Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2776   thanoslam

thanoslam

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:04

1) Quicklock2 απο cydia. Επισης και μεσω activator να ορισεις μια συντομευση για το sleep button.

Το quicklock2 μου γράφει ότι είναι για iOS 4. Κάτι για το 5 υπάρχει; Πώς γίνεται ακριβώς από το activator γιατί δεν μπορώ να το βρω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2777   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:06

Μια χαρα παιζει το quicklock2 στη 5.1.1 που ειμαι.

#2778   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:06

Το quicklock2 μου γράφει ότι είναι για iOS 4. Κάτι για το 5 υπάρχει; Πώς γίνεται ακριβώς από το activator γιατί δεν μπορώ να το βρω;

κάποιο λάθος κάνεις, το quick lock 2 δουλεύει και στο ios4 και στο ios5

#2779   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 10/08/2012 - 01:09

Μια χαρα παιζει το quicklock2 στη 5.1.1 που ειμαι.

Επιβεβαίωνω και για 5.0.1

#2780   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/08/2012 - 01:45

κάποιο λάθος κάνεις, το quick lock 2 δουλεύει και στο ios4 και στο ios5

Οχι δικιο εχει γιατι το quicklock2 εχει να αναβαθμιστει 2 χρονια και αναφερει και το iOS4 στις πληροφοριες στο cydia, αλλα οπως ειπαν και τα παιδια λειτουργει κανονικοτατα και σε iOS5..

#2781   makiskat

makiskat

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/08/2012 - 07:08

ναι δουλευει μια χαρα σε iOS5

#2782   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/08/2012 - 22:33

Ξέρει κάποιος φίλος κανένα tweak που να απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα του βάλω εγω;πχ ακούω μουσικη και το κινητο μετα απο λίγο κλειδώνει αυτόματα,αν θελησω να αλλάξω τραγούδι θα πρέπει να το ξεκλειδωσω πρώτα και μετα να το αλλάξω

#2783   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2012 - 22:34

Ξέρει κάποιος φίλος κανένα tweak που να απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα του βάλω εγω;πχ ακούω μουσικη και το κινητο μετα απο λίγο κλειδώνει αυτόματα,αν θελησω να αλλάξω τραγούδι θα πρέπει να το ξεκλειδωσω πρώτα και μετα να το αλλάξω

Κοιταξε τα autoprotect και cleverpin. Το πρωτο δωρεαν και το δευτερο επι πληρωμη αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες. Αν θυμαμαι καλα το δευτερο εχει και επιλογη για απενεργοποιηση του passcode οταν ακους μουσικη.

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 11/08/2012 - 22:35

#2784   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2012 - 10:31

Κοιταξε τα autoprotect και cleverpin. Το πρωτο δωρεαν και το δευτερο επι πληρωμη αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες. Αν θυμαμαι καλα το δευτερο εχει και επιλογη για απενεργοποιηση του passcode οταν ακους μουσικη.

ευχαριστω πολυ Σπύρο δεν θα είχα πρόβλημα να το πληρώσω,πάντως είχα την αίσθηση ότι το cleverpin σου απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένο δίκτυο wifi που θα του έχεις βάλει,δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και εφαρμογές.Αν το έχει τεστάρει κάποιος άλλος φιλος αν μπορει ας μου πει

#2785   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2012 - 11:46

ευχαριστω πολυ Σπύρο δεν θα είχα πρόβλημα να το πληρώσω,πάντως είχα την αίσθηση ότι το cleverpin σου απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένο δίκτυο wifi που θα του έχεις βάλει,δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και εφαρμογές.Αν το έχει τεστάρει κάποιος άλλος φιλος αν μπορει ας μου πει

Το βασικο χαρακτηριστικο και των δυο αυτο ειναι. Σου απενεργοποιει το passcode στο δικτυο-α που θα ορισεις εσυ.
Απλα το cleverpin σου δινει τις επιπλεον επιλογες να απενεργοποιειται το passcode επισης οταν ακους μουσικη, οταν φορτιζει το κινητο η οταν ειναι σε airplane mode.

#2786   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2012 - 18:52

Το βασικο χαρακτηριστικο και των δυο αυτο ειναι. Σου απενεργοποιει το passcode στο δικτυο-α που θα ορισεις εσυ.
Απλα το cleverpin σου δινει τις επιπλεον επιλογες να απενεργοποιειται το passcode επισης οταν ακους μουσικη, οταν φορτιζει το κινητο η οταν ειναι σε airplane mode.

ευχαριστω και πάλι Σπύρο

#2787   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/08/2012 - 15:06

Παιδια ξερετε καποιο tweak που να ειναι ολοκληρομενο app lock?Εννοω το εξης,οταν π.χ. κλειδωνω τις φωτογραφιες να μη μπορει να μπει καποιος με εμεσσο τροπο.Σε οσα εχω βρει αν κλειδωσω τις φωτο μπορει καποιος να μπει ειτε απ το μενου της καμερας οταν τραβας φωτο ειτε ακομα και απ τα μηνυματα οταν θες να στειλεις mms.Εχετε καποιο υποψη που να μην ανοιγει η εκαστοτε εφαρμογη με τον οποιοδηποτε τροπο?

#2788   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2012 - 20:32

Παιδια ξερετε καποιο tweak που να ειναι ολοκληρομενο app lock?Εννοω το εξης,οταν π.χ. κλειδωνω τις φωτογραφιες να μη μπορει να μπει καποιος με εμεσσο τροπο.Σε οσα εχω βρει αν κλειδωσω τις φωτο μπορει καποιος να μπει ειτε απ το μενου της καμερας οταν τραβας φωτο ειτε ακομα και απ τα μηνυματα οταν θες να στειλεις mms.Εχετε καποιο υποψη που να μην ανοιγει η εκαστοτε εφαρμογη με τον οποιοδηποτε τροπο?

Κοιτα το Applocker εχει σιγουρα επιλογη για κλειδωμα της προσβασης στις φωτογραφιες απο την καμερα..
Ομως ακομα και ετσι καποιος μπορει να εχει προσβαση στις φωτογραφιες σου αν εχεις καποια εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων μεσα απο αυτες.
Με τα μονα που μπορει να γινεται κατι ειναι με τα photoalbums+ η photo enhancer.
Το πρωτο το ειχα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα δεν μου αρεσε γενικα και ειχε κ καποια προβληματακια (ασε που ειναι κ ακριβο για αυτα που προσφερει) και το δευτερο τουλαχιστον οταν ειχε πρωτοβγει που το δοκιμασα ειχε προβλημα αφου αν εκλεινε η εφαρμογη των φωτογραφιων απο το multitasking, τοτε χανοταν και οτι ρυθμισεις ειχες κανει. Δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει απο τοτε.
Μοναδικη λυση κατα την γνωμη μου ειναι κατι σε στυλ Photo manager pro απο το app store. Φτιαχνεις εκει τις φωτογραφιες σου, τις βαζεις και σε αλμπουμ με κωδικους κτλ και δεν κινδυνευεις απο πουθενα.

#2789   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/08/2012 - 07:05

Κοιτα το Applocker εχει σιγουρα επιλογη για κλειδωμα της προσβασης στις φωτογραφιες απο την καμερα..
Ομως ακομα και ετσι καποιος μπορει να εχει προσβαση στις φωτογραφιες σου αν εχεις καποια εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων μεσα απο αυτες.
Με τα μονα που μπορει να γινεται κατι ειναι με τα photoalbums+ η photo enhancer.
Το πρωτο το ειχα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα δεν μου αρεσε γενικα και ειχε κ καποια προβληματακια (ασε που ειναι κ ακριβο για αυτα που προσφερει) και το δευτερο τουλαχιστον οταν ειχε πρωτοβγει που το δοκιμασα ειχε προβλημα αφου αν εκλεινε η εφαρμογη των φωτογραφιων απο το multitasking, τοτε χανοταν και οτι ρυθμισεις ειχες κανει. Δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει απο τοτε.
Μοναδικη λυση κατα την γνωμη μου ειναι κατι σε στυλ Photo manager pro απο το app store. Φτιαχνεις εκει τις φωτογραφιες σου, τις βαζεις και σε αλμπουμ με κωδικους κτλ και δεν κινδυνευεις απο πουθενα.

Πριν καμμια διετια ειχα βρει καποια στο 3gs αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν...Σε ευχαριστω φιλε μου

#2790   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 21/08/2012 - 15:04

Tweak που να μπορώ να ενσωματώνω τραγουδια απο youtube στην εφαρμογή "Μουσική"?Το εχετε ξαναπει αλλά δεν το βρίσκω :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες