Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
549 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2010 - 12:43

Έχεις ξεκινήσεις την διαδικασία από την αρχή ή προσπαθείς να την πιάσεις από κάποιο άλλο σημείο; Δώσε μου να καταλάβω, για να δω αν έχω κι απάντηση.

Σπύρος

Κάνω κανονικά τη διαδικασία από την αρχή , μπαίνων σε expert mode, κάνω deactivate μετά βήμα βήμα όπως λένε όλα τα tutorials
thnks

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Twitter:@sliolis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:11

Κάνω κανονικά τη διαδικασία από την αρχή , μπαίνων σε expert mode, κάνω deactivate μετά βήμα βήμα όπως λένε όλα τα tutorials
thnks

Φαντάζομαι ότι το alt/shift restore το κάνεις ΧΩΡΙΣ να είσαι σε DFU mode. Κι έτσι πρέπει να γίνεται άλλωστε.

Ας ξαναπώ εν συντομία τα βήματα στα Ελληνικά για τους έχοντες iPhone 3GS από official carrier (VF Greece για παράδειγμα).

1) Βάζουμε το λειτουργικό 3.1.2. Yπάρχει οδηγός σε προηγούμενο post.
2) Jailbreak BlackRa1n.
3) αφαιρούμε την γραμμή που αλλάξαμε στο hosts file που μας ζητήθηκε από τον οδηγό του βήματος 1.
4) Restore από Backup. Ο λόγος που το θέλουμε αυτό (κι αυτό είναι δική μου υπόθεση) είναι για να γίνει το authentication του iPhone για τα επόμενα βήματα.
5) Κατεβάζουμε το iOS 4 και με το Pwnage δημιουργούμε το custom firmware. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνετε διπλό κλικ στο General και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ το Activate Phone πριν πατήσουμε το Build.
6) Έχοντας το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία (ΟΧΙ σε DFU) και στο 3.1.2, κάνουμε alt/option-restore (ή shift-restore) κι επιλέγουμε το custom firmware που μόλις χτίσαμε.
7) Παρακολουθούμε την οθόνη κινητού και υπολογιστή να δούμε αν το βήμα "Contacting iTunes store" έχει βγει. Αν περάσει το βήμα τότε ΔΕΝ θα πρέπει να υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα. Αν όμως δεν το δείτε τότε θα βγει το error 1600/1604.
8) στο σημείο αυτό θα ξαναπροσπαθούσα βεβαιώνοντας ότι έχω πρόσβαση το Internet και μπορείς να συνδεθεί για παράδειγμα στο ιTunes Store με το iTunes.

Τα βήματα αυτά τα έχω κάνει σε 2 iPhone 3GS αγορασμένα από την VF. MC μοντέλα και με παραγωγή ΠΡΙΝ την 40η εβδομάδα.

Εύχομαι να πετύχει και για σένα φίλε μου.

Σπύρος

#423   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:33

Παιδιά τα νέα από τον musclenerd αναφέρουν κάτι για νέο userland jailbrake.
Τι σημαίνει αυτό;
http://s3.amazonaws....8x1SARVUKEjOuI=

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: dnik69, 27/06/2010 - 13:36

#424   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:36

Υπαρχει ηδη topic στην ενοτητα Κοσμος.

http://www.iphonehel...een-jailbroken/

#425   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:38

Φαντάζομαι ότι το alt/shift restore το κάνεις ΧΩΡΙΣ να είσαι σε DFU mode. Κι έτσι πρέπει να γίνεται άλλωστε.

Ας ξαναπώ εν συντομία τα βήματα στα Ελληνικά για τους έχοντες iPhone 3GS από official carrier (VF Greece για παράδειγμα).

1) Βάζουμε το λειτουργικό 3.1.2. Yπάρχει οδηγός σε προηγούμενο post.
2) Jailbreak BlackRa1n.
3) αφαιρούμε την γραμμή που αλλάξαμε στο hosts file που μας ζητήθηκε από τον οδηγό του βήματος 1.
4) Restore από Backup. Ο λόγος που το θέλουμε αυτό (κι αυτό είναι δική μου υπόθεση) είναι για να γίνει το authentication του iPhone για τα επόμενα βήματα.
5) Κατεβάζουμε το iOS 4 και με το Pwnage δημιουργούμε το custom firmware. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνετε διπλό κλικ στο General και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ το Activate Phone πριν πατήσουμε το Build.
6) Έχοντας το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία (ΟΧΙ σε DFU) και στο 3.1.2, κάνουμε alt/option-restore (ή shift-restore) κι επιλέγουμε το custom firmware που μόλις χτίσαμε.
7) Παρακολουθούμε την οθόνη κινητού και υπολογιστή να δούμε αν το βήμα "Contacting iTunes store" έχει βγει. Αν περάσει το βήμα τότε ΔΕΝ θα πρέπει να υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα. Αν όμως δεν το δείτε τότε θα βγει το error 1600/1604.
8) στο σημείο αυτό θα ξαναπροσπαθούσα βεβαιώνοντας ότι έχω πρόσβαση το Internet και μπορείς να συνδεθεί για παράδειγμα στο ιTunes Store με το iTunes.

Τα βήματα αυτά τα έχω κάνει σε 2 iPhone 3GS αγορασμένα από την VF. MC μοντέλα και με παραγωγή ΠΡΙΝ την 40η εβδομάδα.

Εύχομαι να πετύχει και για σένα φίλε μου.

Σπύρος

αυτό που δεν κάνω είναι να γυρίσω στην 3.1.2. , ειναι υποχρεωτικό???

#426   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 13:40

Εαν δεν εχετε τις προυποθεσεις που χρειαζονται δεν προκειται να κανετε τιποτα δυστυχως η ευτυχως.

Εαν παλι τις εχετε καντε αυτα που λεει το πρωτο post και θα πανε ολα καλα.Αλχημειες δικες σας δεν χωρουν σε αυτα τα πραγματα εαν θελετε να εχετε jb συσκευη.

#427   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:00

Εαν δεν εχετε τις προυποθεσεις που χρειαζονται δεν προκειται να κανετε τιποτα δυστυχως η ευτυχως.

Εαν παλι τις εχετε καντε αυτα που λεει το πρωτο post και θα πανε ολα καλα.Αλχημειες δικες σας δεν χωρουν σε αυτα τα πραγματα εαν θελετε να εχετε jb συσκευη.

δηλαδή αυτό που θέλεις να πεις είναι ότι αν έχω κάνει update στην 4 και χωρίς να γυρίσω στην 3.1.2 δεν μπορώ να έχω προς το παρον jb την 4?

Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 27/06/2010 - 14:00

#428   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:03

Ναι φιλε μου αυτο ακριβως εννοω.

#429   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:28

Ναι φιλε μου αυτο ακριβως εννοω.

ok thnks
το γυριζω τώρα ξανά σε 3.1.2. και ....

#430   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 14:53

ok thnks
το γυριζω τώρα ξανά σε 3.1.2. και ....

Ολα οκ thnks

#431   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 15:59

λύθηκε το πρόβλημα μου...

...μην κάνετε update σε DFU mode

#432   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:15

Ολα οκ thnks

Ακριβώς αυτό... Οι προϋποθέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες. και πρέπει να ακολουθούνται ακριβώς.

σπύρος

#433   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:17

λύθηκε το πρόβλημα μου...

...μην κάνετε update σε DFU mode

Ακριβώς. ΔΕΝ θέλει DFU mode. κι αυτό γιατί κατά την εκκίνηση της διαδικασίας το iPhone θα κάνει authenticate με το iTunes Store.

Σπύρος

#434   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:17

Καλησπέρα σας! Είναι το πρώτο μου μήνυμα! Την βοήθειά σας παρακαλώ!

Έχω iPhone 3GS με old bootrom και έχω Mac με iTunes 9.2. Κατάφερα να το γυρίσω σε 3.1.3 official απο iOS4 official ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: http://www.iphonehel...ότερο-os-pcmac/

1ον) Πρέπει οποσδήποτε να κάνω jailbreak στην 3.1.3 για να το γυρίσω σε custom iOS 4 ή μπορώ και όπως είναι official ? Το ρωτάω γιατί ακολουθώντας αυτόν το οδηγό: http://www.iclarifie...x.php?enid=5432 μου βγάζει error 1600 και σταματάει η διαδικασία. Δοκίμασα να περάσω την 3.1.2 απο 3.1.3 όπου είμαι τώρα αλλά δεν μου γυρνάει. Τι πρέπει να κάνω για να πάω σε iOS 4 custom?
2ον) Μήπως δεν μπορώ να γυρίσω σε 3.1.2 γιατί το Cydia έχει τo SHSH file της 3.1.3 ή μήπως για να γυρίσω σε 3.1.2 πρέπει πρώτα να περάσω πάλι την iOS 4 official και μετά downgrade σε 3.1.2?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία από: kdiamant, 27/06/2010 - 16:19

#435   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 16:54

Καλησπέρα σας! Είναι το πρώτο μου μήνυμα! Την βοήθειά σας παρακαλώ!

Έχω iPhone 3GS με old bootrom και έχω Mac με iTunes 9.2. Κατάφερα να το γυρίσω σε 3.1.3 official απο iOS4 official ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: http://www.iphonehel...ότερο-os-pcmac/

1ον) Πρέπει οποσδήποτε να κάνω jailbreak στην 3.1.3 για να το γυρίσω σε custom iOS 4 ή μπορώ και όπως είναι official ? Το ρωτάω γιατί ακολουθώντας αυτόν το οδηγό: http://www.iclarifie...x.php?enid=5432 μου βγάζει error 1600 και σταματάει η διαδικασία. Δοκίμασα να περάσω την 3.1.2 απο 3.1.3 όπου είμαι τώρα αλλά δεν μου γυρνάει. Τι πρέπει να κάνω για να πάω σε iOS 4 custom?
2ον) Μήπως δεν μπορώ να γυρίσω σε 3.1.2 γιατί το Cydia έχει τo SHSH file της 3.1.3 ή μήπως για να γυρίσω σε 3.1.2 πρέπει πρώτα να περάσω πάλι την iOS 4 official και μετά downgrade σε 3.1.2?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Tο Pwnage λειτουργεί ΜΟΝΟ σε υπάρχουσα jailbreak συσκευή. Άρα ΝΑΙ πρέπει να την κάνεις jailbreak στο 3.1.3 αρκεί να ΜΗΝ το κάνεις με το Spirit.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες