Παιδιά είμαι νέος κάτοχος του φανταστικού Iphone 4... Μονό που έτυχε σε μένα να μην είναι καθόλου (phone). Εξηγούμαι: αφού έγινε η ενεργοποίηση από την vodafone είπα να πάρω το πρώτο μου τηλέφωνο.....Δεν ακουγόταν τίποτα....Ενώ σε ipod λειτουργία ακουγόταν ήχος κατά την διάρκεια των κλήσεων τίποτα. Λοιπόν, Vodafone service 13830 κλπ, κλπ Ενώ στην ιστοσελίδα τους λένε παραλαβή με courier από τον χώρο σας , αντικατάσταση με ένα 3Gs και επιστροφή πάλι με courier σε επτά εργάσιμες μέρες, εμένα μου είπαν να το πάω σε κατάστημά και να το στείλουν από κει..... Άλλο στραβό: Λέει ¨στην ιστοσελίδα της Vodafone ότι σε περίπτωση βλάβης σου αποστέλουν καινούργιο τώρα μου λένε ότι μάλλον θα αλλάξουν την πλακέτα... Είμαστε ήδη στην 10 μέρα και ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει. Συμπέρασμα: μην τυχόν και σας χαλάσει η είναι ελαττωματικό, αυτά που γράφουν στην ιστοσελίδα και αυτά που απολαμβάνει ο κακομοίρης ο αγοραστής δεν έχουν καμία σχέση..Τουλάχιστον εγώ αυτά τραβάω στην Vodafone...Μπάχαλο...
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι με την αγορά να το τσεκάρετε και σε περίπτωση συμβολαίου να μήν υπογράψετε πρίν το πάρετε διοτι εφόσον υπογράψετε και σας δώσουν και sim δέν μπορείτε να ακυρώσετε μετά επειδή άργησε η συσκευή πχ..