Κοιτά πόσες εφαρμογές λειτουργούν στο παρασκήνιο.
Εδώ είναι η χρήση.Το αφετηρία οθόνη κλειδώματος πως τρώει τόσο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μήπως να έκλεινες την ανανέωση στο παρασκήνιο ;
Δημοσίευση 29/09/2023 - 10:44
Κοιτά πόσες εφαρμογές λειτουργούν στο παρασκήνιο.
Εδώ είναι η χρήση.Το αφετηρία οθόνη κλειδώματος πως τρώει τόσο ;
Δημοσίευση 29/09/2023 - 10:44
μονο του καιρού έχω χρησιμοποιεί τοποθεσία.Τα αλλά δυο είναι φωτό και ημερολόγιοΈχεις βάλεις πολλά widgets ή καποια που απαιτούν συχνή ενημέρωση??
.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 10:45
εαν κλείσω την ανανέωση στο παρασκήνιο θα έρχονται οι ειδοποιήσεις viber WhatsApp?Κοιτά πόσες εφαρμογές λειτουργούν στο παρασκήνιο.
Μήπως να έκλεινες την ανανέωση στο παρασκήνιο ;
Δημοσίευση 29/09/2023 - 12:14
O "γνωστός" πάντως αναλυτής Ming Chi Kuo υποστηρίζει πως η υπερθέρμανση δεν οφείλεται στο νέο επεξεργαστή αλλά μάλλον στον κακό σχεδιασμό του συστήματος ψύξης στην προσπάθεια μείωσης του βάρους της συσκευής και στο τιτάνιο. Θεωρεί ότι όποια παρέμβαση στο λογισμικό δε θα φέρει σημανντικές αλλαγές εκτός και αν η Apple μειώση την απόδοση του επαξεργαστή που τότε όμως θα έχεις επιπτώσεις στην απόδοση και στις πωλήσεις. Ότι θα το πάρω είναι σίγουρο αλλά δε βιάζομαι πλέον τόσο. Ούτως ή άλλως έχω το 14 pro max και το 13 pro max που πάνε μια χαρά. Επίσης τα περισσότερα κρούσματα λένε είναι στα pro και όχι στα max και εγείρονται ερωτήματα για διαφορετική ποιότητα κατασκευής ανάμεσα στα μοντέλα.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 12:29
εαν κλείσω την ανανέωση στο παρασκήνιο θα έρχονται οι ειδοποιήσεις viber WhatsApp?
Δημοσίευση 29/09/2023 - 12:44
Πέρασα σήμερα από τα public συνταγματος και έκανα την εξής δοκιμή. Έβαλα εγγραφή 4Κ60 σε 14pro και 15pro. Τα κινητά έγραψαν περίπου 2 λεπτά και μετά έβγαλαν μνμ ότι αυτός είναι ο μάξιμουμ χρόνος έγγραφής.
Το 15προ ζεστάθηκε.. δεν ζεμάτισε, δεν καιγόταν το χέρι σου αλλά ζεστάθηκε αισθητά.
Το 14προ δεν έκανε τπτ.. θερμοκρατία δωματίου, cool, normal, ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και έρχομαι να ρωτήσω.. τι σκ@τ@ να κάνω, να ανοίξω το 14 ή το 15 (προ και τα δυο). Τα έχω παραλάβει και τα δύο στο γραφείο, με περιμένουνε και επιστρέφω αύριο από ταξίδι. Ποιο να ανοίξω και ποιο να πουλήσω ?
Τι ήττα ήτανε αυτή φέτος..
Τελευταία επεξεργασία από: nidi06, 29/09/2023 - 12:46
Δημοσίευση 29/09/2023 - 13:17
Δημοσίευση 29/09/2023 - 13:34
Δημοσίευση 29/09/2023 - 13:39
Η διαφορα στην τιμή είναι ελάχιστη θα πήγαινα 15.. Αν πάλι με κάλυπτε η υπάρχων συσκευή και δεν μου καθόταν καλά κάποια από τις 2 που λες θα περίμενα του χρόνου
η ερώτηση αφορά καθαρά και μόνο την υπερθέρμανση. ;-(
Δημοσίευση 29/09/2023 - 13:53
Αφού το βαθειά μέσα σας το ξέρετε ήδη.η ερώτηση αφορά καθαρά και μόνο την υπερθέρμανση. ;-(
Δημοσίευση 29/09/2023 - 14:26
Δημοσίευση 29/09/2023 - 14:56
Κοιτα πόση κατανάλωση έχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο.Πείτε μου σας παρακαλώ και οι πιο έμπειροι αν το drain αυτό είναι φυσιολογικό γιατί θα τρελαθώ.. Σήμερα με πολύ ελάχιστη χρήση περισσότερο μηνύματα και ανοιχτό 5G.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 29/09/2023 - 14:57
Aκόμα και ο πλανήτης ο ίδιος υπερθερμαίνεται σε αυτή τη ζωή.
Δεν είναι τίποτα. Ούτε κάτι φοβερό. Λογικά θα διορθωθεί.
Κράτα αυτό που σου αρέσει και σε εκφράζει καλύτερα και όλα καλά
η ερώτηση αφορά καθαρά και μόνο την υπερθέρμανση. ;-(
Δημοσίευση 29/09/2023 - 15:02
εχεις κάνει κλήση 6-7 λεπτά με το 15 pro στο αυτί ;;Εάν όχι τότε δοκίμασε το και πες μας εάν ξεπερνάει την υπερθέρμανση του πλανήτη ή όχι.Aκόμα και ο πλανήτης ο ίδιος υπερθερμαίνεται σε αυτή τη ζωή.
Δεν είναι τίποτα. Ούτε κάτι φοβερό. Λογικά θα διορθωθεί.
Κράτα αυτό που σου αρέσει και σε εκφράζει καλύτερα και όλα καλά
Δημοσίευση 29/09/2023 - 15:49
Πείτε μου σας παρακαλώ και οι πιο έμπειροι αν το drain αυτό είναι φυσιολογικό γιατί θα τρελαθώ.. Σήμερα με πολύ ελάχιστη χρήση περισσότερο μηνύματα και ανοιχτό 5G.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες