Τελευταία επεξεργασία από: s0t0spower, 12/09/2023 - 22:37

iPhone 15: Special Event |12/09
Δημοσίευση 12/09/2023 - 22:36
Ad
Δημοσίευση 12/09/2023 - 22:37
Δημοσίευση 12/09/2023 - 23:02
Συμπέρασμα απο το σημερινό event:
1) Ωραίο το 15 pro max 256 και οι αναβαθμίσεις στην κάμερα
2) Απαξιώ να σχολιάσω τα ρολόγια...
3) Απογοήτευση (Αν και ξέραμε τι θα δούμε)
4) Κρατάμε 14 pro max 1TB και πάμε παρακάτω
Δημοσίευση 12/09/2023 - 23:33
Δε νομίζω.Νίκο αν το μπλε είναι σαν του 12 pro κακά τα ψέματα είναι πολύ ωραίο.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 12/09/2023 - 23:39
Τελείωσε η παρουσίαση και έφυγα απευθείας έξω για μπύρες....
Πιο αδιάφορη παρουσίαση πεθαίνεις.
Αναμένω να δω την ανακοίνωση των τιμών στην Ελλάδα, να έρθουν στα καταστήματα και να τα δω από κοντά και υπό προϋποθέσεις ίσως και να το αγοράσω γιατί έχω 14 Pro 256GB συσκευή όπου στο trade n upgrade της Istorm το κοστολογούν 879€. Αν η νέα συσκευή έχει όπως και πέρυσι 1229€, και αφαιρώντας με τον 39Α πάει στα 991€, τότε με τα 113€ διαφορά θα το σκεφτώ σοβαρά για να έχω την καινούρια συσκευή.
Κατά τα άλλα όντως αν βγει και καμιά προσφορά στο Apple Watch Ultra, θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας!
Δημοσίευση 13/09/2023 - 00:50
Δημοσίευση 13/09/2023 - 01:07
Τελείωσε η παρουσίαση και έφυγα απευθείας έξω για μπύρες....
Πιο αδιάφορη παρουσίαση πεθαίνεις.
Αναμένω να δω την ανακοίνωση των τιμών στην Ελλάδα, να έρθουν στα καταστήματα και να τα δω από κοντά και υπό προϋποθέσεις ίσως και να το αγοράσω γιατί έχω 14 Pro 256GB συσκευή όπου στο trade n upgrade της Istorm το κοστολογούν 879€. Αν η νέα συσκευή έχει όπως και πέρυσι 1229€, και αφαιρώντας με τον 39Α πάει στα 991€, τότε με τα 113€ διαφορά θα το σκεφτώ σοβαρά για να έχω την καινούρια συσκευή.
Κατά τα άλλα όντως αν βγει και καμιά προσφορά στο Apple Watch Ultra, θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας!
Ok άκυρο. Είχα την εντύπωση πως και το 15 pro θα ξεκινούσε απ τα 256GB. Μπαίνοντας στο Apple Store της Γερμανίας βλέπω πως ξεκινάει απ τα 128…
Δημοσίευση 13/09/2023 - 01:32
Αδιάφορη όλη η παρουσίαση κατά την ταπεινή μου άποψη.
Δεν ειναι απλα αδιαφορη η παρουσιαση,αλλά ειναι οριακα αδιαφορα τα νεα iphone τουλαχιστον.Για τα apple watches,δεν ξερω,δεν εχω αποψη γιατι δε με ενδιαφερουν
Τελευταία επεξεργασία από: kostas4, 13/09/2023 - 01:35
Δημοσίευση 13/09/2023 - 02:21
Επισης το περιφημο notch παραμενει εκει,πεισματικα τιτανοτεραστιο.τα δε bezels "εξαλειφονται" με το σταγονομετρο και θα τους παρει καμποσα μοντελα ακομα εκει στην apple για να πουνε φτου-ξελευθερία απο το συγκεκριμενο.
Οι αναβαθμισεις των φακων ή του επεξεργαστη ή της ram δε νομιζω να απασχολουν κανεναν πια και θεωρουνται σχεδον απαιτητό για ενα νεο μοντελο. αντε και μια καλυτερη μπαταρια οπως λενε αλλα παντα ομως φυσικα το εκαστοτε νεο μοντελο θα εχει αυτονομια οπως παντα μιας ή μιαμισης μερας. Δεν θα αλλαξει ποτε αυτο.
Επισης τι με νοιαζει αν το πλαισιο ειναι απο ατσαλι? Το θεμα δηλαδη ειναι σε τι ειδους κωλοτσεπη θα το βαλω?(κατι το οποιο δεν εκανα ποτε,αλλωστε δεν ειμαι 15χρονο).
Εχω χασει τον ενθουσιασμο μου πια για νεα μοντελα.
Οι τελευταιες φορες ηταν το '17 με το Χ και την αφαιρεση του power button. Θυμαμαι τοτε οτι αυτο ηταν ενα απο τους λογους που εκανα jailbreak. To "Tage" ηταν το αγαπημενο μου!
Μετα, η τελευταια φορα που με ενθουσιασε κατι ηταν ο "νεος" σχεδιασμος του 12pro που εχω ακομα,γιατι ειχα λατρεψει το πλακε μεριμετρικο πλαισιο εποχης iphone 4,iphone 4s.
Απο κει και περα ολα ειναι χλιαρα.
Θυμαμαι σε καθε ετησιο event παντα δουλευα κι οταν ερχομουν ξημερωματα σπιτι επρεπε να διαβασω καμποσες σελιδες εδω μεσα.
Πολυς ενθουσιασμος,πολυ μπλα-μπλα λογω της χαρας μας κτλ-κτλ.
Τωρα τι??
Τελος παντων, δε θα πω οτι παω σε android γιατι δεν θελω με τιποτε και για διαφορους λογους. Υποθετω οτι θα παραμεινω ως εχει,προβατοποιημενος πελατης της μηλιας απλως εκει που παλιοτερα αλλαζα iphone ανα 2 χρονια (πχ απο 4s σε 5s κ.ο.κ) μετα πηγα στα 3 χρονια (απο X σε 12pro) και τωρα μαλλον παμε για 4ο χρονο παραμονης.
Σορρυ για το μεγαλο και κουραστικο ποστ(για οσους μπηκαν στην αγγαρεια να το διαβασουν) αλλα ειπα να βγαλω τα εσωψυχα μου πανω στο θεμα.
Και αφου λοιπον σκεφτομαι να μεινω με το ψιλογηρασμενο 12 pro αρχισα να γλυκοκοιταζω τιμες αλλαγης μπαταριας μιας και εχουμε φτασει χαλαρα τους 600 κυκλους. 99€ πια η ρουφιανα
Τελευταία επεξεργασία από: kostas4, 13/09/2023 - 02:26
Δημοσίευση 13/09/2023 - 04:05
το κακό είναι πως δε θα προλάβουμε να δούμε reviews για χρώματα κτλ πριν επιλέξει κάποιος προπαραγγελίαΜόλις μου έστειλε email η istorm πως τα καινούργια iPh θα είναι διαθέσιμα απο 22/9. Άρα θα είμαστε στο πρώτο κύμα
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 13/09/2023 - 04:06
Δημοσίευση 13/09/2023 - 06:33
Αν και δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα , σε σχέση με τις προπαραγγελιες...
.
Δημοσίευση 13/09/2023 - 07:08
Από το 2:50 και μετά βλέπουμε hands on με τη νέα κάμερα, τα focal lengths, καθώς και τη παραμετροποίηση αφού βγάλουμε τη φωτογραφία.
Προφανώς ο νέος 5x telephoto είναι διαθέσιμος μόνο στο Pro Max. Τα υπόλοιπα θα υπάρχουν και στο Pro;
Aναφορά για χωρητικότητες μπαταριών; Ισχύουν τα rumours που είχαμε πριν την παρουσίαση για ~15% αύξηση;
Όσον αφορά το χρώμα, το λευκό συνεχίζει να είναι το εντυπωσιακότερο όλων. Στην αρχή του παραπάνω βίντεο κάνει αναφορά και ο τύπος ότι με το titanium πλαίσιο stands out from the rest of colours.
Τέλος, τα περί 8GB RAM;
Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 13/09/2023 - 07:12
Δημοσίευση 13/09/2023 - 07:36
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο λέμε πως ο διαχωρισμός των συσκευών επεκτείνεται με πιο έντονους ρυθμούς.https://youtu.be/IIG...DiMu7YijqEZTYc1
Από το 2:50 και μετά βλέπουμε hands on με τη νέα κάμερα, τα focal lengths, καθώς και τη παραμετροποίηση αφού βγάλουμε τη φωτογραφία.
Προφανώς ο νέος 5x telephoto είναι διαθέσιμος μόνο στο Pro Max. Τα υπόλοιπα θα υπάρχουν και στο Pro;
Aναφορά για χωρητικότητες μπαταριών; Ισχύουν τα rumours που είχαμε πριν την παρουσίαση για ~15% αύξηση;
Όσον αφορά το χρώμα, το λευκό συνεχίζει να είναι το εντυπωσιακότερο όλων. Στην αρχή του παραπάνω βίντεο κάνει αναφορά και ο τύπος ότι με το titanium πλαίσιο stands out from the rest of colours.
Τέλος, τα περί 8GB RAM;
Οι βασικές διαφορές είναι ο 5x στο PM και μετά η αρχική χωρητικότητα (που θα στο ρίξουν στο παραπάνω και στο μέγεθος των αρχείων που θα προκύπτει).
Για τα υπόλοιπα, ποτέ στα τόσα χρόνια δεν ανακοινώνονται απευθείας παρά μόνο όταν γίνει κάποιο Teardown π.χ. απο το iFixit.
Βέβαια απο το Xcode 15 που δόθηκε χθες, φάνηκε η RAM των συσκευών και όντως στα Pro/Max πήγαμε στα 8GB.
Για τις μπαταρίες, αναμονή..
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/09/2023 - 07:37
Δημοσίευση 13/09/2023 - 07:40
Ωραία χρώματα φέτος!
Όποιο και να μου χαρίσετε δεν θα έχω πρόβλημα!
Γιατί να αφήσω το 14 Pro δεν το βλέπω!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 13/09/2023 - 07:44
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο λέμε πως ο διαχωρισμός των συσκευών επεκτείνεται με πιο έντονους ρυθμούς.
Οι βασικές διαφορές είναι ο 5x στο PM και μετά η αρχική χωρητικότητα (που θα στο ρίξουν στο παραπάνω και στο μέγεθος των αρχείων που θα προκύπτει).
Για τα υπόλοιπα, ποτέ στα τόσα χρόνια δεν ανακοινώνονται απευθείας παρά μόνο όταν γίνει κάποιο Teardown π.χ. απο το iFixit.
Βέβαια απο το Xcode 15 που δόθηκε χθες, φάνηκε η RAM των συσκευών και όντως στα Pro/Max πήγαμε στα 8GB.
Για τις μπαταρίες, αναμονή..
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δε θέλω επουδενί να ξαναγυρίσω σε Max μέγεθος. Αλλά αυτές οι διαφορές αρχίζουν και σπάνε νεύρα. Οκ, για τη χωρητικότητα το προσπερνάω μιας και το iCloud είναι το άγιο μου δισκοπότηρο με τόσες συσκευές Apple. Η διαφορά στην κάμερα όμως είναι σημαντική.
Βέβαια, το 5x ζουμ του Max δε βολεύει καθόλου για portrait φωτογραφίες (τις χρησιμοποιώ κατά κόρον, ειδικά για να βγάζω το παιδί), εν αντιθέσει με το 3x που η πράξη έχει δείξει ότι είναι ιδανικό για portraits.
Το NaTi θα ήταν εξαιρετικό χρώμα αν φαινόταν όπως στο Watch S5 NaTi. Τώρα που είναι μπεζ η πλάτη κάτι με χαλάει..
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 13/09/2023 - 07:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες