Εγώ φίλε μου αυτό το handsfree έχω,και για το συγκεκριμένο λέω την γνώμη μου.Δεν έχω σκοπό να αγοράσω όλα τα handfree της αγοράς για να δω αν ακούγονται καλά σε εξωτερικούς χώρους με κόσμο(που λογικό είναι να μην ακούγονται τόσο καλά).Εφόσον με καλύπτει στην ζεύξη(συνδέεται αμέσως-δεν διακόπτεται κάθε λίγο και λιγάκι η σύνδεση),δεν μου διακόπτει τις κλήσεις και δεν μου δημιουργεί γενικά προβλήματα εμένα με καλύπτει.Και μου δουλεύει όπως ακριβώς μου δούλευε και με το nokia E66 που είχα και με το HTC cruise.Φίλε μου και σε εμάς μια χαρά μας δουλεύουν. Εδώ μέσα όμως δεν μας αρκεί πιστεύω να έχουμε γρήγορη ζεύξη και να μπορούμε να μιλάμε σχετικά-"ανεκτά" καλά. Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα συνομιλίας, ώστε (ιδιαίτερα) και ακόμη και στους ανοιχτούς χώρους με εξωτερικό θόρυβο, να μιλάμε και να μας ακούν αρκετά καλά. Κάτι όπως συμβαίνει με άλλα κινητά τηλέφωνα της αγοράς, ακόμη και πολύ πιο φθηνά από τα iPhone, και όχι μέσω ακριβού bluetooth headset κατ'ανάγκη.
Επιπλέον, κανείς από εμάς δεν έχει μετοχές σε καμιά εταιρία, ούτε στη Sony Ericsson, ούτε στην Plantronics, ούτε στην iTech, ούτε στη Nokia, ούτε σε καμιά άλλη, ώστε να τους διαφημίσουμε ή να τους "εκθειάσουμε" χωρίς λόγο. Επίσης δεν πρέπει να θέλουμε να αποδείξουμε, προπάντων στους εαυτούς μας, ότι εμείς κάναμε τη "τέλεια" ή μια πολύ καλή αγορά, αν αυτό δεν είναι αλήθεια. Καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς με τις επιδόσεις του προϊόντος που επιλέξαμε, ώστε να καθοδηγήσουμε τους άλλους εδώ μέσα σωστότερα, αλλά και, γιατί όχι, αν κάποιος έχει αποδεδειγμένα καλύτερο bluetooth headset από εμάς (να το έχει δοκιμάσει σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και να έχει διαπιστώσει ότι η ποιότητα συνομιλίας είναι πολύ καλή, να έχει δοκιμάσει την εμβέλειά του, να έχει δει πόσο αντέχει η μπαταρία του και διάφορες άλλες λεπτομέριες, που όλα αυτά ξεχωριστά και μαζί κάνουν τη διαφορά), να πάμε να το αγοράσουμε και εμείς να το έχουμε με το αγαπημένο μας iPhone και να το ευχαριστηθούμε.
Τα έχει λοιπόν όλα αυτά το δικό σου iTech;; Πιστεύεις ότι θα κάνει διαφορά και πιθανότατα να είναι καλύτερο από ότι σου λέμε για τα δικά μας;; Αυτό είναι το θέμα, να ξέρουμε, όσο το δυνατόν, αν είναι καλό να προτιμήσουμε για αγορά το δικό σου iTech, ή γενικά το BT headset κάποιου άλλου εδώ μέσα που πιστεύει πραγματικά ότι έχει βρει το καλύτερο για το iPhone.
Και μια και το έφερε η κουβέντα έχω γύρω στις 3000 μετοχές της iTech και 5000 της NOKIA.