1) Quicklock2 απο cydia. Επισης και μεσω activator να ορισεις μια συντομευση για το sleep button.
Το quicklock2 μου γράφει ότι είναι για iOS 4. Κάτι για το 5 υπάρχει; Πώς γίνεται ακριβώς από το activator γιατί δεν μπορώ να το βρω;
Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:04
1) Quicklock2 απο cydia. Επισης και μεσω activator να ορισεις μια συντομευση για το sleep button.
Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:06
Δημοσίευση 09/08/2012 - 23:06
κάποιο λάθος κάνεις, το quick lock 2 δουλεύει και στο ios4 και στο ios5Το quicklock2 μου γράφει ότι είναι για iOS 4. Κάτι για το 5 υπάρχει; Πώς γίνεται ακριβώς από το activator γιατί δεν μπορώ να το βρω;
Δημοσίευση 10/08/2012 - 01:09
Μια χαρα παιζει το quicklock2 στη 5.1.1 που ειμαι.
Δημοσίευση 10/08/2012 - 01:45
Οχι δικιο εχει γιατι το quicklock2 εχει να αναβαθμιστει 2 χρονια και αναφερει και το iOS4 στις πληροφοριες στο cydia, αλλα οπως ειπαν και τα παιδια λειτουργει κανονικοτατα και σε iOS5..κάποιο λάθος κάνεις, το quick lock 2 δουλεύει και στο ios4 και στο ios5
Δημοσίευση 10/08/2012 - 07:08
Δημοσίευση 11/08/2012 - 22:33
Δημοσίευση 11/08/2012 - 22:34
Κοιταξε τα autoprotect και cleverpin. Το πρωτο δωρεαν και το δευτερο επι πληρωμη αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες. Αν θυμαμαι καλα το δευτερο εχει και επιλογη για απενεργοποιηση του passcode οταν ακους μουσικη.Ξέρει κάποιος φίλος κανένα tweak που να απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα του βάλω εγω;πχ ακούω μουσικη και το κινητο μετα απο λίγο κλειδώνει αυτόματα,αν θελησω να αλλάξω τραγούδι θα πρέπει να το ξεκλειδωσω πρώτα και μετα να το αλλάξω
Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 11/08/2012 - 22:35
Δημοσίευση 12/08/2012 - 10:31
ευχαριστω πολυ Σπύρο δεν θα είχα πρόβλημα να το πληρώσω,πάντως είχα την αίσθηση ότι το cleverpin σου απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένο δίκτυο wifi που θα του έχεις βάλει,δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και εφαρμογές.Αν το έχει τεστάρει κάποιος άλλος φιλος αν μπορει ας μου πειΚοιταξε τα autoprotect και cleverpin. Το πρωτο δωρεαν και το δευτερο επι πληρωμη αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες. Αν θυμαμαι καλα το δευτερο εχει και επιλογη για απενεργοποιηση του passcode οταν ακους μουσικη.
Δημοσίευση 12/08/2012 - 11:46
Το βασικο χαρακτηριστικο και των δυο αυτο ειναι. Σου απενεργοποιει το passcode στο δικτυο-α που θα ορισεις εσυ.ευχαριστω πολυ Σπύρο δεν θα είχα πρόβλημα να το πληρώσω,πάντως είχα την αίσθηση ότι το cleverpin σου απενεργοποιει το passcode σε συγκεκριμένο δίκτυο wifi που θα του έχεις βάλει,δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και εφαρμογές.Αν το έχει τεστάρει κάποιος άλλος φιλος αν μπορει ας μου πει
Δημοσίευση 12/08/2012 - 18:52
ευχαριστω και πάλι ΣπύροΤο βασικο χαρακτηριστικο και των δυο αυτο ειναι. Σου απενεργοποιει το passcode στο δικτυο-α που θα ορισεις εσυ.
Απλα το cleverpin σου δινει τις επιπλεον επιλογες να απενεργοποιειται το passcode επισης οταν ακους μουσικη, οταν φορτιζει το κινητο η οταν ειναι σε airplane mode.
Δημοσίευση 16/08/2012 - 15:06
Δημοσίευση 16/08/2012 - 20:32
Κοιτα το Applocker εχει σιγουρα επιλογη για κλειδωμα της προσβασης στις φωτογραφιες απο την καμερα..Παιδια ξερετε καποιο tweak που να ειναι ολοκληρομενο app lock?Εννοω το εξης,οταν π.χ. κλειδωνω τις φωτογραφιες να μη μπορει να μπει καποιος με εμεσσο τροπο.Σε οσα εχω βρει αν κλειδωσω τις φωτο μπορει καποιος να μπει ειτε απ το μενου της καμερας οταν τραβας φωτο ειτε ακομα και απ τα μηνυματα οταν θες να στειλεις mms.Εχετε καποιο υποψη που να μην ανοιγει η εκαστοτε εφαρμογη με τον οποιοδηποτε τροπο?
Δημοσίευση 17/08/2012 - 07:05
Πριν καμμια διετια ειχα βρει καποια στο 3gs αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν...Σε ευχαριστω φιλε μουΚοιτα το Applocker εχει σιγουρα επιλογη για κλειδωμα της προσβασης στις φωτογραφιες απο την καμερα..
Ομως ακομα και ετσι καποιος μπορει να εχει προσβαση στις φωτογραφιες σου αν εχεις καποια εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων μεσα απο αυτες.
Με τα μονα που μπορει να γινεται κατι ειναι με τα photoalbums+ η photo enhancer.
Το πρωτο το ειχα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα δεν μου αρεσε γενικα και ειχε κ καποια προβληματακια (ασε που ειναι κ ακριβο για αυτα που προσφερει) και το δευτερο τουλαχιστον οταν ειχε πρωτοβγει που το δοκιμασα ειχε προβλημα αφου αν εκλεινε η εφαρμογη των φωτογραφιων απο το multitasking, τοτε χανοταν και οτι ρυθμισεις ειχες κανει. Δεν ξερω αν εχει αναβαθμιστει απο τοτε.
Μοναδικη λυση κατα την γνωμη μου ειναι κατι σε στυλ Photo manager pro απο το app store. Φτιαχνεις εκει τις φωτογραφιες σου, τις βαζεις και σε αλμπουμ με κωδικους κτλ και δεν κινδυνευεις απο πουθενα.
Δημοσίευση 21/08/2012 - 15:04
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες