Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   mirmigki

mirmigki

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/02/2011 - 15:32

Φιλε εκανα αυτα που ειπες αλλα τπτ. Τα εσβησα! Μηπως τωρα που τα εσβησα γινει καμια μμμκια;

Έκανες πάλι install το OpenSSH?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/02/2011 - 15:37

Καλημερα εγω για μακ που εχω πιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να συνδεω το κιν και να βλεπω τα αρχεια; Και κατι ακομα σημερα διαπιστωσα οτι χαθηκε το shsh απο το sbssettings! Δεν υπαρχει πλεον η επιλογη on-off

Μπορείς να βάλεις
α) mac: iPhone Explorer
β) PC: iPhone Browser

κανένα από αυτά δεν θέλει SSH (όταν παίζουν από USB). Εξ άλλου το SSH για να το βάλεις θα πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο γιατί έχει θέματα ασφαλείας (π.χ. μετά από reboot ανοίγει μόνο του).

#513   mirmigki

mirmigki

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2011 - 16:03

Μπορείς να βάλεις

κανένα από αυτά δεν θέλει SSH (όταν παίζουν από USB). Εξ άλλου το SSH για να το βάλεις θα πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο γιατί έχει θέματα ασφαλείας (π.χ. μετά από reboot ανοίγει μόνο του).

Σωστός o Tsopanos!
Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το USB γιατί δεν θέλω να φορτίζει και από λίγο ΚΑΘΕ φορά που θέλω να δώ τα αρχεία του κινητού.
Το SSH δεν το θεωρώ ότι έχει θέμα ασφαλείας. Αρκεί να αλλάξεις το root password. Άλλωστε είναι κάτι που προτείνεται και στην κεντρική σελίδα του Cydia.
Το μόνο "κακό" κατά τη γνώμη μου, είναι ότι το SSH είναι ενεργό μετά από restart και τρώει μπαταρία. Αλλά αυτό λύνεται με το SbSettings που έχει διακοπτάκι! ;)

#514   sakis39

sakis39

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/02/2011 - 17:09

Έχεις κάποιο update. Μπες στο Cydia να το κάνεις και θα φύγει.

Ναι αλλα απο που το κανω update μεσα στο cydia?

#515   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/02/2011 - 17:23

Το SSH δεν το θεωρώ ότι έχει θέμα ασφαλείας. Αρκεί να αλλάξεις το root password. Άλλωστε είναι κάτι που προτείνεται και στην κεντρική σελίδα του Cydia.
Το μόνο "κακό" κατά τη γνώμη μου, είναι ότι το SSH είναι ενεργό μετά από restart και τρώει μπαταρία. Αλλά αυτό λύνεται με το SbSettings που έχει διακοπτάκι! ;)

Συμφωνώ.

Η γνώμη μου είναι, ότι όπως και στην γενικότερη ασφάλεια δικτύων, ένας μη συνδεδεμένος υπολογιστής είναι πάντα ασφαλέστερος από έναν συνδεδεμένο, ό,τι μέτρα ασφαλείας και να έχουν ληφθεί.

Με τον ίδιο τρόπο, το SSH ξεκινάει έναν SSH daemon στο iphone μέσω του οποίου υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση στα πάντα. Όντως κλείνει από το SBsettings αλλά είναι προφανώς ασφαλέστερο να μην είναι καν εγκατεστημένο. Αυτό σημαίνει ότι θα το βάλω μόνο αν το χρειάζομαι στα σίγουρα και όχι για πειραματισμούς!

#516   panagiotisspu

panagiotisspu

iPH Contributor

• 1110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:http://adf.ly/WdIoA

Δημοσίευση 19/02/2011 - 17:26

Μπορείς να βάλεις

αυτο δν εχω καταλαβει πως δουλευει???

#517   sakis39

sakis39

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2011 - 18:26

πανω στο εικονιδιο του cydia εχει βγαλει ενα νουμερο το (1) αυτο πως φευγει,μεσα στο cydia που πρεπει να παω να το βρω;

#518   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/02/2011 - 18:36

πανω στο εικονιδιο του cydia εχει βγαλει ενα νουμερο το (1) αυτο πως φευγει,μεσα στο cydia που πρεπει να παω να το βρω;

πατα changes και θα δεις.(μεσα απο cydia κατω κατω)

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 19/02/2011 - 18:36

#519   NicKalm1983

NicKalm1983

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2011 - 18:56

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με το mystrings 2 από insanelyi repo. Η συσκευή μου είναι iPhone 4 με iOS 4.2.1 greenpoison rc6. Το εγκαθιστώ το ενεργοποιώ από winterboard αλλά δεν λειτουργεί. Φταίει το repo? Έψαξα στο google μήπως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν είναι πρόβλημα συμβατότητας ξέρει κανείς καμιά εναλλακτική εφαρμογή που να δουλεύει για 4.2.1. Ευχαριστώ

#520   Ronaldinho

Ronaldinho

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2011 - 19:57

Κι εγω ακριβως το ιδιο...το ενεργοποιω και δεν μου τα αλλαζει.(4.2.1 εχω)

#521   araditsas

araditsas

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:21

Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς αυτή την εφαρμογή ;
PhotoAlbums + και μήπως λέω μήπως υπάρχει και κανά
Repo για να την κατάβαση . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#522   araditsas

araditsas

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:29

Κανείς;;;;;

#523   eristikos

eristikos

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2011 - 17:51

Καλησπέρα παίδες. Θέλω να κατεβάσω το iblacklist και το multicleaner αλλά από ότι είδα είναι με χρέωση. Υπάρχει κάποιο repo που να τα δίνει δωρεάν? ευχαριστώ πολυ

#524   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/03/2011 - 17:53

Το multicleaner ναι μπορείς..... το iblacklist είναι καλύτερα να το αγοράσεις δεν είναι εφαρμογή που μπορείς να το ρισκάρεις....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#525   eristikos

eristikos

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2011 - 17:57

Το multicleaner ναι μπορείς..... το iblacklist είναι καλύτερα να το αγοράσεις δεν είναι εφαρμογή που μπορείς να το ρισκάρεις....

Από τι repo μπορώ να το βρω τσάμπα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4