Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

macbook pro 15.4 vs macbook air 11.6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/01/2011 - 22:49

Μιας και με ενδιαφέρει κι' έμενα η αγορά ενός Pro έχω καβάτζα έναν ssd.Είναι εύκολη διαδικασία να το ανοίξεις και να το φορμάρεις?

Δεν έχω ανοίξει ποτέ pro αλλά ένα λευκό mb που άνοιξα, ήταν πανεύκολο...και να φανταστείς ότι δεν είχα τόσο ψιλό κατσαβιδάκι και το ξεβίδωσα με μαχαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   neof1z

neof1z

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:neof1z

Δημοσίευση 13/01/2011 - 22:51

Το βλέπω

#18   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:00

Δεν έχω ανοίξει ποτέ pro αλλά ένα λευκό mb που άνοιξα, ήταν πανεύκολο...και να φανταστείς ότι δεν είχα τόσο ψιλό κατσαβιδάκι και το ξεβίδωσα με μαχαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα :P

επειδη ειχα το macbook σου :P
ειναι ακριβως ιδια διαδικασια ιδια ευκολια ιδιες θεσεις

οσο για παιχνιδια σιγουρα εχει και το osx αλλα τα win εχουν μμεγαλυτερη ποικιλια

#19   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:05

οχι απαραιτητως...εγω παιζω στον mac μου age of empires,civilization υπαρχουν και για μακ παιχνιδια

Φίλε επειδή έχεις iMac όποτε έχεις και την γνώση από την εμπειρία σου...εγώ ενδιαφέρομε να αγοράσω το καινούριο μοντέλο του μεγάλου μάλλον 29" αρι iMac DESKTOP 2011 που ΘΑ βγει λογικά στο τρέχον διάστημα προς απριλη...μια απλή και χαζή ίσως ερώτηση..ταινίες divx-xvid η μουσική απο Rapidshare , hotfill ,fileserve κτλ μπορώ να κατεβάζω άνετα ??..να τις ξεζιππαρω δηλαδή ως AVI και μετά με κάποιο player όπως quicktime η VLC να τις βλέπω? Και αν υπάρχουν ξεχωριστά υπότιτλοι με κάποια εφαρμογή να τούς συγχρονίζει? Δηλαδή αυτό που κάνω στο pc μου στο θέμα ταινίες που κατεβάζω...το κάνω άνετα και στο iMac ??

#20   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:08

Φίλε επειδή έχεις iMac όποτε έχεις και την γνώση από την εμπειρία σου...εγώ ενδιαφέρομε να αγοράσω το καινούριο μοντέλο του μεγάλου μάλλον 29" αρι iMac DESKTOP 2011 που ΘΑ βγει λογικά στο τρέχον διάστημα προς απριλη...μια απλή και χαζή ίσως ερώτηση..ταινίες divx-xvid η μουσική απο Rapidshare , hotfill ,fileserve κτλ μπορώ να κατεβάζω άνετα ??..να τις ξεζιππαρω δηλαδή ως AVI και μετά με κάποιο player όπως quicktime η VLC να τις βλέπω? Και αν υπάρχουν ξεχωριστά υπότιτλοι με κάποια εφαρμογή να τούς συγχρονίζει? Δηλαδή αυτό που κάνω στο pc μου στο θέμα ταινίες που κατεβάζω...το κάνω άνετα και στο iMac ??

Ναι σε ολα.
Οτι θα βγει 29αρης απο που το ξερουμε;

#21   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:09

macbook pro εχω..λιγα ξερω αδερφε μου,αλλα με χαρα να βοηθησω ..οχι μακρια απο vlc
1. best player = quicktime player μονο που δεν παιζει ολα τα codecs(αλλα για να τα παιξει εγκαθιστουμε τον σουιδικο σουγια perian ετσι ονομαζεται και περναει ολα τα codecs στον quicktime και παιζει τα παντα μαζι με τους υποτιτλους..)
2. Για rapidshare εγω εχω jdownloader για μακ συνδεσα το λογαριασμο μου και το βαζω και μ κατεβαζει μονο του και τα αποσυμιεζει μονο του
3. και ναι χτυπα το μηχανημα θα λεει με χιλια

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 13/01/2011 - 23:11

#22   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:17

Και ξαναρωτω εγω. Απο που ξερουμε οτι θα βγει 29αρης;

#23   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:18

Ναι σε ολα.
Οτι θα βγει 29αρης απο που το ξερουμε;

Ωραία !!!! Όλα καλά δηλαδή με τις ταινίες !!! Δεν το ξέρουμε αγαπητέ..απλά μια φήμη μετέφερα που διάβασα σε αρκετά ξένα site σχετικά με τις νέες αναβαθμίσεις...φημολογείται λοιπόν για 29" οθόνη , ενδεχόμενος επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 32 νάνο sandy bridge...και πιο υπέρ συγχρονισμένες μνήμες δηλαδή στα 1600 και τέλος δυνατότερη κάρτα γραφικών !! Απλά είναι φήμες αλλά σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα ισχύει κάποια αναβάθμιση θα υπάρχει !!
Απλά είναι φήμες !!!!

Τελευταία επεξεργασία από: KYRIAKOS2, 13/01/2011 - 23:20

#24   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:26

Ωραία !!!! Όλα καλά δηλαδή με τις ταινίες !!! Δεν το ξέρουμε αγαπητέ..απλά μια φήμη μετέφερα που διάβασα σε αρκετά ξένα site σχετικά με τις νέες αναβαθμίσεις...φημολογείται λοιπόν για 29" οθόνη , ενδεχόμενος επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 32 νάνο sandy bridge...και πιο υπέρ συγχρονισμένες μνήμες δηλαδή στα 1600 και τέλος δυνατότερη κάρτα γραφικών !! Απλά είναι φήμες αλλά σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα ισχύει κάποια αναβάθμιση θα υπάρχει !!
Απλά είναι φήμες !!!!

Πες μου τετοια... :(
Πωλειται imac 27 i3 σφραγισμενος :P

#25   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:29

macbook pro εχω..λιγα ξερω αδερφε μου,αλλα με χαρα να βοηθησω ..οχι μακρια απο vlc
1. best player = quicktime player μονο που δεν παιζει ολα τα codecs(αλλα για να τα παιξει εγκαθιστουμε τον σουιδικο σουγια perian ετσι ονομαζεται και περναει ολα τα codecs στον quicktime και παιζει τα παντα μαζι με τους υποτιτλους..)
2. Για rapidshare εγω εχω jdownloader για μακ συνδεσα το λογαριασμο μου και το βαζω και μ κατεβαζει μονο του και τα αποσυμιεζει μονο του
3. και ναι χτυπα το μηχανημα θα λεει με χιλια

Θα το χτυπήσω τελείωσε απλά περιμένω να βγει!!...άρα με το πακετάκι-σουηδικό σουγιά που προτείνεις , έχω όλα τα codecs στον quicktime...ok !!!!! Εγώ κατεβάζω από rapid με cryptload εξειδικευμένο για direct download από hosts...και υπάρχει και για Μac έκδοση παρεμπίπτοντος και ξεζιπαρει και αυτός αυτόματα και σβήνει αυτόματα στο τέλος τα links !!...Οπότε είμαι καλημενος !!!

#26   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:40

Πες μου τετοια... :(
Πωλειται imac 27 i3 σφραγισμενος :P

Χαχα..δεν δουλεύω στο cupertino να ξέρω...απλά διάβασα για το τι περιμένουν στα νέα μοντέλα του 2011 που ερχοντε στους επόμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι..διάβασα για το τι φημολογείται...σίγουρα έστω και μια πρόβλεψη από αυτές θα πέσει μέσα...το μόνο σίγουρο θα τρέχουν linos OS X !! σίγουρα θα αυξηθεί η επεξεργαστική ισχύ και η κάρτα γραφικών θα δυναμώσει..από εκεί και πέρα...μόνο ο steve ξέρει !!! Απλά επιλέγω desktop γιατί δεν γουστάρω μια τα laptop ειναι και πιο αδύναμα !!

#27   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2011 - 23:51

Χαχα..δεν δουλεύω στο cupertino να ξέρω...απλά διάβασα για το τι περιμένουν στα νέα μοντέλα του 2011 που ερχοντε στους επόμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι..διάβασα για το τι φημολογείται...σίγουρα έστω και μια πρόβλεψη από αυτές θα πέσει μέσα...το μόνο σίγουρο θα τρέχουν linos OS X !! σίγουρα θα αυξηθεί η επεξεργαστική ισχύ και η κάρτα γραφικών θα δυναμώσει..από εκεί και πέρα...μόνο ο steve ξέρει !!! Απλά επιλέγω desktop γιατί δεν γουστάρω μια τα laptop ειναι και πιο αδύναμα !!

lion νομιζω λεγεεται και πιστευω θα προσεγγιζει το ios λογισμικο του μηλοφωνου

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 13/01/2011 - 23:58

#28   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:10

lion νομιζω λεγεεται και πιστευω θα προσεγγιζει το ios λογισμικο του μηλοφωνου

Λάθος μου..έχεις απόλυτο δίκιο...lion φυσικά λέγετε...κεκτημένη ταχύτητα !! Και ναι έχεις δίκιο..θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά από το iOS..θα πάρουν την εμπειρία από το iOS και θα την εισάγουν στα lion !!

#29   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:12

Λάθος μου..έχεις απόλυτο δίκιο...lion φυσικά λέγετε...κεκτημένη ταχύτητα !! Και ναι έχεις δίκιο..θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά από το iOS..θα πάρουν την εμπειρία από το iOS και θα την εισάγουν στα lion !!

και εγω ετσι το βλεπω ηδη μας εφεραν το appstore αχ 130 ευρω ολη η σουιτα αχ αχ αχ

#30   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:18

και εγω ετσι το βλεπω ηδη μας εφεραν το appstore αχ 130 ευρω ολη η σουιτα αχ αχ αχ

και ok την αγοράζω την σουίτα...θέλει πρώτα φορματ και μετά να περαστεί ξανά από την αρχή το νέο λειτουργικό όπως στα windows... η απλά γίνετε αυτόματα σαν update ??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες