iPhone 4 από Vodafone. Τιμές - Προγράμματα - Διαθεσιμότητα
Δημοσίευση 30/08/2010 - 20:26
Ad
Δημοσίευση 30/08/2010 - 21:02
ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα κι εγω.. φοβηθηκα μηπως με χρεωσουν και αναγκαστω να περιμενω κανα μηνα μετα για στοκ :/Για να σου χρέωσανε την κάρτα σημαίνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα διαφορετικά δεν νομίζω να τη χρεώνανε. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην παραγγελία μου επέλεξα πληρωμή κατά την παράδοση... Λέτε να δίνουν προτεραιότητα στις πιστωτικές?
παντως αν δινουν προτεραιοτητα καπου, αυτη θα ηταν μετρητα, μιας και τις πιστωτικες τις εχουν χρεωσει ηδη :ρ
(ή ετσι θελω να ελπιζω)
Δημοσίευση 30/08/2010 - 21:12
Κοίτα όταν εγώ πληρώνω με τα χρωματιστά μου ευρώ τουλάχιστον θέλω να ξέρω πότε θα παραλάβω..αυτό το βάλε παραγγελία και κοίτα με το βλέμμα του βοδιού το Order Status(που είναι του τύπου ΕΚΡΕΜΕΙ - ΕΣΤΑΛΕΙ) χεστα....
Δεν μιλάμε για το Iphone άλλα για οποιοδήποτε προϊών
οπως αναφερε και ο φιλος παρακατω, προσπαθουν να σπρωξουν εξαρχης συμβολαια, ανανεωσεις, αλλα ελα που δεν τους βγαινει η φαση, για αυτο και δεν προχωρουν τοσο αμεσα σαν συσκευη. αντε να δωσω και μια συνβουλη σαν συσκευη απο κοσμοτε,γερμανος,οτεσοπ,public, multirama θα παρετε. η βοντα οπως και περσι, ειχε θεμα με την συσκευη σκετη, και μικρο στοκ. Γιατι ο ομιλος οτε-γερμανοι εχουν μεγαλυτερο αποθεμα και δικτυο καταστηματων αριθμητικα προσθετοντας απο βοντα
Δημοσίευση 30/08/2010 - 21:13
Χα! για τον ίδιο ακριβώς λόγο επέλεξα πληρωμή κατα την παράδοση. Λέω κάτσε μήπως δεν το έχουν και μας κρατάνε στην αναμονή επειδή μας τα πήραν...φοβηθηκα μηπως με χρεωσουν και αναγκαστω να περιμενω κανα μηνα μετα για στοκ :/
Δημοσίευση 30/08/2010 - 21:55
οπως αναφερε και ο φιλος παρακατω, προσπαθουν να σπρωξουν εξαρχης συμβολαια, ανανεωσεις, αλλα ελα που δεν τους βγαινει η φαση, για αυτο και δεν προχωρουν τοσο αμεσα σαν συσκευη. αντε να δωσω και μια συνβουλη σαν συσκευη απο κοσμοτε,γερμανος,οτεσοπ,public, multirama θα παρετε. η βοντα οπως και περσι, ειχε θεμα με την συσκευη σκετη, και μικρο στοκ. Γιατι ο ομιλος οτε-γερμανοι εχουν μεγαλυτερο αποθεμα και δικτυο καταστηματων αριθμητικα προσθετοντας απο βοντα
Μα online δεν μπορείς να πάρεις σκέτη συσκευή και για αυτό όταν λέω πρέπει να ξέρουμε το πότε.και θα ανανεώσω σε μία εταιρεία για 1χρόνο+ και θα περιμένω πότε θα τους καπνισει?
Υπηρεσία αγοράζουμε και μας επιβραβεύουν με την συσκευή σε χαμηλότερη τιμή,όχι οτι μας κάνουν και χάρη.
Ας πούνε παράδοση σε 1 μήνα να πάμε να το πάρουμε με τον κλασικό ελληνικό πλάγιο τρόπο (λάδωμα,εισαγωγή κτλπ)
Δημοσίευση 30/08/2010 - 22:19
Δημοσίευση 30/08/2010 - 22:26
Mολις επεσα στην παρακατω διαφημιση οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας...
Ωραίο Screenshot να το τρυψουμε στην μούρι τους αμα παραλάβουμε σε κανένα μήνα
Δημοσίευση 30/08/2010 - 23:45
Δημοσίευση 31/08/2010 - 01:37
Έτσι, δεν μένετε λεπτό χωρίς iPhone – έως ότου επισκευαστεί το δικό σας iPhone 4 (επιστροφή μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση βλάβης).
Πολύ καλή κίνηση από την Vodafone… αναμένουμε την απάντηση από την Cosmote
Δημοσίευση 31/08/2010 - 06:15
Η Vodafone θέλει να μην μείνετε λεπτό χωρίς iPhone και λανσάρει μία πρωτοποριακή υπηρεσία After Sales Support με την οποία σας εγγυάται την παραλαβή του προβληματικού σας iPhone 4 με courier από το δικό σας χώρο, και την άμεση αντικατάσταση του με ένα iPhone 3G 8GB!
Έτσι, δεν μένετε λεπτό χωρίς iPhone – έως ότου επισκευαστεί το δικό σας iPhone 4 (επιστροφή μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση βλάβης).
Πολύ καλή κίνηση από την Vodafone… αναμένουμε την απάντηση από την Cosmote
Και χρειαζεται να εισαι συνδρομητης η αγοραστης, δηλαδη μπορω να εχω παρει το τηλεφωνο απο Oteshop και να το δωσω στην Voda ?
Δημοσίευση 31/08/2010 - 07:44
Δημοσίευση 31/08/2010 - 07:56
Εγώ πήρα το τηλέφωνο το Σάββατο και δεν μπορούσα να το ενεργοποιησω γιατί δεν είχε σήμα πουθενά τελικά τη Δευτέρα κατάφερα να βρω σήμα αλλά το σήμα είναι πολύ χάλια δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ σε κανέναν εσωτερικό χώρο σε σχεδόν όλη τη νότια Αττική και βέβαια χωρίς να ακουμπαω το επίμαχο σημείο
Το μέγιστο σήμα που έχω δει είναι 3 μπάρες
Έτσι πήρα τηλέφωνο στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ και μου είπαν ότι δεν έχουν συσκευές για αντικατάσταση ακόμα και υπολογίζουν γύρω στις 15 εργάσιμες ημέρες δηλαδή 3 εβδομάδες
Αλλά μάλλον θα αναγκαστω να περιμένω
Έτσι για να μην μας δουλεύουν με διάφορες ανακοινώσεις
Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:05
Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:24
η παραγγελια μου μολις εγινε "σε εξελιξη"!!!
Πότε την έιχες βάλει?
Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:32
παρασκευή 8:30 το πρωι!Πότε την έιχες βάλει?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες