ποιος το λεει οτι κοινη λογικη ειναι η γνωμη των πολλων. κοινη λογικη ειναι αυτη που λεει το μη χειρον βελτιστον.
οταν φιλε μου λεω γνωμη σας και γνωμη μου ειναι αυτο ακριβως. οτι εγω δεν το θεωρω σημαντικο προβλημα οχι τοσο με το θεμα ασφαλειας που ανεφερα το θεμα που μπορουσες να παρεις κλησεις απο ασφαλισμενο με κωδικο κινητο. το σημα σε οσους υπηρξε.
τα τυχαια γεγονοτα ειναι αναξια λογου για μενα οταν μαλιστα υπαρχουν λυσεις.
Νέο Πρόβλημα Με Το Ξυπνητήρι Του iPhone
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:13
Ad
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:15
δικα σου λογια ειναι αυτα. κοινως συ ειπας.Άστο ρε georgiosB σε λίγο θα μας λές ότι θα πρέπει να παρακαλάμε την apple για να φτιάξει τα bugs και να προσευχόμαστε να μην μας κάνει μύνηση επειδή την πίασαμε στο στόμα μας!
αμα δεν σου αρεσει φιλε μου και το βλεπεις σαν τεραστιο θεμα το προβλημα αυτο πουλα το κινητο. το αγοραζω εγω.
δινω διακοσα ευρω. ετσι προβληματικο που ειναι και πολλα λεω αλλα τελος παντων μην σε ριξω κιολας
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:18
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:21
για δες τις τιμες στην αμερικη και μετα τα ξαναλεμε.
δικαιολογια το πληρωσα πολλα δεν στεκει.
τα αλλα τα συζηταμε
καλος πολιτης πανω απο ολα και να προσεχεις εκει που βρισκεσαι
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:24
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:26
ουαι ημιν φαρισαιοι (παιδια προσοχη οχι λαρισαιοι) γραμματεις και υποκριτες
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 02/01/2011 - 15:27
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:29
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:32
μαζικη αυξηση των πωλησεων αντροϊντ μπαλκμπερυ γουιντοους και σιμπιαν μεσα σε δυο ημερες.
αιτια το απροβλεπτο προβλημα με το ξυπνητηρι του αιφον.
η μετοχη της απλ επεσε σε ιστορικα χαμηλα τα τελευταια 5 χρονια. ο στηβ τζομπ απειλειται με απολυση και ολοι οι απανταχουν κατοχοι κυριως αιφον τα επιστρεφουν μαζικα στις αντιπροσωπειες οπως οι παναθηναϊκοι τα διαρκειας τους οταν δεν ανανεωθηκε το συμβολαιο του παπαδοπουλου
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:41
σορρυ κιολας γιωργο αλλα τελικα αρχιζω και πιστευω πως δουλευεις στην apple.η ατιμη η απλ μας κρεμασε. παθαμε ανεπανορθωτες ζημιες. κακια απλ στην πυρα εσυ και τα προϊοντα σου.
μαζικη αυξηση των πωλησεων αντροϊντ μπαλκμπερυ γουιντοους και σιμπιαν μεσα σε δυο ημερες.
αιτια το απροβλεπτο προβλημα με το ξυπνητηρι του αιφον.
η μετοχη της απλ επεσε σε ιστορικα χαμηλα τα τελευταια 5 χρονια. ο στηβ τζομπ απειλειται με απολυση και ολοι οι απανταχουν κατοχοι κυριως αιφον τα επιστρεφουν μαζικα στις αντιπροσωπειες οπως οι παναθηναϊκοι τα διαρκειας τους οταν δεν ανανεωθηκε το συμβολαιο του παπαδοπουλου
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:45
και να μπορουσα δεν θα το ηθελα.σορρυ κιολας γιωργο αλλα τελικα αρχιζω και πιστευω πως δουλευεις στην apple.
διυλίζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλον παιδια.
αυτο βλεπω να συμβαινει.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:48
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:49
θα σας πω λοιπον ενα ανεκδοτο. σημειωτεον εχω υπολογιστες και κινητα win.
ενας ανθρωπακος φτωχος μονος περναει εξω απο μια εκκλησια. μπαινει μεσα αναβει ενα κερι και προσευχομενος λεει "Θεουλη μου εσυ πουεισαι μεγαλοδυναμος και ολα τα μπορεις σε παρακαλω μιας και ειμαι καλος χριστιανος αλλα μονος δωσε μου κατι σε παρακαλω να γμτ τα βραδυα να μην ειμαι μονος μου" και ο Θεος εισακούοντας την προσευχη του του εδωσε τη συζυγο του.
Μετα απο πολλα χρονια και παλι περνωντας εξω απο την ιδια εκκλησια επανελαβε την προσευχη τουλεγοντας "Θεουλη μου σε ευχαριστω αλλα αν θελεις δωσε μου και κατι να γμτ τη μερα να μην περνανε βαρετα τα πρωινά μου". και ο μεγαλοδυναμος και παλι εισακουσε την προσευχη του και του εδωσε μια γκομενα.
Μετα απο μερικα χρονια και παλι το ιδιο σκηνικο και προσευχομενος ο φιλος μας ζητησε απο το θεο να του δωσει κατι να γμτ μερα και νυχτα. και ο Θεος του εδωσε τα windows.
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 02/01/2011 - 15:53
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:49
έμεινα άφωνος πραγματικά,μπράβο σου.και να μπορουσα δεν θα το ηθελα.
διυλίζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλον παιδια.
αυτο βλεπω να συμβαινει.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:52
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:52
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες