Φίλε επειδή έχεις iMac όποτε έχεις και την γνώση από την εμπειρία σου...εγώ ενδιαφέρομε να αγοράσω το καινούριο μοντέλο του μεγάλου μάλλον 29" αρι iMac DESKTOP 2011 που ΘΑ βγει λογικά στο τρέχον διάστημα προς απριλη...μια απλή και χαζή ίσως ερώτηση..ταινίες divx-xvid η μουσική απο Rapidshare , hotfill ,fileserve κτλ μπορώ να κατεβάζω άνετα ??..να τις ξεζιππαρω δηλαδή ως AVI και μετά με κάποιο player όπως quicktime η VLC να τις βλέπω? Και αν υπάρχουν ξεχωριστά υπότιτλοι με κάποια εφαρμογή να τούς συγχρονίζει? Δηλαδή αυτό που κάνω στο pc μου στο θέμα ταινίες που κατεβάζω...το κάνω άνετα και στο iMac ??
macbook pro εχω..λιγα ξερω αδερφε μου,αλλα με χαρα να βοηθησω ..οχι μακρια απο vlc
1. best player = quicktime player μονο που δεν παιζει ολα τα codecs(αλλα για να τα παιξει εγκαθιστουμε τον σουιδικο σουγια perian ετσι ονομαζεται και περναει ολα τα codecs στον quicktime και παιζει τα παντα μαζι με τους υποτιτλους..)
2. Για rapidshare εγω εχω jdownloader για μακ συνδεσα το λογαριασμο μου και το βαζω και μ κατεβαζει μονο του και τα αποσυμιεζει μονο του
3. και ναι χτυπα το μηχανημα θα λεει με χιλια
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 13/01/2011 - 23:11