iPhone 4 από Vodafone. Τιμές - Προγράμματα - Διαθεσιμότητα
Δημοσίευση 30/08/2010 - 10:16
Ad
Δημοσίευση 30/08/2010 - 10:37
Και σε εμενα το ιδιο φιλε μου, κι εγω Παρασκευή πρωί εκανα την παραγγελια και ακομα εκρεμμει...Έχει ενημερωθεί κανείς σας για την παραγγελία του? το αγόρασα Παρασκευή πρωί (απο το vodafone.gr) και δεν έχει ενημερώσει κανεις μαζί μου. Aκομα εκρεμμεί λεει
Σε επικοινωνία που ειχα σημερα με την Vodafone την πρωτη φορα μια κοπελιτσα μου ειπε πως αφου εκρεμμει ακομη σημαινει πως δεν υπαρχει διαθεσημοτητα, απογοητευμενος λοιπον ξαναπερνω με προθεση να ακυρωσω την ανανεωση που εχω κανει και να ψαξω καπου αλλου. Πριν ακομα αναφερω στον εκπροσωπο τις προθεσεις μου μου λεει πως αφου η παραγγελια εγινε την Παρασκευη ειναι λογικο γιατι η καθε παραγγελια κανει 2-3 ημερες να ελεγχθει και λογικα σημερα ή αυριο θα προωθηθει η παραγγελια μου. Σε ερωτηση που του εκανα για τα περι διαθεσημοτητας μου ειπε πως απο την στιγμη που στο site ειναι διαθεσιμο για παραγγελια υπαρχουν κομματια και η συναδελφος, σας εδωσε λαθος ενημερωση.
Ετσι για την ιστορια αν θες κανε κι εσυ μια κληση στην εξυπηρετηση πελατων να δουμε τι θα σου πουν...
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:02
Και σε εμενα το ιδιο φιλε μου, κι εγω Παρασκευή πρωί εκανα την παραγγελια και ακομα εκρεμμει...
Σε επικοινωνία που ειχα σημερα με την Vodafone την πρωτη φορα μια κοπελιτσα μου ειπε πως αφου εκρεμμει ακομη σημαινει πως δεν υπαρχει διαθεσημοτητα, απογοητευμενος λοιπον ξαναπερνω με προθεση να ακυρωσω την ανανεωση που εχω κανει και να ψαξω καπου αλλου. Πριν ακομα αναφερω στον εκπροσωπο τις προθεσεις μου μου λεει πως αφου η παραγγελια εγινε την Παρασκευη ειναι λογικο γιατι η καθε παραγγελια κανει 2-3 ημερες να ελεγχθει και λογικα σημερα ή αυριο θα προωθηθει η παραγγελια μου. Σε ερωτηση που του εκανα για τα περι διαθεσημοτητας μου ειπε πως απο την στιγμη που στο site ειναι διαθεσιμο για παραγγελια υπαρχουν κομματια και η συναδελφος, σας εδωσε λαθος ενημερωση.
Ετσι για την ιστορια αν θες κανε κι εσυ μια κληση στην εξυπηρετηση πελατων να δουμε τι θα σου πουν...
Στην αρχη μου ειπε οτι αυτη η παραγγελια συνηθως καθυστερει λιγο, αλλα οταν καταλαβε οτι εχω κανει παραγγελια κανονικη (νομιζε προκρατηση οτι ειχα κανει), μου ειπε οτι το πολυ σε 2 εργασιμες θα επικοινωνησει μαζι μου η εταιρια courier για να κανονισουμε ραντεβου. Την ρωτησα αν υπαρχει δηλαδη διαθεσιμοτητα και μου ειπε "ναι η συσκευη σας εχει ερθει". ιδωμεν..
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:08
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:14
Άλλος σε 20 μέρες άλλος σε 10 άλλος παρασκευή και το καλήτερο...εταιρικό κατάστημα δεν ξέρει πότε θα παραλάβη και εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Χθές πάντος απ όσο μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελάτών είχε αρκετό stock σήμερα δεν γνώριζε μιας και δεν είχε γίνει update η αποθήκη.
Πάντος τα καταστήματα κοιμούνται
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:17
γενικα ξεφτιλα η vodafone σε αυτο το θεμα.. δεν "ξερουν" τι στοκ εχουν, εμενα 2 μερες πριν την πωληση του 4 μου λεγανε οτι θα ερθει πολυ αργα στην Ελλαδα και να περιμενω για υπερεπιδοτηση. Γενικα πολυ ψεμα πεφτει.Εγώ το έβαλα σήμερα το πρωι παραγγελία στο SITE μιας και 10 καταστήματα μαζί με τα εταιρικά του μου ελεγαν και διαφορετικά πράγματα.
Άλλος σε 20 μέρες άλλος σε 10 άλλος παρασκευή και το καλήτερο...εταιρικό κατάστημα δεν ξέρει πότε θα παραλάβη και εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Χθές πάντος απ όσο μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελάτών είχε αρκετό stock σήμερα δεν γνώριζε μιας και δεν είχε γίνει update η αποθήκη.
Πάντος τα καταστήματα κοιμούνται
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:24
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:48
Δημοσίευση 30/08/2010 - 11:54
έχουν το γνωστό πρόβλημα με την κεραία στο σήμα, ή αν θα βγει στο μέλλον
άλλη παρτίδα χωρίς το προαναφερθέν πρόβλημα.
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:06
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:12
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:24
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:36
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:52
γιατι ειναι γελοιοι? :ΡΚαλά εάν δεν έχουν Stock γιατί έχουν ανοιχτές τις παραγγελίες μέσο του SITE?
Δημοσίευση 30/08/2010 - 12:56
Λογικα για συμβολαια...!
Ναι οκ το πρόβλημα είναι οτι δεν πουλάνε σκέτη συσκεύη ή συμβόλαιο κάνεις ή αναβάθμιση.
Δεν βλέπω όμως να έχει παραλάβει κανένας..
Την παλιά αναβάθμιση την είχα παραλάβη σε λιγότερο απο 24 ώρες και τώρα εκρεμούν παραγελίες 48+.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες