Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

macbook pro 15.4 vs macbook air 11.6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:20

και ok την αγοράζω την σουίτα...θέλει πρώτα φορματ και μετά να περαστεί ξανά από την αρχή το νέο λειτουργικό όπως στα windows... η απλά γίνετε αυτόματα σαν update ??

μμμ δεν γνωριζω υποθετω αν παρεις την πληρη σουιτα πας οπως στο format αλλα μπορεις να αγορασεις και μονο το update με 30 ευρω(ναι ειμαι μαλ@κας εχω χασει τα dvd για αυτο λεω να παρω ολη την σουιτα οταν βγει)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:26

μμμ δεν γνωριζω υποθετω αν παρεις την πληρη σουιτα πας οπως στο format αλλα μπορεις να αγορασεις και μονο το update με 30 ευρω(ναι ειμαι μαλ@κας εχω χασει τα dvd για αυτο λεω να παρω ολη την σουιτα οταν βγει)

Δηλαδή αν δεν τα χάσω τα dvd όπως εσύ δύστυχος...τότε απλά παίρνω την αναβάθμιση με 30 ευρό και απλά κολαει η αναβάθμιση πάνω στα leopard !! Γενικά δουλεύουν πιο απλά και αυτόματα όλα στα mac και γρηγορότερα και σταθερότερα σε σχέση με τα win !!

#33   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:28

Δηλαδή αν δεν τα χάσω τα dvd όπως εσύ δύστυχος...τότε απλά παίρνω την αναβάθμιση με 30 ευρό και απλά κολαει η αναβάθμιση πάνω στα leopard !! Γενικά δουλεύουν πιο απλά και αυτόματα όλα στα mac και γρηγορότερα και σταθερότερα σε σχέση με τα win !!

ακριβως...καμια σχεση 15 δευτερολεπτα με 20 να ανοιξει ο υπολογιστη και 3 να κλεισει...δεν υπαρχουν bios,δεν υπαρχουν drivers ειναι αλλη φαση

#34   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:42

ακριβως...καμια σχεση 15 δευτερολεπτα με 20 να ανοιξει ο υπολογιστη και 3 να κλεισει...δεν υπαρχουν bios,δεν υπαρχουν drivers ειναι αλλη φαση

δεν υπάρχουν επίσης virus..malware...trojans..anti-virus..συνεχόμενα σκαναρισματα για ιούς σε πραγματικό χρόνο και άρα το σύστημα είναι αυτονόητα και πολύ γρηγορότερο από ένα με αντίστοιχο hardware και με win επάνω !! και φυσικά είναι το λειτουργικο αρχιτεκτονικής...UNIX !!

#35   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:44

δεν υπάρχουν επίσης virus..malware...trojans..anti-virus..συνεχόμενα σκαναρισματα για ιούς σε πραγματικό χρόνο και άρα το σύστημα είναι αυτονόητα και πολύ γρηγορότερο από ένα με αντίστοιχο hardware και με win επάνω !! και φυσικά είναι το λειτουργικο αρχιτεκτονικής...UNIX !!

ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..
αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 14/01/2011 - 00:44

#36   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:51

ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει

και ομως υπαρχει.....
οπως υπαρχει και μια πολυχρωμη μπιλια
μην τα θεοποιηται παιδια ναι μεν καλα αλλα οχι τελεια
εχουν αρκετα λαθακια και αυτα

#37   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:55

και ομως υπαρχει.....
οπως υπαρχει και μια πολυχρωμη μπιλια
μην τα θεοποιηται παιδια ναι μεν καλα αλλα οχι τελεια
εχουν αρκετα λαθακια και αυτα

δεν θεοποιησα τιποτα εξεφρασα την δικια μου και κατα δικια μου αποψη..δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου εφοσον δεν παραθετω καποια πηγη συνεπως ειναι υποκειμενικη και δεν εχει σκοπο να επηρεασει καποιο χρηστη για το τι να επιλεξει και γιατι

#38   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:56

ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..
αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει

the program is not respoding χαχαχα μου είναι εφιάλτης πλέων..όσο περνά ο καιρός με το pc τόσο περισσότερο εμφανίζετε και πολλά άλλα κωλύματα...είναι απίστευτο και είμαι τύπος που καθαρίζω το μηχάνημα προσέχω δεν περνάω οτιδήποτε δεν το φορτώνω..δεν...δεν..δεν...και πάλι ρε φίλε με τόσα δεν και προσοχή... αυτό το not respoding αρχίζει και με τρελαίνει πλέων !!!! βγαίνει με το παραμικρό...κολαει και κρασαρει ετσι για την πλάκα και χωρίς λόγο !!! δεν είναι λύση κάθε λίγο και λιγάκι...φορματ !!

#39   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:57

δεν μιλουσα προσωπικα
απλα προσπαθω να δειξω και την αλλη πλευρα του λειτουργικου
οποιος θελει να δει ποσο τελεια ειναι τα osx ας κανει μια βολτα στο support της apple και θα βαρεθει να μετραει

#40   Pumpa

Pumpa

iPH newbie

• Pip
  • 58 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:05

πεδια σορρυ ασ μην ξεγφευγουμε απο το θεμα εγω μια απλη ερωτηση εκανα τελικα πειτε μου την γνωμη σας λετε να παω στο προ?

#41   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:06

δαγκωτο

#42   Pumpa

Pumpa

iPH newbie

• Pip
  • 58 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:14

ναι οκ αλλα γιατι οι περισοτερη πουλανε προ εδω περα air oyte ena den exw dei :P

#43   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:28

ισως γιατι δεν το αγοραζει και κανενας
πχ το τελευταιο air αν παρεις θα εχεις ενα ταπεινο 2πυρινο στα 1,8 με 128 giga ssd και 2 giga μνημη
η μονη αναβαθμιση που μπορεις να τους κανεις ειναι η μνημη να την πας στα 4
στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα unibody η pro αν εχεις λεφτα
και εχεις cpu @ 2.4-2.6 4 γιγα μνημη και 300 φευγα δισκο
μπορεις να του βαλεις ssd και μνημη μεχρι 8 γιγα
το air ειναι ενα ακριβο netbook, πρεπει να εισαι ολη μερα στο δρομο για να το χρειαζεσαι πραγματικα

επισης το pro και το uni ειναι πιο ανθεκτικα σε τουμπες το air σπαει για πλακα

Τελευταία επεξεργασία από: komos, 14/01/2011 - 16:29

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες