Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/02/2011 - 02:24

Κλείστο και ξαναδοκίμασε. Το Installous απο που το έχεις βάλει?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   eristikos

eristikos

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 02:26

Κλείστο και ξαναδοκίμασε. Το Installous απο που το έχεις βάλει?

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Μέσα από το hackulous αν θυμάμαι καλά.

#483   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 02:31

Επειδή τελευταία έγιναν αλλαγές, κάνε Remove το Installous και το Appsync που έχεις και μετά ξαναβάλ'το απο hackulo. Το Appsync το βάζει αυτόματα.

LG8ISzO.gif

#484   eristikos

eristikos

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 02:35

Επειδή τελευταία έγιναν αλλαγές, κάνε Remove το Installous και το Appsync που έχεις και μετά ξαναβάλ'το απο hackulo. Το Appsync το βάζει αυτόματα.

Τελικά πρέπει να έκανα εγώ βλακεία γιατί με το που το συνδέσεις το iphone με το pc το itunes σε ρωτάει αν θέλεις να γίνουν transfer τα αρχέια αυτά και θυμάμαι ότι είχα πατήσει σε κάτι don't transfer. Θα το κάνω και αυτό που μου έιπες. Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια :rolleyes:

#485   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 02:41

Nά 'σαι καλα. Αν χρειαστεις κάτι άλλο, εδώ είμαστε.

LG8ISzO.gif

#486   Steliossss

Steliossss

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 05:56

εγω εχω το multicleaner και κουνοντας το μηλοφωνο σβηνουν ολες οι ανοιχτες εφαρμογες...κατι τετοιο θες...?

πωσ το ενεργοποιεισ?

#487   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 06:05

όταν το κάνεις εγκατάσταση θα στο βγάλει σαν εικονίδιο. Πατάς πάνω του και μετά απο quit app trigger διαλέγεις το shake device

#488   Steliossss

Steliossss

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 06:16

γεια σα κ απο μενα!ειμαι καινουριοσ σε j/b k θα ηθελα να μου πειτε σασ παρακαλω επειδη δεν την παλευω αλλο να ψαχνω στα τυφλα(5 ωρεσ) τι πρεπει να κατεβασω απο το cydia σε εφαρμογεσ κ sources?κ που βρισκονται μετα?τα περισσοτερα foroum δεν ειναι προσφατα.ισχυουν οι ιδιεσ εφαρμογεσ?εκανα jb την 4.2.1 στο iphone4.ολα με πληρωμη ειναι?θελω καποιουσ χαρτεσ βασικα.ευχαριστω κ συγνωμη

#489   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 06:38

γεια σα κ απο μενα!ειμαι καινουριοσ σε j/b k θα ηθελα να μου πειτε σασ παρακαλω επειδη δεν την παλευω αλλο να ψαχνω στα τυφλα(5 ωρεσ) τι πρεπει να κατεβασω απο το cydia σε εφαρμογεσ κ sources?κ που βρισκονται μετα?τα περισσοτερα foroum δεν ειναι προσφατα.ισχυουν οι ιδιεσ εφαρμογεσ?εκανα jb την 4.2.1 στο iphone4.ολα με πληρωμη ειναι?θελω καποιουσ χαρτεσ βασικα.ευχαριστω κ συγνωμη

δες εδώ

λέει σε κάποιο σημείο "Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά." ΔΕΝ είναι απαραίτητο να τα βάλεις όλα αν δεν τα θες ή δεν ξέρεις τι κάνουν. Βλέπεις το όνομα και ψάχνεις στο youtube να δεις τι κάνει (αν δεν σου αρκεί η περιγραφή απο δίπλα).

Δεν υπάρχει κάτι που "πρέπει" να έχεις, οπότε ξεκίνα με το λινκ που σου έδωσα και σιγά σιγά θα καταλάβεις τι γίνεται.

Πριν μερικές μέρες είχα την ίδια απορία με σένα, έκανα jailbreak και τώρα τι κάνω;

1) Διάβασα το λινκ
2) Έβαλα το installous (μέσα απο το cydia θα βάλεις το installous 4, το cydia.hackulo.us το περιέχει)
3) Κατάλαβα ότι το installous είναι για σπασμένες εφαρμογές και προγράμματα ενω το cydia για tweaks/hacks/θέματα κτλ....

με το installous θα κατεβάσεις πχ το angry birds ενω με το cydia θα κάνεις το κινητό σου να "παίρνει" 5 εικονίδια κάτω κάτω (dock) αντί για 4.

ελπίζω να σε βοήθησα...

Τελευταία επεξεργασία από: invader7, 14/02/2011 - 06:42

#490   Steliossss

Steliossss

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 07:23

δες εδώ

λέει σε κάποιο σημείο "Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά." ΔΕΝ είναι απαραίτητο να τα βάλεις όλα αν δεν τα θες ή δεν ξέρεις τι κάνουν. Βλέπεις το όνομα και ψάχνεις στο youtube να δεις τι κάνει (αν δεν σου αρκεί η περιγραφή απο δίπλα).

Δεν υπάρχει κάτι που "πρέπει" να έχεις, οπότε ξεκίνα με το λινκ που σου έδωσα και σιγά σιγά θα καταλάβεις τι γίνεται.

Πριν μερικές μέρες είχα την ίδια απορία με σένα, έκανα jailbreak και τώρα τι κάνω;

1) Διάβασα το λινκ
2) Έβαλα το installous (μέσα απο το cydia θα βάλεις το installous 4, το cydia.hackulo.us το περιέχει)
3) Κατάλαβα ότι το installous είναι για σπασμένες εφαρμογές και προγράμματα ενω το cydia για tweaks/hacks/θέματα κτλ....

με το installous θα κατεβάσεις πχ το angry birds ενω με το cydia θα κάνεις το κινητό σου να "παίρνει" 5 εικονίδια κάτω κάτω (dock) αντί για 4.

ελπίζω να σε βοήθησα...

με το installus λεει κ ποσο κανει καθε εφαρμογη αν δεν παω μεσω αππστορε σημαινει οτι δεν χρεωνομαι????

#491   Steliossss

Steliossss

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 07:24

με το installus λεει κ ποσο κανει καθε εφαρμογη αν δεν παω μεσω αππστορε σημαινει οτι δεν χρεωνομαι????

σευχαριστω γενικοτερα παντωσ για τη βοηθεια σου

#492   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/02/2011 - 08:00

καλημερα παιδες!ειδα μια εφαρμογη στην οποια πατωντας διπλο home button και βλεποντας τις ανοιχτες εφαρμογες μπορουσαμε να συρουμε προς τα δεξια και σβηναν ολες χωρις να πρεπει να πατησουμε το μικρο - σε καθε εφαρμογη.
switch καπως την ελεγαν νομιζω. :unsure:

βαλε ztoggle και το multitasking ειναι μονιμα κλειστο ολες οι εφαρμιογες κλεινουν αυτοματα χωρις να κανεις τιποτα. :)

#493   eskim42

eskim42

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/02/2011 - 15:19

τελικα εβαλα το switcher plus και ειμαι κομπλε!
παιδες ξερουμε μηπως ενα προγραμμα που να μπορουμε να σβησουμε συγκεκριμενες κλησεις και οχι ολο το ιστορικο που να δουλευει σωστα σε 4.2.1 jb?

#494   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/02/2011 - 15:33

τελικα εβαλα το switcher plus και ειμαι κομπλε!
παιδες ξερουμε μηπως ενα προγραμμα που να μπορουμε να σβησουμε συγκεκριμενες κλησεις και οχι ολο το ιστορικο που να δουλευει σωστα σε 4.2.1 jb?

εαν θυμαμαι καλα recent call/log delete λεγεται.

#495   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2011 - 17:53

απο το installous δεν χρεώνεσαι.κάνεις download σαν να έκανες και στο pc σου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6