Greenpois0n
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:25
Ad
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:26
Οι ανθρωποι ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!
Ας δωσουν και το Shatter exploit στον geohot για να εχουμε ελπιδες για ενα σωστο jb και στην 4.2 που ερχεται.
Μου αρεσει που πολλοι εδω μεσα τους υπερασπιζονταν κιολας...
Είχαν ετοιμάσει άλλο Jb προφανώς πολύ πιο stable και φτιάξανε νέο βάση του Exploit του Geohot για να μήν κάψουν και το άλλο
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:33
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:33
Είχαν ετοιμάσει άλλο Jb προφανώς πολύ πιο stable και φτιάξανε νέο βάση του Exploit του Geohot για να μήν κάψουν και το άλλο
Και γιατι επρεπε να το βγαλουν αφου θα ειναι πιο ασταθες απο αυτο που ηδη κυκλοφορει;
Η απαντηση ειναι για να παρουν και αυτοι χρημα απο την πιτα των donate...
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!
Ας κανουμε Poll για τον ποιον εμπιστευομαστε να βγαλει το JB tool της 4.2 με το shatter exploit!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 12/10/2010 - 14:35
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:37
IP4 4.1, W7 32bit.
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:40
ναι αλλα για να κανω Unlock δεν πρεπει να εχει γινει Jailbreak πρωτα?
μετα χρειαζετε restore?
με το ρεστορε δεν σβηνουν τα παντα?
:S :S :S
παλι καλα και το υπεροχο Forum σου συνχαριτιρια αλλιως δεν θα ειχα στον ηλιο μοιρα
Ναι...για να κανεις unlock πρεπει να κανεις πρωτα jailbreak. Αλλα θα πρεπει πρωτα να βγει το unlock tool αλλιως δεν εχει νοημα να αναβαθμισεις και να κανεις jailbreak αυτη τη στιγμη διοτι δεν υπαρχει ακομα unlock tool και θα μεινεις χωρις συσκευη. Δηλαδη τωρα αν ειναι unlocked η συσκευη σου, ασ'την οπως ειναι και περιμενε ποτε θα βγει το καινουριο unlock tool για να προχωρησεις σε update-jailbreak-unlock.
Υ.Γ. Καν'τε τον κοπο να διαβαζετε λιγο παραπανω τους οδηγους και τις οδηγιες...συνηθως ειναι πληρης και απαντανε εξ'αρχης στις περισσοτερες ερωτησεις που κανετε μετα. Φιλικα!!
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:42
Η RC3 δουλεύει ΟΚ.
IP4 4.1, W7 32bit.
Με την πρώτη κατάφερες και έκανες τα βήματα με τα κουμπιά και τα δευτερόλεπτα?
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:43
Με την πρώτη κατάφερες και έκανες τα βήματα με τα κουμπιά και τα δευτερόλεπτα?
Ναι με τη πρώτη, βγάζει το loader οκ.
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:43
Ακριβώς...η υπομονη ειναι αρετη παιδες....
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση...Δεν είμαι με ΚΑΝΕΝΑΝ...αυτό που θέλω είναι να βγεί κάτι STABLE και χωρίς να γεμίζουμε post μου έβγαλε αυτό-εκείνο-το άλλο...
Ο GeoHot σιγουρα είναι μυαλό στο χώρο...αλλά είναι κ λίγο σπασικλάκι...
Οσο για το greenpois0n ναι δεν είναι stable κ δεν τρέχει ακόμα σωστά(βασικά δεν τρέχει καθόλου)...κάτι ακριβώς έγινε κ με το tool του Geohot...beta1-2-3-4 RC1...έτσι και αυτοί...
Ο φίλος brasidas12 λέει ποιο ακριβώς είναι το καλύτερο jb tool...για μένα ακολουθήστε τις οδηγίες του κ δεν θα έχετε πρόβλημα...
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:48
Η RC3 δουλεύει ΟΚ.
IP4 4.1, W7 32bit.
Εισαι και πολυ γιγαντας να πουμε...τεραστιος....μεγιστος...!!Ολοι οι αλλοι ειμαι σιγουρος οτι κοτεψαν!!
Για να δουμε τι λεει η RC3...οσοι κανετε δωστε και ολες τις πληροφοριες που δινει ο φιλος να βγαζουμε συμπερασματα!!
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:50
Εισαι και πολυ γιγαντας να πουμε...τεραστιος....μεγιστος...!!Ολοι οι αλλοι ειμαι σιγουρος οτι κοτεψαν!!
Για να δουμε τι λεει η RC3...οσοι κανετε δωστε και ολες τις πληροφοριες που δινει ο φιλος να βγαζουμε συμπερασματα!!
LOL!!!
Όλα ΟΚ ξανασετάρω το κινητό.
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:55
Δημοσίευση 12/10/2010 - 14:56
Το Greenpoison το μόνο σκοπό που έχει είναι να πάρει κάνα donation. Μου αρέσει που πολλοί από εδώ μέσα ήταν τόσο επιφυλακτικοί με τον Geohot και δεν έβαζαν το limerain γιατί περίμεναν τα κεφάλια της Devteam. Aπό ότι καταλαβαίνω επειδή του τα έπριξαν του Geo τους άφισε το πεδίο ελεύθερο στο mac για να πάρουν κανα φράγκο από εκεί τουλάχιστον.
Είναι δυνατόν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν αλλουνού exploit καλύτερα από τον εφευρέτη του?? Είναι τελείως χαζό εκ μέρους μου να βάλει κάποιος greenpoison στο τηλέφωνο του όταν υπάρχει το limerain που δουλεύει τέλεια από τις πρώτες στιγμές που βγήκε. Μη σου πω ότι δεν τους το έχει δώσει ο geo και προσπάθησαν να το βρουν με reverse engineer του limerain.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες