Cydia apps on iPhone OS 3.0 [Working, Non-Working list]
Δημοσίευση 22/06/2009 - 17:44
Ad
Δημοσίευση 22/06/2009 - 20:16
δειτε φωτο οσοι δεν πιστευεται
Δημοσίευση 22/06/2009 - 21:15
Δημοσίευση 23/06/2009 - 09:50
Εκανα restore σε 3,0 - ολα καλα-, εκανα jailbreak αλλα δεν εγατεστησα το Icy. Κατεβασα και ετρεξα μια free εφαρμογη απο appstore ( το shazam )(εχει σημασια που το λεω) και μπηκα cydia εγατεστησα τα repositories και ξεκινησα να εγαθηστω εφαρμογες... Το προβλημα μου ειναι με τον Installous... Αφου εγκατεστησα το appsync και τον installous κανω reboot γιατι δεν ειχε εικονιδιο στο sprinboard... Οταν λοιπον ανοιξε το κινητο ο installous ειχε το εικονίδιο του shazam (η πρωτη εφαρμογη που κατεβασα)... Υπολογισα πως θα φτιαξει στο επομενο respring αλλα τπτ... Τεσπα το ανοιγω και προσπαθω να κατεβασω ενα ipa για δοκιμη... τπτ could not start saving file τελικα φτιαχνω το permisions του φακελου downloads και δουλεψε... Εγκαθηστω λοιπον 3-4 εφαρμογες και οταν εκανα respring οχι μονο το εικονιδιο του istallous δεν ειχε φτιαξει αλλα και τα αλλα εικονιδια ηταν αστα να πανε!!! Τα σβήνω ολα και παμε παλι απο την αρχη restore k jailbreak αλλα παλι τα ιδια... Οταν περναω τα ipas με το itunes ολα καλα... Το θεμα ειναι πως ο installous με βολευει αφανταστα γιατι εχω οτι θελω οπου το θελω (κατεβασμα, εγκατασταση και ετοιμο, Χωρις pc)!!! Αντιμετοπισε κανεις το ίδιο προβλημα?
Sorry για το μεγαλο post
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
Δημοσίευση 23/06/2009 - 10:14
Κανενα προβλημα
Δημοσίευση 23/06/2009 - 10:16
Δημοσίευση 23/06/2009 - 13:26
Παιδιά δεν μου δουλεύουν τα εξής Cydia Applications στην OS 3.0:
1) iRealSMS2: Ανοίγει και βλέπεις τα μηνύματα, αλλά δεν στέλνει ή καμιά φορά στέλνει αλλά "μπαρούφες" και ο άλλος σε ρωτάει "τι έστειλες;!;"
Επιβεβαιώνω για το iRealSMS2 πως ούτε εμένα δουλεύει. Όποτε πάω να στείλω μνμ μου εμφανίζει μέν την "σαΐτα" (που εμφανίζεται κατά την αποστολή) αλλά το μήνυμα δεν στέλνεται ποτέ κι επίσης δεν φαίνεται σε κανέναν φάκελο (σταλθέντα, πρόχειρα κλπ)
Δημοσίευση 23/06/2009 - 15:41
καλημερα, το ενοχλητικο μηνυμα "Call Forwarding Active" ξερει κανεις πως φευγει στην 3.ο?
υπηρχε ενα source στον instaler (http://sendowski.de/iphone) με μια εφαρμογουλα, αλλα δεν λειτουργει πλεον...
Φιλε μου πρεπει να δουλευει η τελος παντων ψαξε λιγο καλυτερα. Δεν ξερω ποια ακριβως εφαρμογουλα λες αλλα επειδη απ το συγκεκριμενο site και ρεπο κατεβασα χθες carrier bundle για το γερμανικο μου δικτυο, ειδα οτι δουλεψε και η ρυθμιση αυτη να φευγει το μηνυμα.
Μιλαω παντα για μετα την 3.0.
Δημοσίευση 23/06/2009 - 19:54
Δημοσίευση 23/06/2009 - 21:26
καλημερα, το ενοχλητικο μηνυμα "Call Forwarding Active" ξερει κανεις πως φευγει στην 3.ο?
υπηρχε ενα source στον instaler (http://sendowski.de/iphone) με μια εφαρμογουλα, αλλα δεν λειτουργει πλεον...
Φιλε μου πρεπει να δουλευει η τελος παντων ψαξε λιγο καλυτερα. Δεν ξερω ποια ακριβως εφαρμογουλα λες αλλα επειδη απ το συγκεκριμενο site και ρεπο κατεβασα χθες carrier bundle για το γερμανικο μου δικτυο, ειδα οτι δουλεψε και η ρυθμιση αυτη να φευγει το μηνυμα.
Μιλαω παντα για μετα την 3.0.
Το ξαναδοκιμασα κ δουλευει.
Αν εχεις βαλει αυτο το repo ψαξε στην κατηγορια Tweaks 3.0 ! το ForwardMsgFix κ θα το βρεις. κ δουλευει.
Δημοσίευση 24/06/2009 - 09:30
Δημοσίευση 24/06/2009 - 10:57
Παιδιά ενώ το έχω βάλει και είναι ΟΝ από το SBS και δείχνει ότι κατεβάζει, το folder /Downloads μετά το download complete δεν υπάρχει τίποτα... καμια συμβουλή?Working Applications:
* Safari Download Plugin
Δημοσίευση 24/06/2009 - 11:36
Δημοσίευση 24/06/2009 - 11:41
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες