. Καλές αγορές και παραλαβές σε όλους.

#145   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12946 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/09/2023 - 10:06

#146   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/09/2023 - 11:55

Ο χρήστης YAz, στις 12 Sept 2023 - 23:07, έγραψε:

Ok άκυρο. Είχα την εντύπωση πως και το 15 pro θα ξεκινούσε απ τα 256GB. Μπαίνοντας στο Apple Store της Γερμανίας βλέπω πως ξεκινάει απ τα 128…

Το ΜΑΧ ειναι που ξεκιναει απο 256

#147   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1627 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/09/2023 - 11:59

Νόμιζα πως άκουσα στην παρουσίαση γενικά για τα Pro πως θα ξεκινούσαν από τα 256GB.

Όπως και να'χει θα περιμένω να τα φέρουν να τα δω από κοντά και να τα ρίξω μια ματιά, και αν μου κάνει κλικ θα δώσω τα περίπου 250€ για να το πάρω.

#148   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1627 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/09/2023 - 14:05

Κλαίει η μάνα του Πελέ.  WTF ρε Apple??????

Δηλαδή παρουσίασαν το τίποτα, για να ζητάνε και έξτρα χρήματα για το γρήγορο USB-C ?

Παράθεση

"..Βλέπετε, τα USB-C καλώδια που θα περιλαμβάνονται στα iPhone 15 θα είναι μεν Type-C αλλά με ταχύτητες επιπέδου USB 2.0 και όχι USB 3.0, παρά το γεγονός ότι τα Pro/Pro Max υποστηρίζουν το γρηγορότερο πρότυπο ταχύτητας. Στα κουτιά των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max δε θα περιλαμβάνεται το απαιτούμενο USB Type-C 3.0 καλώδιο για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, όπως το να μεταφέρουν αρχεία ή να καταγράφουν ProRes βίντεο σε 4K60 σε εξωτερικό δίσκο. 

Επομένως εάν θέλουν οι κάτοχοι των 15 Pro και 15 Pro Max μοντέλων και να επιτύχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10Gbps θα πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά ένα USB-C 3.0 καλώδιο. Ειδάλλως θα μείνουν με την αργή μεταφορά δεδομένων των ταχυτήτων USB 2.0 που φτάνουν τα 480Mbps.

Στο online κατάστημα της Apple υπάρχει ήδη ένα νέο Thunderbolt 4 USB-C Pro καλώδιο σε μαύρο χρώμα που υποστηρίζει γρηγορότερη μεταφορά αρχείων από τα iPhone 15 Pro στα Mac. Το κόστος του ανέρχεται στα $69 για το 1μ., στα $129 για το 1.8 μέτρα και τέλος $159 για τα 3μ. μήκος.."

https://unboxholics....sta-koutia-tous

#149   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2023 - 14:43

Ο χρήστης YAz, στις 13 Sept 2023 - 12:05, έγραψε:

Κλαίει η μάνα του Πελέ.  WTF ρε Apple??????

Δηλαδή παρουσίασαν το τίποτα, για να ζητάνε και έξτρα χρήματα για το γρήγορο USB-C ?

Αδελφε μας βλεπουν μονο σαν προβατα. Οτι και οσο μπορουν να βγαλουν…

Αρχικα ειχαν βγαλει τα ακουστικα, μετα απο το κουτι εβγαλαν και τον ανταπτορα φορτισης.

Αν μαλιστα ειχες pc για το itunes ηθελες εξτρα καλωδιο να καταληγει σε usb.

Τωρα κανουν παπαριες με τα καλωδια μεταφορας.

Στο τελος θα μας δινουν σε αλουμινοχαρτο το iphone και θα πληρωνεις και το κουτι εξτρα.

Τρεμω στην ιδεα να κανουν καμμια συνεργασια με το IKEA και στο τελος θα μας το δινουν και σε κομματια να το συναρμολογησουμε εμεις.

Ελεος ΚΑΡΜΟΙΡΗΔΕΣ. Ποσα θελετε να βγαλετε ακομη!!

#150   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 751 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2023 - 14:47

Ο χρήστης YAz, στις 13 Sept 2023 - 12:05, έγραψε:

Κλαίει η μάνα του Πελέ.  WTF ρε Apple? :huh:??

Δυστηχώς αυτή είναι η APPLE...

Όσοι έχουν υπολογιστές APPLE, ρώτα να δεις πόσα έχουν δώσει για καλώδια / docks κτλ......

Τα καλώδια θα λειτουργούν μόνο με MFI πιστοποίηση??

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 13/09/2023 - 14:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;