Κάνω κανονικά τη διαδικασία από την αρχή , μπαίνων σε expert mode, κάνω deactivate μετά βήμα βήμα όπως λένε όλα τα tutorials
thnks
Φαντάζομαι ότι το alt/shift restore το κάνεις ΧΩΡΙΣ να είσαι σε DFU mode. Κι έτσι πρέπει να γίνεται άλλωστε.
Ας ξαναπώ εν συντομία τα βήματα στα Ελληνικά για τους έχοντες iPhone 3GS από official carrier (VF Greece για παράδειγμα).
1) Βάζουμε το λειτουργικό 3.1.2. Yπάρχει οδηγός σε προηγούμενο post.
2) Jailbreak BlackRa1n.
3) αφαιρούμε την γραμμή που αλλάξαμε στο hosts file που μας ζητήθηκε από τον οδηγό του βήματος 1.
4) Restore από Backup. Ο λόγος που το θέλουμε αυτό (κι αυτό είναι δική μου υπόθεση) είναι για να γίνει το authentication του iPhone για τα επόμενα βήματα.
5) Κατεβάζουμε το iOS 4 και με το Pwnage δημιουργούμε το custom firmware. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνετε διπλό κλικ στο General και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ το Activate Phone πριν πατήσουμε το Build.
6) Έχοντας το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία (ΟΧΙ σε DFU) και στο 3.1.2, κάνουμε alt/option-restore (ή shift-restore) κι επιλέγουμε το custom firmware που μόλις χτίσαμε.
7) Παρακολουθούμε την οθόνη κινητού και υπολογιστή να δούμε αν το βήμα "Contacting iTunes store" έχει βγει. Αν περάσει το βήμα τότε ΔΕΝ θα πρέπει να υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα. Αν όμως δεν το δείτε τότε θα βγει το error 1600/1604.
στο σημείο αυτό θα ξαναπροσπαθούσα βεβαιώνοντας ότι έχω πρόσβαση το Internet και μπορείς να συνδεθεί για παράδειγμα στο ιTunes Store με το iTunes.
Τα βήματα αυτά τα έχω κάνει σε 2 iPhone 3GS αγορασμένα από την VF. MC μοντέλα και με παραγωγή ΠΡΙΝ την 40η εβδομάδα.
Εύχομαι να πετύχει και για σένα φίλε μου.
Σπύρος