Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
549 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:04

Tο Pwnage λειτουργεί ΜΟΝΟ σε υπάρχουσα jailbreak συσκευή. Άρα ΝΑΙ πρέπει να την κάνεις jailbreak στο 3.1.3 αρκεί να ΜΗΝ το κάνεις με το Spirit.

Ναι αλλά για mac όσο έχω δει μόνο το Spirit υπάρχει. Επομένως τι κάνω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   bluenet

bluenet

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:15

νεος χρηστης
να κάνω και εγώ μια ερώτηση αφού δημιουργεί ενα custom ipsw και στα windows Και στα mac γιατί δεν δημιουργεί ενας φίλος με mac και να ανεβάσει το αρχείο για εμάς που έχουμε windows???

#438   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Twitter:@sliolis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/06/2010 - 17:59

Ναι αλλά για mac όσο έχω δει μόνο το Spirit υπάρχει. Επομένως τι κάνω?

Είτε downgrade σε 3.1.2 (εγώ αυτό προτίμησα)
είτε jailbreak από windows μηχάνημα.

#439   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:09

Είτε downgrade σε 3.1.2 (εγώ αυτό προτίμησα)
είτε jailbreak από windows μηχάνημα.

Δεν έχω όμως αποθυκεύσει στο cydia τα shsh file της 3.1.2. Στα Windows με ποιό πρόγραμμα jailbreak σε 3.1.3? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

#440   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:11

Οι φωτογραφίες σβήνονται αν κάνω όλη τη διαδικασία για jailbreak 4?

#441   naaaked1

naaaked1

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 18:23

Παιδια εκει που λετε με τι συσκευες ειναι συμβατο το pwnagetool γραφετε πως ειναι για 3gs με old bootroom που δεν εχει κανει jailbreak με spirit. Εγω δεν εχω κανει jaibreak με spirit ποτε και με κανενα αλλο προγραμμα. Δεν εχω κανει jailbreak ποτε γενικα. Ειναι συμβατο με το iphone μου? Γιατι στο blog της devteam λεει πως πρεπει να ειναι jailbroken αλλα οχι με spirit. ( εχω 3gs, 3.1.3 , locked στη vodafone αγγλιας, old bootroom)

#442   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:10

Δεν έχω όμως αποθυκεύσει στο cydia τα shsh file της 3.1.2. Στα Windows με ποιό πρόγραμμα jailbreak σε 3.1.3? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

επειδή είμαι σε Mac ένα γρήγορο Google search μου έδειξε ως αποτέλεσμα το sn0wbreeze ως το κατάλληλο εργαλείο σε Windows για το 3.1.3! Αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη.

επίσης θα επιδιώξω να ανεβάσω το δικό μου Custom Firmware στο Rapidshare για όποιον θέλει να δοκιμάσει με αυτό.

Ευχαριστώ,

Σπύρος

#443   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:15

επειδή είμαι σε Mac ένα γρήγορο Google search μου έδειξε ως αποτέλεσμα το sn0wbreeze ως το κατάλληλο εργαλείο σε Windows για το 3.1.3! Αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη.

επίσης θα επιδιώξω να ανεβάσω το δικό μου Custom Firmware στο Rapidshare για όποιον θέλει να δοκιμάσει με αυτό.

Ευχαριστώ,

Σπύρος

Το δοκίμασα και το sn0wbreeze αλλά πάλι βγάζει error 1600. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εσύ είχες κρατήσει τα shsh της 3.1.2 στο cydia? Εγώ μόνο της 3.1.3 απ'ότι φαίνεται απο τη στιγμή που σε 3.1.3 γύρισα αλλά σε 3.1.2 δεν μπορώ με τίποτα. Επίσης έχω ένα ECID αρχείο της 3.1.2 αλλά δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω...Please help!!!

#444   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:18

To error που παιρνετε ειναι γιατι κατα την αλλαγη του αρχειου hosts αυτο εγινε .txt ενω η καταληξη του πρεπει να ειναι αρχειο σκετο.

#445   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:22

To error που παιρνετε ειναι γιατι κατα την αλλαγη του αρχειου hosts αυτο εγινε .txt ενω η καταληξη του πρεπει να ειναι αρχειο σκετο.

Δεν ισχύει ή δεν ισχύει μόνο τότε καθώς εγώ έχω αρχείο hosts σκέτο και σε 3.1.3 γυρνάω κανονικά ενώ όταν πάω να γυρίσω σε 3.1.2 μου βγάζει error 1600. Αν κάνω jailbreak με spirit την 3.1.3 μπορώ να σώσω τα shsh παλαιότερης έκδοσης?

#446   kdiamant

kdiamant

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 19:38

Δεν ισχύει ή δεν ισχύει μόνο τότε καθώς εγώ έχω αρχείο hosts σκέτο και σε 3.1.3 γυρνάω κανονικά ενώ όταν πάω να γυρίσω σε 3.1.2 μου βγάζει error 1600. Αν κάνω jailbreak με spirit την 3.1.3 μπορώ να σώσω τα shsh παλαιότερης έκδοσης?

Βασικά στη επαναφορά σε custom firmware μου βγάζει το error 1600 και σε restore σε 3.1.2 απο 3.1.3 μου βγάζει το μήνυμα: This device isn't eligible for the requested build.
Τι να κάνω?

#447   sliolis

sliolis

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 21:25

Βασικά στη επαναφορά σε custom firmware μου βγάζει το error 1600 και σε restore σε 3.1.2 απο 3.1.3 μου βγάζει το μήνυμα: This device isn't eligible for the requested build.
Τι να κάνω?

Από την στιγμή που θα είσαι στο σημείο να βάλεις το iOS 4 CUSTOM FIRMWARE, θα πρέπει το αρχείο hosts να έχει έρθει στην αρχική του μορφή, δηλαδή να έχετε αφαιρέσει την επιπλέον γραμμή που είχατε προσθέσει νωρίτερα.

Αυτό γίνεται γιατί το iPhone πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τον authentication server για να του δωθεί η έγκριση ότι μπορεί να βάλει το νέο firmware.

#448   fantomduck

fantomduck

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 08:18

οχι. το έχω δοκιμάσει. Θα πρέπει να είχες σώσει τα shsh όταν ήσουν σε 3.1.2. το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις αλλά δε ξέρω αν θα παίξει είναι να γυρίσεις σε οριτζιναλ 3.1.3 και μετά JB σε 3.1.3 οχι με spirit αλλά με pwnagetool και μετά σε 4. Αυτό είναι ένα σενάριο πυ μπορεί να παίξει. έτσι όπως είσαι τώρα πριν από την 3.1.3 δε μπορείς να πας.

#449   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 28/06/2010 - 12:35

Αγαπητοί συν-φορουμήτες, αποφάσισα και έκανα Jailbreak στο 3GS μου (old bootrom, πριν ήταν jailbroken στην 3.1 με PwnageTool αν θυμάμαι καλά, πάντως όχι με Spirit). Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα (πάλι) το PwnageTool 4.01 και όλα πήγαν καλά κατά τη διαδικασία.
Όμως δυστυχώς διαπίστωσα μέχρι στιγμής 3 προβλήματα, 1 εκ των οποιών είναι σημαντικό(!!!):

1) (Το πιο απλό και ανώδυνο, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό)
Το Carrier μου έχει εξαφανιστεί και βλέπω μόνο το signal strength: Δοκίμασα όλους τους τρόπους που αναφέρονται στο forum για να φτιάξω στο πρόβλημα (ιδίως με editing του carrier.plist), αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, όσα respring ή reboot και αν κάνω μετά την αλλαγή.

2) (Σημαντικό μεν, αλλά παλεύεται μέχρι να γίνει κάποιο upgrade στο Cydia που να φτιάχνει ίσως το πρόβλημα)
Στο Cydia όταν κάνω add κάποιο Source, ενώ βρίσκει κανονικά το link του Source (repo) και φαίνεται να κατεβάζει μια χαρά και ταχύτατα τα packages, όταν φτάνει και κάνει μέχρι το τέλος και το "Downloading release" (η μπάρα του processing φτάνει στο τέλος) μετά το Cydia παγώνει στην μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα (το άφησα γύρω στο μισάωρο να δω μήπως ξεκολλήσει και ολοκλρώσει, αλλά παρέμεινε κολλημένο εκεί), οπότε η μόνη λύση είναι να πατήσω το Home button για να βγω και μετά να κάνω respring ώστε να μπορέσω να ξαναμπώ στο Cydia. Το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε όταν προσπάθησα να βάλω ένα repo που δεν δουλεύει (κάποιο λανθασμένο link για το xsellize repo) και μετά φαίνεται να το έχει κρατήσει κάπου αποθηκευμένο, προσπαθεί να το κάνει access κάθε φορά που πάω να προσθέσω ένα (σωστό) Source και αποτέλεσμα είναι να κολλάει εκεί.
Φυσικά δοκίμασα όλους τους γνωστούς τρόπους (από το γνωστές οδηγίες του forum για την αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικών με το Cydia) ώστε να σβήσω χειροκίνητα το προβληματικό repο και ενώ όταν σβήνω τα αρχεία που πρέπει και κάνω και edit το cydia.list αφαιρόντας το προβληματικό link στο repo αυτό, παρ'όλα αυτά, ενώ όταν ξεκινάει το Cydia φορτώνει μια χαρά τα packages από τα σωστά Sources και λειτουργεί μια χαρά με το κατέβασμα και το installation των εφαρμογών, αν ξαναπροσπαθήσω να κάνω add ένα άλλο (σωστό) Source, πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο που περιγράφω παραπάνω.
Διαπίστωσα ότι αν μπω στο directory /private/var/lib/apt/list πάλι υπάρχει ένα αρχείο xsellizexxxxxxxxx και στο cydia.list έχει εμφανιστεί πάλι το προβληματικό xsellize Source link !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό αφού έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα (Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων - Step 4: Προβλήματα με τα sources) ώστε να το κάνω remove και πρόσκαιρα (πριν να προσπαθήσω να κάνω πάλι add κάποιο άλλο Source/repo) λειτουργεί μια χαρά το Cydia.
Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω manually remove και add το Cydia σαν τελευταία λύση (Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων - Step 8: Εγκαταστήστε ξανά το Cydia).
Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι πριν κάνω και αυτό, please προτείνετε!!

3) (To πιο σημαντικό πρόβλημα!!!!!)
Το GPS φαίνεται απλά να έχει σταματήσει εντελώς να λειτουργεί!!! Ακόμη και η δική του Google maps εφαρμογή δεν λειτουργεί! Με το firmware 3.1 λειτουργούσε άψογα και ακόμη και λίγο μέσα σε κτήριο να ήμουν μου έδινε ταχύτατα έστω και ένα λίγο ανακριβές στίγμα, ακόμη και αν δεν είχε την δυνατότητα να γίνει dislpay ο χάρτης. Τώρα απλά δεν δίνει στίγμα (την κουκίδα) με την καμία και αν το βάλεις να ψάξει, τότε το ψάχνει συνέχεια και δεν βρίσκει τίποτα. Φυσικά ούτε λόγος για να λειτουργήσουν άλλα applications όπως το Navigon ή το Cygic Aura.
Όπως καταλαβαίνετε ο λόγος που είναι το πιο σημαντικό πρόβλημά μου είναι ότι μου έχει αχρηστευθεί το GPS και είμαι αρκετά νευριασμένος και απογοητευμένος με αυτό το θέμα!
Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω jailbreak μέσω Windows (μήπως δημιουργεί το πρόβλημα κάποιο bug του PwnageTool στο Mac, αν και δεν νομίζω), διότι απλά μέχρι στιγμής όλα τα Jailbreak γίνονται μόνο ξεκινώντας από Jailbroken συσκευή με firmware 3.1.x και εγώ τώρα είμαι ήδη στο iOS 4.
Οποιαδήποτε πρότασή σας για τη λύση του προβλήματός που με το GPS μπορεί να είναι χρήσιμη και να βοηθήσει στην επίλυση!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω.

#450   koki

koki

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2010 - 13:11

Την λυση για το 1ο προβλημα την εχο βρει
δν γνωριζο για ποιον λογο αλλα για να σοθ εμφανιστι o carrier πρεπει να κανεις unlock την συσκευι
παρολλο που το iphone σου ειναι απ'την Ελλαδα
Για το δευτερο προβλημα διαβασα οτι 8α γινουν update ολα τα προγραματα στο cydia(δν γνωριζο κατι παραπανο επι του θεματος)
Και για το 3ο προβλημα εμενα δουλευι κανονικα δν ξερο γιατι εχις προβλημα σε αυτο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες