Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2806   stavrosk

stavrosk

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/08/2012 - 02:06

και αφου εψαχνα και δεν εβρισκα τιποτα πατησα στο cydia transparent folder icons και ναι ηταν αυτο που εψαχνα !!!! οσοι ισως το ψαξουν να ξερουν..theme μεσω winterboard που κανει διαφανης φακελους και φαινεται απο κατω το wallpaper ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2807   gkionis

gkionis

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2012 - 01:54

Καλησπέρα. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή lock info από το ρέπο David. Ash man .Ήμουν στην έκδοση 5.01 και έκανα αναβάθμιση και πήγα στην 5.1.1. Πέρασα κανονικά το συγκεκριμένο ρέπο αλλά δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα lock info . Τι έχει γίνει ; Έπαψε να το υποστηρίζει ; Ανάλογο πρόγραμμα με το lock info υπάρχει ;

#2808   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/08/2012 - 02:23

Καλησπέρα. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή lock info από το ρέπο David. Ash man .Ήμουν στην έκδοση 5.01 και έκανα αναβάθμιση και πήγα στην 5.1.1. Πέρασα κανονικά το συγκεκριμένο ρέπο αλλά δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα lock info . Τι έχει γίνει ; Έπαψε να το υποστηρίζει ; Ανάλογο πρόγραμμα με το lock info υπάρχει ;

Καλησπερα φιλε μου,
Μηπως στην αναζητηση το γραφεις λαθος; Μια λεξη πρεπει να το γραψεις, lockinfo.
Στο λεω γιατι απ'οτι βλεπω υπαρχει κανονικα στο cydia.. (και δεν χρειαζεται να προσθεσεις καποιο repo αφου ειναι στο repo του modmyi που υπαρχει προεγκατεστημενο στο cydia)

#2809   s93060

s93060

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/08/2012 - 07:32

Να ρωτήσω κάτι παιδια είμαι στην 5.0.1με jailbreak θέλω να το κάνω restore και μετα ξανα jailbreak γιατι εχει βαρύνει ποια διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω;
Ευχαριστω!

#2810   gkionis

gkionis

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2012 - 08:40

Καλησπερα φιλε μου,
Μηπως στην αναζητηση το γραφεις λαθος; Μια λεξη πρεπει να το γραψεις, lockinfo.
Στο λεω γιατι απ'οτι βλεπω υπαρχει κανονικα στο cydia.. (και δεν χρειαζεται να προσθεσεις καποιο repo αφου ειναι στο repo του modmyi που υπαρχει προεγκατεστημενο στο cydia)

Το έχω αγορασμένο από συγκεκριμένο ρέπο και εκεί δεν υπάρχει . Μάλλον από
το ρέπο που αναφέρεις είναι cracked . Άλλο παρόμοιο πρόγραμμα με το lock info υπάρχει ;

#2811   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 26/08/2012 - 09:56

Να ρωτήσω κάτι παιδια είμαι στην 5.0.1με jailbreak θέλω να το κάνω restore και μετα ξανα jailbreak γιατι εχει βαρύνει ποια διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω;
Ευχαριστω!

Καλημέρα, κατέβασε την .IPSW του iOS 5.1.1 και κράτησε ένα χειροκίνητο Backup(για Επαφές, Ημερολόγια, Σημειώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iCloud). Αν το iPhone είναι Ελληνικό(ξεκλείδωτο δηλαδή), σύνδεσε το στο iTunes, βάλ'το σε DFU και κρατώντας πατημένο το Shift(για Windows) ή το Alt(για Mac) κάνε κλικ στο Restore και επέλεξε την .IPSW που κατέβασες. Όταν τελειώσει το Restore, στο iTunes επέλεξε "Set up as new" και στο iPhone "Διαμόρφωση ως νέο".

Ότι άλλο χρειαστείς, άνοιξε νέο topic γιατί εδώ, είναι off. ;)

το ρέπο που αναφέρεις είναι cracked . Άλλο παρόμοιο πρόγραμμα με το lock info υπάρχει ;

Ίσως κάποτε να υπήρχε στο repo που αναφέρεις αλλά τώρα υπάρχει στο ρέπο που σου είπε ο spiros23. Στο repo του ModMyi είναι το αυθεντικο. Δεν είναι cracked.
Γι αυτά που κάνει δεν υπάρχει άλλο για να το αντικαταστήσει πλήρως. Ίσως να σε βόλευε το IntelliScreenX

#2812   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/08/2012 - 12:28

Εννοειται οτι το repo που σου αναφερω ειναι απο τα επισημα που υπαρχουν στο cydia και δεν εχει cracked...
Στειλε email στον δημιουργο και εξηγησε του πως εχει η κατασταση και ισως βρεις ακρη.

#2813   L3on

L3on

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 02:18

Μου κάνει εντύπωση πως κανένας μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει το color profiles! Είχα πρόβλημα με την κιτρινίλα που έβγαζε η οθόνη του 4s(γνωστό πρόβλημα) και κατεβάζοντας αυτό το tweak έγινε καλύτερη και από 4αρι! Color Profiles-> Advanced->White level-> Από την δεύτερη μπάρα, μπορείς να ρυθμίσεις ποσο άσπρο θέλεις να είναι το display της οθόνης! Για μένα είναι mast καθώς είχα φάει τρελή ξενέρα όταν πρωτοάνοιξα το μηλαράκι και είδα την κιτρινίλα της οθόνης!

ΥΓ: Μπορείτε να το βρείτε και free από γνωστό repo!

#2814   xristof1986

xristof1986

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 09:14

παιδια ενα tweaks για να βγαζει τον τηλεφωνητη απο κει γιατι το παταω καταλαθος και επισης αν υπαρχει κατι για να ανοιγει πολλα παραθυρα μαζι??

Τελευταία επεξεργασία από: xristof1986, 28/08/2012 - 09:15

#2815   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 09:22

παιδια ενα tweaks για να βγαζει τον τηλεφωνητη απο κει γιατι το παταω καταλαθος και επισης αν υπαρχει κατι για να ανοιγει πολλα παραθυρα μαζι??

Ρίξε μια ματιά στο NoVoiceMail.

#2816   xristof1986

xristof1986

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 09:46

Ρίξε μια ματιά στο NoVoiceMail.

να ανοιγουν πολλα παραθυρα μαζι οπως το ipad υπαρχει κατι τετοιο

#2817   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 09:49

να ανοιγουν πολλα παραθυρα μαζι οπως το ipad υπαρχει κατι τετοιο

Σαν το Quasar εννοείς;

#2818   xristof1986

xristof1986

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 10:09

νααιιι

#2819   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2012 - 10:12

νααιιι

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για το iPhone. Το Quasar είναι το μόνο που προσφέρει κάτι τέτοιο και μόνο για iPad

#2820   iparout

iparout

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 28/08/2012 - 10:23

Παιδια ξερετε καποιο tweak που να ειναι ολοκληρομενο app lock?Εννοω το εξης,οταν π.χ. κλειδωνω τις φωτογραφιες να μη μπορει να μπει καποιος με εμεσσο τροπο.Σε οσα εχω βρει αν κλειδωσω τις φωτο μπορει καποιος να μπει ειτε απ το μενου της καμερας οταν τραβας φωτο ειτε ακομα και απ τα μηνυματα οταν θες να στειλεις mms.Εχετε καποιο υποψη που να μην ανοιγει η εκαστοτε εφαρμογη με τον οποιοδηποτε τροπο?

Επειδή ούτε εγω βρηκα κάποιο app που να κάνει αυτό που ζητάς,η μονή λύση που έχω βρει είναι να περνάω στο pc τις γυμνές φωτο-video τησ κοπέλας μου κ να τις σβήνω τελείως απο το iphone..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28

0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες