Cydia apps on iPhone OS 3.0 [Working, Non-Working list]
Δημοσίευση 26/06/2009 - 21:25
Αφού το άνοιξα μία φορά και μου είπε πως έχω 3 μέρες trial το έκλεισα και γύρισα την ημερομηνία στη σημερινή.
Πλέον έχω 1000+ μέρες trial χαχαχαχαχαχα
Ad
Δημοσίευση 26/06/2009 - 22:20
----------------
Now playing on iTunes: Survivor - Eye Of The Tiger [August 1982]
via FoxyTunes
Δημοσίευση 26/06/2009 - 22:23
Βρε παιδια θα μου στριψει help me!!!
Εκανα restore σε 3,0 - ολα καλα-, εκανα jailbreak αλλα δεν εγατεστησα το Icy. Κατεβασα και ετρεξα μια free εφαρμογη απο appstore ( το shazam )(εχει σημασια που το λεω) και μπηκα cydia εγατεστησα τα repositories και ξεκινησα να εγαθηστω εφαρμογες... Το προβλημα μου ειναι με τον Installous... Αφου εγκατεστησα το appsync και τον installous κανω reboot γιατι δεν ειχε εικονιδιο στο sprinboard... Οταν λοιπον ανοιξε το κινητο ο installous ειχε το εικονίδιο του shazam (η πρωτη εφαρμογη που κατεβασα)... Υπολογισα πως θα φτιαξει στο επομενο respring αλλα τπτ... Τεσπα το ανοιγω και προσπαθω να κατεβασω ενα ipa για δοκιμη... τπτ could not start saving file τελικα φτιαχνω το permisions του φακελου downloads και δουλεψε... Εγκαθηστω λοιπον 3-4 εφαρμογες και οταν εκανα respring οχι μονο το εικονιδιο του istallous δεν ειχε φτιαξει αλλα και τα αλλα εικονιδια ηταν αστα να πανε!!! Τα σβήνω ολα και παμε παλι απο την αρχη restore k jailbreak αλλα παλι τα ιδια... Οταν περναω τα ipas με το itunes ολα καλα... Το θεμα ειναι πως ο installous με βολευει αφανταστα γιατι εχω οτι θελω οπου το θελω (κατεβασμα, εγκατασταση και ετοιμο, Χωρις pc)!!! Αντιμετοπισε κανεις το ίδιο προβλημα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
χαχα και εγω το ιδιο προβλημα ειχα αλλα εκανα ρεστορε και set as new iphone ... οι εφαρμογες μου επερναν τα εικονιδια απο αλλες εφαρμογες...
Δημοσίευση 27/06/2009 - 10:44
Σε εμενα δημιουργησε ενα σοβαρο προβλημα. Δεν μπορουσα να δεχτω κλησεις και ελεγε σε αυτον που με επαιρνε τηλ οτι "η κληση σας δεν ειναι εφικτη"
το ψαξα απο δω και απο κει και τελικα καταλαβα οτι φταιει το IM για καποιο λογο. στην αρχη νομιζα οτι ηταν το backgrounder αλλα τελικα οταν το απεγκατεστησα ειχα ακομα το ιδιο προβλημα. τωρα χωρις το ΙΜ 3+ ολα δουλευουν οπως πριν....
κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?
Δημοσίευση 27/06/2009 - 14:09
Σε εμενα δημιουργησε ενα σοβαρο προβλημα. Δεν μπορουσα να δεχτω κλησεις και ελεγε σε αυτον που με επαιρνε τηλ οτι "η κληση σας δεν ειναι εφικτη"
το ψαξα απο δω και απο κει και τελικα καταλαβα οτι φταιει το IM για καποιο λογο. στην αρχη νομιζα οτι ηταν το backgrounder αλλα τελικα οταν το απεγκατεστησα ειχα ακομα το ιδιο προβλημα. τωρα χωρις το ΙΜ 3+ ολα δουλευουν οπως πριν....
κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?[/quote]
Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά απενεργοποίησα τα "Notifications" και είναι OK τώρα...
Αλλά έτσι δεν θα σου δουλεύουν τα Push
Δημοσίευση 27/06/2009 - 15:10
Δημοσίευση 27/06/2009 - 15:57
Αρχείο .deb για το mQuickDo 1.1 και αν δεν κάνω λάθος πιθανότατα για το OS 3.0 έπεσε στα χέρια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το περάσω μέσα και δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα....
ναι υπαρχει στο γνωστο site x..... και λειτουργει τελεια στην 3,0
Δημοσίευση 27/06/2009 - 19:53
Δημοσίευση 27/06/2009 - 21:09
The release contains the following changes:
1. [Recents] Performance improvements for recent calls loading;
2. [Recents] Smooth calls scrolling;
3. [Recents] Totals show now total duration of calls;
4. [Recents] Possibility to disable showing number of called person;
5. [Recents] When “Call on Tap” is enable now it is easy to get Calls Details by clicking “arrow” on the left
6. [Recents] Deleting of the number now works faster and did not go list to the top
7. [Recents] Fixed few bugs for “Replace Recents” option
8. [Notifications] Fixed problem with “SMS” Notification
9. [Messages] Solved “Delete message” malfunction.
10. [General] Russian localization
11. [Modules] Russian localization
Δημοσίευση 28/06/2009 - 10:30
Δημοσίευση 28/06/2009 - 11:12
Δημοσίευση 28/06/2009 - 12:11
υπαρχει καποιος οδηγος το πως να το βαλω κ εγω το mobile log με 1000μερες τριαλ?
Και γιατι να μην το βάλεις σαν Full..?
Δημοσίευση 28/06/2009 - 16:05
Δημοσίευση 29/06/2009 - 00:27
Δημοσίευση 29/06/2009 - 15:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες