παιδια πρεπει να δεχομαστε την γνωμη του αλλου και οχι αμεσως να κρινουμε.κανεις πιστευω δεν αντιλεγει πως οποιος εχει το 4 κραταει στα χερια του ενα απο τα καλυτερα spartphone.αυτο δεν σημαινει πως δεν εχει ελλειψεις και πρεπει να το δεχτουμε.
1ον.
συμφωνω πως το bluetooth μπορει πολλοι να το εχουν αντικαταστασει με το mail αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο ντουνιας εχει smartphone για να διαβασει mail στο κινητο.εγω αυτες τις μερες κατεβαινω συνεχεια με ηλεκτρικο στο κεντρο και η πλειοψηφια του κοσμου εχει κινητα απλα(δεν ειναι μουρλοι σαν εμας για να δωσουν 770 ευρω).αν γνωρισω εγω μια γκομενα εκει μεσα και θελει να μου στειλει την γυμνη φωτο της τι θα πω εγω?στειλτη μου με mail η με wifi?αλλο παραδειγμα,ηρθε προχτες ενας φιλος και ακουσε στο κινητο ενα τραγουδι που ειχα και ηθελε να του το στειλω με bluetooth.τελικα του το εστειλα απο το pc που εχει bluetooth.για εμενα προσωπικα κλεινει το θεμα bluetooth και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του αν ειναι χρησιμο η οχι.μπορει σε 10 χρονια να μην το χρησιμοποιει κανενας αλλα εγω ζω τωρα που ολοι εχουν bluetooth για μεταφορα αρχειων(οσοι δεν εχουν smartphone και ειναι οι περισσοτεροι αυτοι)
2ον.
δεν εχω call filtering.με πειρε καποιος και θελω το τηλεφωνο του κρατημενο στην μνημη.με πηρε και μια γκομενα και θελω να σβησω το τηλεφωνο της?τι κανω?η τα σβυνω ολα η τα κραταω ολα και με χωριζει η γυναικα μου
3ον.
θελω να ακουσω λιγο ραδιο(τι πιο φυσιολογικο.εδω και χρονια υπαρχει ραδιο στα κινητα).εκει που ειμαι δεν εχω σημα 3g ουτε wifi?τι κανω,θα τραγουδαω μονος μου?ειμαι στο χωριο μου στην λαμια και δεν θελω να ακουσω τους σταθμους που εχει περασμενο το app ραδιοφωνο αλλα θελω να ακουσω τον γυφτο blackman,να ακουσω και λιγο κλαρινο,η παραδοση μου ειναι στο κατω κατω.τι κανω?να παω να φερω εναν κλαρινιτζη να μου παιζει και στο αυτι μεσα?
4ον.
θελω να ξερω οταν στειλω sms στην γκομενα οτι το παρελαβε για να μην μου λεει μα και μου.τι κανω?μπορω να στειλω ταχυδρομο να μου το επιβεβαιωσει ο ιδιος οτι παρελαβε το μηνυμα
για αυτο λοιπον σε αλλους μπορει καμποια πραγματα να φαινονται αχρηστα και σε αλλους χρησιμα.και ο πατερας μου με βλεπει με κινητο 770 ευρω και με λεει μ....α που εδωσα τοσα λεφτα για ενα κινητο.ο καθε ενας εχει λοιπον διαφορετικες αναγκες.
οσο για την μουρη που λετε.αν εδω μεσα ειχαμε ολοι λεφτα που να τρεχουν απο τα πατζακια μας δεν θα παιρναμε μια ferrari η lamborgini η buggati?μην πει κανενας οχι γιατι θα πει ψεμα.ποσοι απο εμας θα μπορουσαμε να τα παμε στα ορια τους τα αυτοκινητα αυτα?βαζω και τον εαυτο μου μεσα.σιγουρα πολυ λιγοι.παει να πει λοιπον οτι πηρα την ferrari για μουρη?οχι,την πηρα επειδη με κ....νει και ας μην τη παω με 300 και ας την παω με 180.ετσι ειναι και το iphone.αλλοι το πηρανε επειδη ξερουν τι κανει ,αλλοι επειδη τους αρεσε και σιγουρα καποιοι για μουρη,δεν αντιλεγω
αλλα το χειροτερο ειναι καποιοι απο εδω μεσα που θελουν να το παιξουν μουρη στις γνωσεις λεγοντας πως αν δεν ξερεις να του κανεις jb δεν αξιζει να κατεχεις το κινητο αυτο και εισαι αχρηστος.ο καθε ενας λοιπον που το λεει αυτο δεν θελει να το παιξει μουρη μειωνοντας με εμμεσο τροπο τον αλλον που δεν ξερει?σαν να του λεει εισαι μ.....ας ενω εγω κοιτα ξερω να κανω jb.μπραβο ρε φιλε που ξερεις και πως δουλευει ολο το συστημα του iphone.επιασες τον παπα απο το μουσι.θα σε προτεινουμε στον steve να σε παρει διπλα του να εχουμε και ενα μεσο.θα προτιμουσα αυτοι που ξερουν,να βοηθανε(οπως κανουν οι περισσοτροι) και αλλα μελοι που δεν ξερουν παρα να το παιζουν ιστορια
και μια ερωτηση.τα παιδια που λενε οτι ολες τις ελλειψεις που εχει το iphone δεν ειναι ελλειψεις γιατι ειναι ξεπερασμενα,αν ερθει αυριο ο steve και τα ενεργοποιησει εσεις παιδια δεν θα τα χρησιμοποιησετε στο κινητο σας?
Τελευταία επεξεργασία από: alfaromeo156, 29/10/2010 - 23:55