Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   off_d

off_d

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/06/2009 - 15:56

Γεια σας!

Θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει παλι το Initial post και γενικα δημιουργουνται πολλα μπερδεματα με το θεμα της Ημερομηνιας. Η σωστη διαδικασια ειναι η εξης:

Οταν ερθει η στιγμη να κανετε edit το patched iDA απλα πριν το κανετε, πηγαινετε μεσω WinSCP στο /private/var/stash/Applications/iDa.app και τσεκαρετε τι ημερομηνια λεει διπλα απ το αρχειο iDA_ (το οποιο το ειχατε μετονομασει νωριτερα, ενω αρχικα ηταν iDA). Ε, απλα πραγματα, μετα βαλτε αυτη την ημερομηνια οταν κανετε edit to iDA.

Αυτο το λεω γιατι τελικα υπαρχει μεγαλο μπερδεμα και ο ποιο ΣΙΓΟΥΡΟΣ τροπος ειναι αυτος. Εγω πχ προσπαθησα δυο φορες να το εγκαταστησω. Την πρωτη φορα δεν το εκανα σωστα και μου εβγαζε συνεχεια 7 ημερες (το εκανα στις 05/06/09). Το εκανα απεγκατασταση και μετα ξανα απ την αρχη. Τα ειχα κανει ολα σωστα αλλα παλι εβγαζε 7 ημερες (γιατι ολοι λενε βαλτε την ημερομηνια που το εγκαταστησατε). Αυτη τη φορα ειχα βαλει 06/06/09 γιατι ειχε αλλαξει η μερα. Ελα ομως που το προγραμμα οταν πηγα και το τσεκαρα ειχε σαν ημερομηνια στο iDA_ την 05/06/09. Με το που εβαλα λοιπον αυτη την ημερομηνια ολα μετα λειτουργησαν σωστα.

Και οσοι εχουν προβλημα οτι τους κλεινει με το που ανοιγει το προγραμμα, τοτε ειτε υπαρχει καποιο λαθος στην μετονομασια απο iDA σε iDA_, ειτε εχετε καποιο extension μετα το iDA/iDA_, ειτε εχετε αλλαξει κατι παραπανω στο edit που κανατε στο patched iDA. Γενικα τσεκαρατε την μετατροπη του αυθεντικου iDA σε iDA_. Συνηθως εκει κανουν λαθος οι περισσοτεροι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:02

Παίζει όμως να κολλήσει σταθερά και σε άλλη μέρα (τουλάχιστον έτσι πιστεύω για την ώρα), γιατί εμένα μου έχει κολλήσει στις 5 ημέρες και δεν μετράει απο προχθές αντίστροφα.

Το θέμα είναι να μείνει έτσι και ας έγραφε και 1 ημέρα υπόλοιπο.

Πάντως ο τρόπος που προτείνεις είναι πολύ λογικός και δεν τον είχα σκεφτεί για δοκιμή :-)

#183   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:44

Γεια σας!

Θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει παλι το Initial post και γενικα δημιουργουνται πολλα μπερδεματα με το θεμα της Ημερομηνιας. Η σωστη διαδικασια ειναι η εξης:

....
Εγώ είπα οτι το πρώτο post έγινε Updated.Οποιός δε βαριέται ας το ξαναδεί.

#184   Giorgos7

Giorgos7

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:55

Παιδια έβαλα το αρχειο ida-europe-10-2.deb στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall/ εκανα reboot και respring sto iphone αλλα δεν υπαρχει το εικονιδιο στο iphone ουτε το iDa.app στο /private/var/stash/Applications/!Εχετε καμια ιδεα γιατι δεν ειμαι και γνωστης του WinScp :(?

#185   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 17:38

Δεν ξέρω αν θα πετύχει αλλα δοκίμασε από το terminal του WinSCP ν εφ'όσον βρίσκεσαι στην τοποθεσία /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall/ να πατήσεις: dpkg -i "το όνομα του αρχείου".deb

#186   off_d

off_d

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 17:56

Γεια σας!

....
Εγώ είπα οτι το πρώτο post έγινε Updated.Οποιός δε βαριέται ας το ξαναδεί.

Sorry, εχεις δικιο αλλα το ειδα το post σου και διαβασα και τις αλλαγες. Απλα θεωρω οτι το πιο σωστο ειναι να τσεκαρουμε στο ιδιο το directory τι ημερομηνια εχει δημιουργηθει μετα το installation γιατι υπαρχει περιπτωση αν το κανεις μια φορα install και μετα uninstall και μετα reinstall να κρατησει την ημερομηνια απο το initial installation. Δεν ξερω αν ευσταθει αυτο αλλα εμενα οπως περιεγραψα παραπανω ειχε κρατησει την παλια ημερομηνια.

#187   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2009 - 18:52

Ρε παίδες, έκανα όσα λέει στην αρχή του νήματος αλλά η διαδρομή  (κοίταξα με το cyberduck) φτάνει μέχρι το /private/var/root/Μedia Οι φάκελοι /Cydia/AutoInstall*. δεν υπάρχουν??? ??? ??? ??? ???

#188   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:15

Ρε παίδες, έκανα όσα λέει στην αρχή του νήματος αλλά η διαδρομή  (κοίταξα με το cyberduck) φτάνει μέχρι το /private/var/root/Μedia Οι φάκελοι /Cydia/AutoInstall*. δεν υπάρχουν??? ??? ??? ??? ???

O.K. Όλα εντάξει. ευχαριστώ.

#189   Manos_Kriti

Manos_Kriti

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:30

Τοποθετώ το χάρτη στη διαδρομή που αναφέρετε στο πρώτο ποστ αλλα οταν ανοίγω την εφαρμογή μου γράγει δεν φορτώθηκε χάρτης.

Πρέπει να κάνω και κάτι αλλο???

Ευχαριστώ!

#190   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:34

πώς κάνουμε edit το patch??? (με ποιό πρόγραμμα)

#191   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:46

πώς κάνουμε edit το patch??? (με ποιό πρόγραμμα)

Το ανοίγεις με wordpad ή notepad των Windows..

#192   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:49

Τοποθετώ το χάρτη στη διαδρομή που αναφέρετε στο πρώτο ποστ αλλα οταν ανοίγω την εφαρμογή μου γράγει δεν φορτώθηκε χάρτης.

Ευχαριστώ!

Τον κάνεις αποσημπίεση πρώτα ή τον τοποθετείς συμπιεσμένο σε ".rar"?? Θέλει αποσυμπίεση..

#193   kostasp

kostasp

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 20:10

εγω το εβαλα την κυριακη και δουλεψε κανονικα για 3 μερες αλλα σημερα δεν κανει load και με πεταει στο springboard, και την ιδια στιγμη αλλαζει την ημερομηνια και την ωρα του  iphone βαζοντας την ημερομηνια της κυριακης. ξερει κανεισ τι συμβαιμει?

#194   Manos_Kriti

Manos_Kriti

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 10/06/2009 - 20:17

Ευχαριστώ!

Τον κάνεις αποσημπίεση πρώτα ή τον τοποθετείς συμπιεσμένο σε ".rar"?? Θέλει αποσυμπίεση..

Του κάνω αποσιμπίεση και μετά τον περνάω...

#195   Mimas

Mimas

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2009 - 20:24

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες