Νέο Πρόβλημα Με Το Ξυπνητήρι Του iPhone
Δημοσίευση 02/01/2011 - 13:19
Όχι άλλο κάρβουνο ......!!!!
Μα είναι δυνατόν!!!?
Ad
Δημοσίευση 02/01/2011 - 13:41
Δυστυχώς "μάγκα" μου το "κόλλημα" σε κάποιο κινητό σαν το iPhone δεν είναι μόνο θέμα εντυπωσιασμού !! Όλοι μας λίγο ή πολλή το χρησιμοποιούμε και σαν εργαλείο. Το πρόβλημα εδώ είναι κάτι απλό, το οποίο δεν αρμόζει σε όχι "κάποια" εταιρεία αλλά σε μια εταιρεία "κολοσσό". Το ξυπνητήρι !! Ξυπνητήρι υπάρχει στα κινητά από τότε που υπάρχουν. Είναι λίγο άσχημο λοιπόν να υπάρχει αστοχία λογισμικού στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά. Οπότε "ξεκόλλα" και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά !μαγκες για να τελειωνουμε. κανεις δεν σας επιασε απο το αυτι να παρετε iphone.
και σας ξαναλεω αν εσεις εμεις εδω ελλαδα το πληρωσαμε ενα σκασμο λεφτα δεν κανει και τοσο.
οκ να το τελειωνουε μια και καλη αυτο.
παρατραβαει αυτο το εδωσα τοσα. μην τα εδινες ρε μεγαλε. πουλα το στο φιναλε φιναλε.
αμα εχω να προλαβω αεροπλανο φιλε μου βαζω και το παλιο ξυπνητηρι του παπου μου σαν αυτο στη φωτο που θα χτυπησει θελει δεν θελει.
και η απλ εδωσε λυση αμεσα. ξερετε κατι ρε μαγκες ανθρωποι ειναι δεν ειναι θεοι.
οποιος νομιζει οτι ειναι αλανθαστος ας μου το πει.
αλλα φανταζομαι οτι αυτοι που σκουζουν και ουρλιαζουν για τα οποια προβληματα του iphone ειναι αυτοι που το πηραν για εντυπωσιασμο και οχι σαν εργαλειο. οι πιοτεροι τουλαχιστον.
οσο για το προβλημα με το proximity sencor jb cydia και αγορα phonecloser
λυσεις υπαρχουν σε ολα.
λεφτα υπαρχουν? ορεξη για ψαξιμο υπαρχει? εχθρος του καλου το καλυτερο. το εφαρμοζει η απλ ας το εφαρμοσουμε κι εμεις.
υπαρχει και ο τριτος δρομος. nokia ericsson motorola και πληθος αλλων.
μπηκατε στα αντιστοιχα φορουμ ποτε να δειτε τι γινεται?
και τελος στο χωριο μου λεμε "τουτο το μαντρι τουτο το τυρι βγαζει" και ο νοων νοειτο
Δημοσίευση 02/01/2011 - 13:48
Η δήλωση της Natalie Harrison ήταν απλώς συγκαταβατική δηλώνοντας αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Δηλαδή, ότι η Apple έχει γνώση για το πρόβλημα με τα μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια για την 1η και 2α Ιανουαρίου και απλώς συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε επαναλαμβανόμενες ώρες και να περιμένετε μέχρι την 3η Ιανουαρίου
"We're aware of an issue related to non repeating alarms set for January 1 or 2. Customers can set recurring alarms for those dates and all alarms will work properly beginning January 3."
Follow me on twitter
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:31
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:34
Δυστυχώς "μάγκα" μου το "κόλλημα" σε κάποιο κινητό σαν το iPhone δεν είναι μόνο θέμα εντυπωσιασμού !! Όλοι μας λίγο ή πολλή το χρησιμοποιούμε και σαν εργαλείο. Το πρόβλημα εδώ είναι κάτι απλό, το οποίο δεν αρμόζει σε όχι "κάποια" εταιρεία αλλά σε μια εταιρεία "κολοσσό". Το ξυπνητήρι !! Ξυπνητήρι υπάρχει στα κινητά από τότε που υπάρχουν. Είναι λίγο άσχημο λοιπόν να υπάρχει αστοχία λογισμικού στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά. Οπότε "ξεκόλλα" και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά !
εγω μαγκα ειμαι ξεκολλημενος και το βλεπω τελειως αντικειμενικα. αν εσυ πηρες το iphone για ξυπνητηρι λαθος εταιρεια διαλεξες. υπαρχει και η ρολεξ η σεικο και γω δεν ξερω ποσες. εγω το πηρα για υπολογιστη τσεπης και ολιγον απο τηλεφωνο.
και στα δυο με καλυπτει γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.
και αν εχω κραξει ουκ ολιγες φορες την απλ. αλλα κι εσυ δεν πρεπει να χρησιμοποιεις υπολογιστες win κατα τη δικη σου λογικη ετσι?
και μην παιρνεις κι ορκο οτι τα ξυπνητηρια υπαρχουν στα κινητα απο τοτε που υπαρχουν κινητα γιατι θα βγεις επιορκος
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 02/01/2011 - 14:36
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:35
Δυστυχώς "μάγκα" μου το "κόλλημα" σε κάποιο κινητό σαν το iPhone δεν είναι μόνο θέμα εντυπωσιασμού !! Όλοι μας λίγο ή πολλή το χρησιμοποιούμε και σαν εργαλείο. Το πρόβλημα εδώ είναι κάτι απλό, το οποίο δεν αρμόζει σε όχι "κάποια" εταιρεία αλλά σε μια εταιρεία "κολοσσό". Το ξυπνητήρι !! Ξυπνητήρι υπάρχει στα κινητά από τότε που υπάρχουν. Είναι λίγο άσχημο λοιπόν να υπάρχει αστοχία λογισμικού στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά. Οπότε "ξεκόλλα" και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά !
+1 ....
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:36
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:37
ναι φιλε μου αλλα γιατι εχεις iphone και οχι κινητο android?Ευτυχώς που η Apple κρατάει κλειστή την αρχιτεκτονική του iOS και περνάει από κόσκινο τις εφαρμογές του App Store και μας υπόσχεται μια bug free εμπειρία. Ούτε τις native εφαρμογές δε μπορεί να ελέγξει... Μετά κατηγορεί το Android για κολλήματα..
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:39
εγω μαγκα ειμαι ξεκολλημενος και το βλεπω τελειως αντικειμενικα. αν εσυ πηρες το iphone για ξυπνητηρι λαθος εταιρεια διαλεξες. υπαρχει και η ρολεξ η σεικο και γω δεν ξερω ποσες. εγω το πηρα για υπολογιστη τσεπης και ολιγον απο τηλεφωνο.
και στα δυο με καλυπτει γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.
και αν εχω κραξει ουκ ολιγες φορες την απλ. αλλα κι εσυ δεν πρεπει να χρησιμοποιεις υπολογιστες win κατα τη δικη σου λογικη ετσι?
Τώρα σόρρυ αλλά πλάκα κάνετε; Αυτό που έκανε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, για τον απλούστατο λόγο ότι έπρεπε να είχε διορθωθεί, αφού προηγήθηκε update για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. Η στάση της ήταν επίσης απαράδεκτη, το λιγότερο που θα έπρεπε να είχαν κάνει είναι να ζήταγαν συγγνώμη και όχι ότι θα λειτουργήσει από τις 3 του μήνα κανονικά και κόψτε το κεφάλι σας και βρείτε άλλο ξυπνητήρι.
Δε πρόκειται να πω ότι σαν τηλέφωνο δεν αξίζει και δε πρόκειται να πω ότι είναι το καλύτερο. Αυτό που θα πω είναι ότι αυτό που συνέβη ήταν ανόητο και απαράδεκτο. Τώρα αν εσείς δε το θεωρείτε πρόβλημα, τι να πω. Όπως νομίζετε. Εγώ το θεωρώ.
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:44
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:45
και μου λετε και εχετε κανει μεγα θεμα το οτι για τρεις μερες δεν λειτουργησε το ξυπνητηρι?
μαλλον εχουμε χασει την κοινη λογικη εδω περα.
γνωμη σας και γνωμη μου
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:56
Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:59
εγινε κατι απροβλεπτο. τι να πει δηλαδη η apple? απροβλεπτο ήταν
νομιζω οτι εχουμε παραλογες απαιτησεις. οταν το θεμα του pdf προβληματος ανακαλυφθηκε με τη μια γιατι ήταν τεραστιο προβλημα το ελυσε με την 402.
μην λεμε λοιπον ο,τι θελουμε. εγινε κατι οκ σε μερικους δημιουργησε προβλημα. λυθηκε.
δηλαδη με καμιας αλλης εταιρειας τα προϊοντα δεν το εχετε συναντησει αυτο?
τι μας λετε τωρα?
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:00
μαλλον εχουμε χασει την κοινη λογικη εδω περα.
γνωμη σας και γνωμη μου
Κοινή λογική είναι η λογική των πολλών!!
Μετά λες "Γνωμή ΜΟΥ και γνώμη ΣΑΣ".
Ότι να ναι...
Χρόνια πολλά και καλά πάντως
Δημοσίευση 02/01/2011 - 15:05
οταν φιλε μου λεω γνωμη σας και γνωμη μου ειναι αυτο ακριβως. οτι εγω δεν το θεωρω σημαντικο προβλημα οχι τοσο με το θεμα ασφαλειας που ανεφερα το θεμα που μπορουσες να παρεις κλησεις απο ασφαλισμενο με κωδικο κινητο. το σημα σε οσους υπηρξε.
τα τυχαια γεγονοτα ειναι αναξια λογου για μενα οταν μαλιστα υπαρχουν λυσεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες