Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:24

Aλλο κουφο και αυτο!! Σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω!!! :o προσπαθω να βαλω πορεια για την ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Συγκεκριμενα για το θεατρο αθηναιον το οποιο ειναι πατησιων 55)και δεν υπαρχει!!!το κουφο ειναι εκει που πιστευω πως ειναι η πατησιων ο χαρτης ονομαζει τον δρομο Παροδος εικοστης ογδοης οκτωβριου!!!! τι γινετε??? :o εχει αλλαξει ονομασια η πατησιων???? εαν ειναι λαθος ειναι τρομερο γιατι μιλαμε για ενα απο τον ποιο γνωστο δρομο της αθηνας!!! :o δεν το βλεπω και τοσο αξιοπιστο για πλοηγηση το προγραμα εαν εχει τοσο μεγαλα λαθη..ας πει και καποιος αλλος......

Χαχαχα..Η Πατησίων λέγεται και 28ης Οκτωβρίου..Δεν μένω πλέον μόνιμα Αθήνα, αλλά θυμάμαι μερικά πράγματα...

Το πρόγραμμα είναι πολύ καλο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:30

με αλλα προγραμματα σε αλλες συσκευες (htc diamond.htc hd και με destinator 6 η και 7 με nav n go παντα σαν πατησιων τον ελεγαν τον δρομο.Ακομα και η προσκληση που εχω για το θεατρο πατησιων αναφερει και γενικα οσους χαρτες εχω δει ολοι ετσι τον λενε τον δρομο.... :-\  δεν ξερω τι να πω...

#168   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 09/06/2009 - 20:22

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το ida αλλα εχω δυο ερωτησουλες! Εχει πιασει κανεις πανω απο 2 γραμμες σημα? Εγω παντως οχι χωρις να αντιμετωπιζω καποιο προβλημα ληψης. Και οσον αγορα στους χαρτες, εχω περασμενους χαρτες Ιταλιας και Ελλαδας και παρολο που μπορω να πλοηγουμαι κανονικα και στις δυο χωρες, οταν παω απο τις ρυθμισεις στην επιλογη χαρτη μου εμφανιζεται μονο η ονομασια iDA χωρις την ονομασια των χαρτων. Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

#169   zagouras

zagouras

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2009 - 20:50

Aλλο κουφο και αυτο!! Σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω!!! :o προσπαθω να βαλω πορεια για την ΠΑΤΗΣΙΩΝ (Συγκεκριμενα για το θεατρο αθηναιον το οποιο ειναι πατησιων 55)και δεν υπαρχει!!!το κουφο ειναι εκει που πιστευω πως ειναι η πατησιων ο χαρτης ονομαζει τον δρομο Παροδος εικοστης ογδοης οκτωβριου!!!! τι γινετε??? :o εχει αλλαξει ονομασια η πατησιων???? εαν ειναι λαθος ειναι τρομερο γιατι μιλαμε για ενα απο τον ποιο γνωστο δρομο της αθηνας!!! :o δεν το βλεπω και τοσο αξιοπιστο για πλοηγηση το προγραμα εαν εχει τοσο μεγαλα λαθη..ας πει και καποιος αλλος......

πατησίων νομίζω είναι η παλιά ονομασία. αν κατέβεις κέντρο θα δεις ότι και οι ταμπέλες 28ης Οκτωβρίου γράφουν

#170   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/06/2009 - 22:30

Ναι όντως είναι περίεργο αυτο... Γιατι και εγώ πιάνω μέχρι 2 γραμμές σήμα; Αφο μπορεί να πιάσει πιο πολύ! Σε άδειο χώρο το δοκίμασα.
Πάντως παιδιά σε μένα σήμερα που έκανα την πρώτη μου πλοήγηση καθυστερούσε. Δλδ έβλεπε στον χάρτη οτι επρεπε να στρίψω, και αφου το έκανα μου έλεγε οτι στρίψτε δεξιά!
Και η φωνή δεν ακούγεται με τπτ!!!

#171   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/06/2009 - 23:04

Πολύ χρήσιμα πάντως είναι τα ΡΟΙς τα οποία δεν μονο για Αθήνα που περίμενα...

#172   Billucky

Billucky

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 08:40

Πάντα 28ης Οκτωβρίου λεγόταν επίσημα η οδός....
Πατησίων την λένε γιατί διατρέχει σε μήκος το δήμο των Πατησίων

#173   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 11:04

Μεχρι στιγμης δεν το επιχειρησα γιατι ψαθηκα με ολα αυτα τα ποστ.Μπορει καποιος ξεκαθαρα να μου πει τι να κανω ωστε να το εγκαταστησω και να μην εχω περιοσρισμο trial;Ειτε μεσω cydia ειτε μεσω installer δεν με πειραζει αρκει να εχω ξεκαθαρει εικονα.

#174   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 11:40

μπράβο παιδιά...πολύ καλο το πρόγραμμα σε σημείο που δεν το περίμενα...η πλοήγησή του είναι πάρα πολύ καλή...

#175   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 11:42

Μεχρι στιγμης δεν το επιχειρησα γιατι ψαθηκα με ολα αυτα τα ποστ.Μπορει καποιος ξεκαθαρα να μου πει τι να κανω ωστε να το εγκαταστησω και να μην εχω περιοσρισμο trial;Ειτε μεσω cydia ειτε μεσω installer δεν με πειραζει αρκει να εχω ξεκαθαρει εικονα.

φίλε μ κάνεις ότι ακριβώς περιγράφουν τα βήματα στην αρχή του πόστ κ δν θα έχεις κανένα πρόβλημα...εγώ τουλάχιστον τα έκανα ακριβώς έτσι κ δν έχω απολύτως κανέναν μπελά :)

#176   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 10/06/2009 - 11:50

στην 11 σελίδα έχω postarei εναν αναλυτικό οδηγό που θα σου λειτουργήσει μια χαρά και δεν είναι για trial...
διαβαζουμε και λίγο...

#177   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 12:04

μια ερώτηση:εμένα μου δουλεύουν όλα μια χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπαίνω στο cydia και μου βγάζει update στο iDA Europe...να το κάνω?εν τω μεταξύ η έκδοση που μου λέει ότι θα κάνει update είναι πιο παλιά από αυτή που έχω ήδη βάλει (αυτό που κατέβασα από rapidshare)

#178   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 13:01

εχω ανεβασει στο rapidshare ολα οσα χρειαζοντε με οδηγιες!
Περιεχει το προγραμμα, το χαρτη ελλαδος, το Cr@ck, το αντιtrial μερικα poi και φυσικα τις οδηγιες!
http://rapidshare.com/files/242766343/iDA_-_iPhone.rar

σε περιπτωση που δεν εχετε προγραμμα για να κανετε τους φακελους και σας λειπει και το netframework παρτε και
αυτο το αρχειο
http://rapidshare.com/files/242766347/Other_files.rar

εχει μεσα το iphone pcsuite που δεν θελει εγκατασταση αλλα τρεχει αμεσα, εχει το net framework και φυσικα το winscp.
εννοειτε οτι πρεπει να ειναι εγκατεστημενο και το αθλιο itunes (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ), οχι οτι χρειαζεται αλλα λεμε τωρα....
:)
Υ.Γ. αν ζητησει κωδικο για την αποσυμπιεση βαλτε lazlo

#179   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 13:29

μια ερώτηση:εμένα μου δουλεύουν όλα μια χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπαίνω στο cydia και μου βγάζει update στο iDA Europe...να το κάνω?εν τω μεταξύ η έκδοση που μου λέει ότι θα κάνει update είναι πιο παλιά από αυτή που έχω ήδη βάλει (αυτό που κατέβασα από rapidshare)

κάποιος που να μπορεί να μου πει τι να κάνω???plz γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το 1 στο εικονίδιο του cydia στο springboard

#180   caza

caza

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 14:51

ρε παιδια εχω κανει τα παντα βημα βημα
μου εχει εμφανισει το εικονιδιο του iDA αλλα μολις παω να του κανω το τσεκαρισμα
που λεει κ στην οδηγια 11 παει να μπει δε βλεπω κ
ατι απ'το προγραμμα κ με πεταει κατευθειαν στο springboard...
ααα κ κατι αλλο προπαθω να κανω paste αυτο το κειμενακι....
(#!/bin/bash
Path=$(dirname "$0")
ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T")
x=exec "date" "-s 2009-06-09"
{ sleep 5; exec "date" "-s $ddd"; } &
exec "${Path}"/iDA_ )
μεσα στο φακελο που δημιουργησα κ δε μου το κανει... ??? ???
παιδια ζητω τη κατανοηση σας που ειμαι λιγο ασχετος!!! ;D ;D ;D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14