iPhone 4 από Vodafone. Τιμές - Προγράμματα - Διαθεσιμότητα
Δημοσίευση 24/09/2010 - 15:16
Πως βλέπουμε ποιας εβδομάδας είναι παιδιά;
Ad
Δημοσίευση 24/09/2010 - 15:35
Λοιπόν, πήγα από το κατάστημα και το πήρα... 4.0.2 είχε πάνω και το αναβάθμισα στην 4.1.
Πως βλέπουμε ποιας εβδομάδας είναι παιδιά;
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω edit το post μου,
αν είναι το 4ο και 5ο ψηφίο του serial number τότε είμαι στην 36η εβδομάδα κατασκευής.
Δημοσίευση 25/09/2010 - 00:24
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 25/09/2010 - 00:34
Δημοσίευση 25/09/2010 - 09:53
Sorry αν έχει ξανααναφερθεί.. Όσοι το παραγγείλατε από το www.vodafone. , μετά από ποσες μέρες ήρθε? Επίσης σαν ημερομηνία αγοράς πιάνεται η ημερομηνία που κάνεις την παραγγελία, ή που παραλαμβάνεις? Επίσης, τη micro sim στη φέρνει και αυτή ο courier?
Εγώ το παράγγειλα προχθές Τρίτη 21/09 το μεσημέρι και Παρασκευή 24/09 πρωί ήρθε το κούριερ.
Η ανανεωση συμβολάιου γράφει 21/09/2010 και η Sim ήταν μεσα στο πακέτο που ήταν και το iPhone!
Τελευταία επεξεργασία από: koukou, 25/09/2010 - 09:54
Δημοσίευση 25/09/2010 - 10:35
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πως γίνεται να έχουν την microsim μέσα στο ίδιο πακέτο με το Iphone αφού τόσο της κοτέ όσο και του Γερμανού αλλά και αυτά από έξω δεν έχουν μέσα στο κουτί του Microsim.Τί κάνει δηλαδή η Voda ανοίγει τα πακέτα και προσθέτει microsim ή έχει συμφωνία με την apple!!!κουφό να της βάζει microsim...Εννοείται πως δε σε αμφισβητώ αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό...Εγώ το παράγγειλα προχθές Τρίτη 21/09 το μεσημέρι και Παρασκευή 24/09 πρωί ήρθε το κούριερ.
Η ανανεωση συμβολάιου γράφει 21/09/2010 και η Sim ήταν μεσα στο πακέτο που ήταν και το iPhone!
Δημοσίευση 25/09/2010 - 12:29
Δεν πλήρωσες τίποτα για τη micro sim έτσι?Εγώ το παράγγειλα προχθές Τρίτη 21/09 το μεσημέρι και Παρασκευή 24/09 πρωί ήρθε το κούριερ.
Δημοσίευση 25/09/2010 - 12:40
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πως γίνεται να έχουν την microsim μέσα στο ίδιο πακέτο με το Iphone αφού τόσο της κοτέ όσο και του Γερμανού αλλά και αυτά από έξω δεν έχουν μέσα στο κουτί του Microsim.Τί κάνει δηλαδή η Voda ανοίγει τα πακέτα και προσθέτει microsim ή έχει συμφωνία με την apple!!!κουφό να της βάζει microsim...Εννοείται πως δε σε αμφισβητώ αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό...
Νομίζω οτι ο φίλος εννοεί μέσα στο πακέτο ΜΕ το iphone, οχι στο πακέτο ΤΟΥ iphone !!! Εμένα τουλάχιστον όταν το παρέλαβα (απο Cosmote όμως), μου ήρθε με τον κούριερ ένα πακέτο που είχε το τηλέφωνο, ενα φάκελο με τη microsim και τα Pin της και ενα navigator πρόγραμμα αξίας 20 ευρώ δώρο -άδωρο, μια και δεν είναι συμβατό με iphone γιατί είναι SD card !!!
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 25/09/2010 - 12:40
Δημοσίευση 26/09/2010 - 13:10
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πως γίνεται να έχουν την microsim μέσα στο ίδιο πακέτο με το Iphone αφού τόσο της κοτέ όσο και του Γερμανού αλλά και αυτά από έξω δεν έχουν μέσα στο κουτί του Microsim.Τί κάνει δηλαδή η Voda ανοίγει τα πακέτα και προσθέτει microsim ή έχει συμφωνία με την apple!!!κουφό να της βάζει microsim...Εννοείται πως δε σε αμφισβητώ αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό...
Οχι δεν είναι μέσα στο κουτί του iPhone αλλά μεσα στη χάρτινη κούτα που το φέρνουν.
Και δε πλήρωσα τίποτα για τη sim!
Δημοσίευση 26/09/2010 - 13:40
Ούτε έξοδα αποστολής πληρώνεις?Οχι δεν είναι μέσα στο κουτί του iPhone αλλά μεσα στη χάρτινη κούτα που το φέρνουν.
Και δε πλήρωσα τίποτα για τη sim!
Δημοσίευση 26/09/2010 - 21:58
Ούτε έξοδα αποστολής πληρώνεις?
Nope!
Δημοσίευση 27/09/2010 - 18:15
θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να κανω αυτη την υπερβαση σε αυτο το τηλεφωνο,αν αξιζει και αν κρινεte οτι η προσφορα που με δινουν ειναι καλη?
με εκτιμιση
μααρ δαυιδ
Δημοσίευση 27/09/2010 - 20:51
φιλε, σε οτι αφορα στο κινητο, εννοειται να το παρεις. Ουτε συζητηση. Ειναι απλα καταπληκτικο και θα το δεις και μονο σου. Σχετικα με την επιδοτηση, πιστευω πως αν κανεις αιτηση φορητοτητας στην cosmote, τοτε η vodafone, για να μη σε χασει θα στο δωσει σε χαμηλοτερη τιμη, μικροτερο παγιο και 12μηνη συνδεση. Αλλα θα πρεπει να την κανεις την αιτηση φορητοτητας για να παει το σημα στα κεντρικα της Voda....ειμαι κατοχος του ν97 και σκεφτομαι να παρω το iphone4,ola ayta ta xronia eixa mono nokia και πρωτη φορα ισως αλλαξω μαρκα κινητου.ρωτησα την βονταφον που ειμαι συνδρομιτης και με δινει το iphone με 109,00 ευρω με υπερεπιδοτηση και προκειμενου να μην με χασουν και παω σε καμοια κοσμοτε που τους πεταξα για να δω τι προσφερουν.σε προγραμμα 18μηνο συμβολαιο με το unlimited 50 και 3 γιγα ιντερνετ,και παγιο 75 με φπα.θα μπορω να κατεβασω το προγραμμα φωνης σε ενα μηνα και να πληρωνω 55 ευρω παγιο.
θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να κανω αυτη την υπερβαση σε αυτο το τηλεφωνο,αν αξιζει και αν κρινεte οτι η προσφορα που με δινουν ειναι καλη?
με εκτιμιση
μααρ δαυιδ
Δημοσίευση 27/09/2010 - 21:01
ειμαι κατοχος του ν97 και σκεφτομαι να παρω το iphone4,ola ayta ta xronia eixa mono nokia και πρωτη φορα ισως αλλαξω μαρκα κινητου.ρωτησα την βονταφον που ειμαι συνδρομιτης και με δινει το iphone με 109,00 ευρω με υπερεπιδοτηση και προκειμενου να μην με χασουν και παω σε καμοια κοσμοτε που τους πεταξα για να δω τι προσφερουν.σε προγραμμα 18μηνο συμβολαιο με το unlimited 50 και 3 γιγα ιντερνετ,και παγιο 75 με φπα.θα μπορω να κατεβασω το προγραμμα φωνης σε ενα μηνα και να πληρωνω 55 ευρω παγιο.
με εκτιμιση
μααρ δαυιδ
Δεν μπορείς μετά από 1 μήνα να κατέβεις πάγιο. Μόνο αφού συμπληρώσεις 8 μήνες θα μπορείς να κατέβεις πάγιο. Το λέει το συμβόλαιο αυτό. Εγώ πιστεύω 75 ευρώ είναι πάρα πολλά να πληρώνεις κάθε μήνα. Και σίγουρα θα βγαίνει περισσότερο (αν βάλεις τα τέλη, μυνήματα εκτός vodafone κτλ) Δηλαδή 80 ευρώ πες περίπου κάθε μήνα. Πάλεψέ το για προσφορά σε 18μηνο αλλά με χαμηλότερο πάγιο. (γνώμη μου).
Αυτό με τη φορητότητα που λέει παραπάνω σίγουρα βοηθάει. Το έκανα κι εγώ. Μπορείς να την κάνεις και τηλεφωνικά στο 13897.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 27/09/2010 - 21:02
Δημοσίευση 27/09/2010 - 21:34
Δεν μπορείς μετά από 1 μήνα να κατέβεις πάγιο. Μόνο αφού συμπληρώσεις 8 μήνες θα μπορείς να κατέβεις πάγιο. Το λέει το συμβόλαιο αυτό. Εγώ πιστεύω 75 ευρώ είναι πάρα πολλά να πληρώνεις κάθε μήνα. Και σίγουρα θα βγαίνει περισσότερο (αν βάλεις τα τέλη, μυνήματα εκτός vodafone κτλ) Δηλαδή 80 ευρώ πες περίπου κάθε μήνα. Πάλεψέ το για προσφορά σε 18μηνο αλλά με χαμηλότερο πάγιο. (γνώμη μου).
Αυτό με τη φορητότητα που λέει παραπάνω σίγουρα βοηθάει. Το έκανα κι εγώ. Μπορείς να την κάνεις και τηλεφωνικά στο 13897.
το ρωτησα δυο φορες και με ειπαν οτι θα κατεβω παγιο σε ενα μηνα αν θελω μονο αν αλλαχω προγραμμα φωνης δηλαδη,απο unlimited 50 που ειμαι σε unlimited 35 αυτο το κατεβαζουν,και θα πληρωνω παλι 55 ευρω τον μηνα
Δημοσίευση 28/09/2010 - 00:04
το ρωτησα δυο φορες και με ειπαν οτι θα κατεβω παγιο σε ενα μηνα αν θελω μονο αν αλλαχω προγραμμα φωνης δηλαδη,απο unlimited 50 που ειμαι σε unlimited 35 αυτο το κατεβαζουν,και θα πληρωνω παλι 55 ευρω τον μηνα
Ρώτα και κάποιον άλλον υπάλληλο. Εμένα μου φαίνεται περίεργο να ισχύει αυτό. Και ειδικά σε πρόγραμμα φωνής.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 28/09/2010 - 00:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες