το ρωτησα δυο φορες και με ειπαν οτι θα κατεβω παγιο σε ενα μηνα αν θελω μονο αν αλλαχω προγραμμα φωνης δηλαδη,απο unlimited 50 που ειμαι σε unlimited 35 αυτο το κατεβαζουν,και θα πληρωνω παλι 55 ευρω τον μηνα
Οι τύποι είναι απλά απαράδεκτοι. Και εμένα μου το έχουν πεί αυτό το φίδι ότι σε έναν μήνα θα μπορώ να κατεβάσω το πάγιο. Μούφες. Άμα ηταν έτσι θα κάναν όλοι το θνλιμιτεδ 1000 με 100€ πάγιο, θα παίρναν την συσκευή τσάμπα και τον επόμενο μήνα θα το κατεβάζανε στα 20€. Μούφες. Δες τι λέει το συμβόλαιο και μην ακούς κανέναν άσχετο υπάλληλο ή κανέναν μ@@@@@α υπάλληλο που για να κάνει συμβόλαιο σου λέει με θράσος ψέματα. Γιατί από την στιγμή που θα υπογράψεις,... Δεν πα να σου έχει πεί ότι σε ένα μήνα με το iphone θα σου στείλουν και ένα αεροπλάνο δώρο.. Θα το έχεις πιστέψει. Όμως το συμβόλαιο άλλα θα λέει.. ΚΑι ποιόν θα πιστέψουν άμα πάς για φασαρία? Τι θα κερδίσεις αν κάνεις φασαρία επιδή σου είπε ψέματα.? Τίποτα απλά θα είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις το υπερβολικό πάγιο για όσο λέει το συμβόλαιο..
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ακόμα και με τα κεντρικά που έχω μιλήσει οι τύποι είναι απαράδεκτοι και άσχετοι. Μεγάλη προσοχή στο τι υπογράφετε.
Είμαι πρώην υπάλληλος στον κλάδο και θεωρώ κάτι τέτοιους υπαλληλους απλά τραγικούς και επικίνδηνους. ΜΑ δεν ξέρουν απλά πράγματα!!!!!!
Θα χαρώ να σας βοηθήσω σε τέτοια προβλήματα με φώτα μου..Όσο φέγγουν ακόμα..