Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   gthebest

gthebest

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/06/2009 - 23:27

Καλησπερα! Βασικα μια ασταθεια την παρατηρησα και γω! Και φυσικα δεν φταιει το τηλεφωνο γιατι στο Google Maps υπαρχει χειρουργικη ακριβεια στο στιγμα! Μημπως να δοκιμασω να περασω την τελευταια εκδοση? Αν και φοβαμαι να το κανω μημπως κλειδωσει το προγραμμα! Τρομαξα να το σπασω! Τι λετε αξιζει τον κοπο? Συγκεκριμενα εχω την 7.71... Α και αν ειναι ευκολο μπορει καποιος που την εχει κατεβασει να την ανεβασει στο rapidshare να την παρουμε πιο ευκολα γιατι μεσω του cydia θα γερασουμε να την παρουμε....Περιμενα 2 ωρες να την κατεβασω και στο τελος κατι δεν πηγε καλα, δεν εγκατασταθηκε σωστα, και αναγκαστικα ξανα να περασω την παλαιοτερη εκδοση...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   fligkos

fligkos

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 01:01

Και εμενα με πεταγε εξω μολις περναγα το patch και χωρις το patch λειτυργουσε κανονικα. Το εφτιαξα κανοντας uninstall το ida,εκανα delete ολο το φακελο ida απο τα apllication μεσω ssh και μετα το κατεβασα ξανα το προγραμμα απο cydia, εκανα rename το iDA se iDA_ (ειναι case-sensitive ι ονομασια) και εκανα paste στο φακελο το  iDA του patch που εχουν ανεβασει τα παιδια εδω με ημερομηνια οταν το κατεβασα πρωτη φορα και μου εβγαλε το μηνυμα  "Licence updated application will now close" ι κατι τετοιο.Μετα δουλευε κανονικα με 8 μερες trial.

#153   giannisgr1

giannisgr1

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 03:17

Εχω 2 μερες το ιδιο προβλημα το οποιο δεν μπορω να λυσω με τιποτα....
Κανω εγκατασταστη το ida το ανοιγω, μου βγαζει to pop up λεγοντας πως εχω 7 ημερες (καθε μερα ελατωνεται) οταν κανω μετονομασια το iDA σε iDA_ και μετα προσθετω το iDA στον φακελο οταν δοκιμαζω να ανοιξω την εφαρμογη με επειστρεφει (καπως βιαια θα ελεγα ;D) στο springboard.... Τι να κανω??????????????????

#154   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/06/2009 - 16:02

ρε πεδες μια ερωτηση σε εμας τους παλαιμαχους χρηστες με τα 2g δουλευει αυτο το πραγμα?α ναι πως ?

#155   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/06/2009 - 16:16

Επειδή μου ζητήθηκε είπα να το κάνω! Αυτές είναι οι οδηγίες για να λειτουργήσει όπως έκανα εγώ!

1. Πρέπει να έχεις ήδη περάσει στο κινητό σου το OpenSSh απο το cydia
2. Το ενεργοποιείς μέσω του bossprefs,να έχεις δλδ το SSH στο On
3. Κατεβάζεις στον υπολογιστή σου το Iphone tunel Suite  http://www.iphonehel...opic,263.0.html
4. Το κάνεις εγκατάσταση
5. Κατεβαζεις το iDA Και τον χάρτη Ελλάδος απο τα λινκ που έχουν ανεβάσει τα παιδιά στο rapidshare
5. Ανοίγεις το Iphone tunel suite και πηγαίνεις στον φάκελο var/root/media και πατάς στο κουμπάκι που λεεί οτι κάνει δημιουργεία νέου DIRECTORY ( F7)
6.Δημιουργείς τον φάκελο Cydia (όπως ακριβώς στα γραφω)
7.Μολις τον δημιουργήσεις μπαίνεις μέσα και δημιουργείς αλλον ένα με το όνομα AutoΙnstall
8. Οπότε τώρα είσαι μέσα στο path var/root/media/Cydia/AutoΙnstall εδώ κάνεις paste το αρχείο που είχε μέσα το .zip που κατέβασες και τον χάρτη που κατέβασες
9. Κάνεις ενα reboot την συσκευή σου
10. Κάνεις respring την συσκευή σου
11. Ανοίγεις το πρόγραμμα που έχει εμφανιστεί στο SpringBoard Και σου λέει πως είναι trial για 7 μέρες πατάς οκ μπαίνεις λίγο μέσα να δεί τι παίζει και το κλείνεις
12. Ξαναμπαίνεις με το Iphone Tunel Suite στο Path /private/var/stash/Applications..... Θα καταλάβετε πιο είναι και μετά στον φάκελο iDA και κάνεις δεξί κλικ -> rename το "έγγραφο" iDA σε iDA_
13. Δεξί κλικ new file
14. Κάνετε paste Μέσα σε αυτό που μόλις φτιάξατε το

#!/bin/bash
Path=$(dirname "$0")
ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T")
x=exec "date" "-s 2009-06-09"
{ sleep 5; exec "date" "-s $ddd"; } &
exec "${Path}"/iDA

Και το ονομάζετε iDA

Ps: Το 09 είναι η για όσους το κάνουν σήμερα αν το δοκιμάσετε αύριο θα βάλετε 2009-06-10

15. Αφου το κάνατε save πηγαίνετε ενα βήμα πίσω δλδ στον γενικό φάκελο iDA Και πατίστε δεξί κλικ PROPERTIES!
16.Εχεi βγεί ενα παραθυράκι που στην μέση και προς τα κάτω λεει Permissions εκεί τσεκάρετε ΟΛΗ την 1η ΣΤΗΛΗ και ολη την 3η στηλη και το πρώτο κουτάκι απο την δεύτερη, έτσι ώστε κάτω να λέει " Octal : 0755
όπως εδώ
Posted Image

16. Κάνεις reboot και respring
17. Ελπίζω να δούλεψε, αν ναι θα σου λέει 8 μέρες τριαλ κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ! 8)

Και για όσους θέλουν απλά να το δούν πριν το βάλουν

ScreenShots Inside program :

Posted Image  Posted Image  Posted Image
Posted Image  Posted Image Posted Image

#156   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 09/06/2009 - 16:20

Αν βάλεις και το τελευταίο patch fix δεν γράφει ούτε τις 8 ημέρες...Δεν εμφανίζει καθόλου το trial!

#157   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 09/06/2009 - 16:40

ρε πεδες μια ερωτηση σε εμας τους παλαιμαχους χρηστες με τα 2g δουλευει αυτο το πραγμα?α ναι πως ?

Προφανώς δεν θα λειτουργεί μιάς και χρειάζεται δέκτη GPS... το iPhone 1st Gen ΔΕΝ έχει GPS

#158   alesantro

alesantro

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2009 - 17:05

Για οσους μολις το ανοίγουν τους πετάει στο springboard να κοιτάξουν αν το patch  που βάζουν εχει κάποια κατάληξη και να την σβήσουν, π.χ. εμενα ειχε iDA.txt , μολισ εσβισα το .txt ολα οκ, δηλαδη να έχουν το ίδιο icon  το patch με αυτο που μετονομάσατε, ελπίζω να βοήθησα κανέναν.
Υ.Γ. Εμένα πάντως αυτο ήταν το πρόβλημα

#159   gtpaonik

gtpaonik

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 18:27

παιδια εμενα δεν μου εμφανιζει τους χαρτες δεν ξερω γιατι???εχω βαλει τον ελληνικο εκει ακριβως που λετε αλλα τιποτα?
εχω το 2G με εξωτερικο δεκτη gps δεν θα δουλευει?

#160   gtpaonik

gtpaonik

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 18:39

ολα ενταξει τωρα δουλευει....μια ερωτηση ακομα εχω το 2g αν αγορασω εξωτερικο δεκτη gps θα δουλευει?

#161   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:00

ολα ενταξει τωρα δουλευει....μια ερωτηση ακομα εχω το 2g αν αγορασω εξωτερικο δεκτη gps θα δουλευει?

Λογικά ναι..

#162   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:08

Το πρωτο post εγινε Update!

#163   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:11

Το πρωτο post εγινε Update!

Μπράβο...γιατί γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις συνέχεια...

#164   alfaromeo75

alfaromeo75

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:17

παιδια σας ευχαριστουμε ολους,να ειστε καλα ολοι για την υπομονη σας και τις γνωσεις σας για να μπορουμε εμεις να εχουμε τα οφελει τον κοπων σας το εχω περασει και ειναι ενα καταπληκτικο προγραμμα το χρησιμοποιησα και το 3 μερο που κατεβηκα αθηνα (ειμαι απο θεσσ/νικη)  :D

#165   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:18

Aλλο κουφο και αυτο!! Σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω!!! :o προσπαθω να βαλω πορεια για την ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Συγκεκριμενα για το θεατρο αθηναιον το οποιο ειναι πατησιων 55)και δεν υπαρχει!!!το κουφο ειναι εκει που πιστευω πως ειναι η πατησιων ο χαρτης ονομαζει τον δρομο Παροδος εικοστης ογδοης οκτωβριου!!!! τι γινετε??? :o εχει αλλαξει ονομασια η πατησιων???? εαν ειναι λαθος ειναι τρομερο γιατι μιλαμε για ενα απο τον ποιο γνωστο δρομο της αθηνας!!! :o δεν το βλεπω και τοσο αξιοπιστο για πλοηγηση το προγραμα εαν εχει τοσο μεγαλα λαθη..ας πει και καποιος αλλος......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες