μμμ δεν γνωριζω υποθετω αν παρεις την πληρη σουιτα πας οπως στο format αλλα μπορεις να αγορασεις και μονο το update με 30 ευρω(ναι ειμαι μαλ@κας εχω χασει τα dvd για αυτο λεω να παρω ολη την σουιτα οταν βγει)και ok την αγοράζω την σουίτα...θέλει πρώτα φορματ και μετά να περαστεί ξανά από την αρχή το νέο λειτουργικό όπως στα windows... η απλά γίνετε αυτόματα σαν update ??

macbook pro 15.4 vs macbook air 11.6
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:20
Ad
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:26
Δηλαδή αν δεν τα χάσω τα dvd όπως εσύ δύστυχος...τότε απλά παίρνω την αναβάθμιση με 30 ευρό και απλά κολαει η αναβάθμιση πάνω στα leopard !! Γενικά δουλεύουν πιο απλά και αυτόματα όλα στα mac και γρηγορότερα και σταθερότερα σε σχέση με τα win !!μμμ δεν γνωριζω υποθετω αν παρεις την πληρη σουιτα πας οπως στο format αλλα μπορεις να αγορασεις και μονο το update με 30 ευρω(ναι ειμαι μαλ@κας εχω χασει τα dvd για αυτο λεω να παρω ολη την σουιτα οταν βγει)
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:28
ακριβως...καμια σχεση 15 δευτερολεπτα με 20 να ανοιξει ο υπολογιστη και 3 να κλεισει...δεν υπαρχουν bios,δεν υπαρχουν drivers ειναι αλλη φασηΔηλαδή αν δεν τα χάσω τα dvd όπως εσύ δύστυχος...τότε απλά παίρνω την αναβάθμιση με 30 ευρό και απλά κολαει η αναβάθμιση πάνω στα leopard !! Γενικά δουλεύουν πιο απλά και αυτόματα όλα στα mac και γρηγορότερα και σταθερότερα σε σχέση με τα win !!
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:42
δεν υπάρχουν επίσης virus..malware...trojans..anti-virus..συνεχόμενα σκαναρισματα για ιούς σε πραγματικό χρόνο και άρα το σύστημα είναι αυτονόητα και πολύ γρηγορότερο από ένα με αντίστοιχο hardware και με win επάνω !! και φυσικά είναι το λειτουργικο αρχιτεκτονικής...UNIX !!ακριβως...καμια σχεση 15 δευτερολεπτα με 20 να ανοιξει ο υπολογιστη και 3 να κλεισει...δεν υπαρχουν bios,δεν υπαρχουν drivers ειναι αλλη φαση
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:44
ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..δεν υπάρχουν επίσης virus..malware...trojans..anti-virus..συνεχόμενα σκαναρισματα για ιούς σε πραγματικό χρόνο και άρα το σύστημα είναι αυτονόητα και πολύ γρηγορότερο από ένα με αντίστοιχο hardware και με win επάνω !! και φυσικά είναι το λειτουργικο αρχιτεκτονικής...UNIX !!
αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 14/01/2011 - 00:44
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:51
και ομως υπαρχει.....ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει
οπως υπαρχει και μια πολυχρωμη μπιλια
μην τα θεοποιηται παιδια ναι μεν καλα αλλα οχι τελεια
εχουν αρκετα λαθακια και αυτα
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:55
δεν θεοποιησα τιποτα εξεφρασα την δικια μου και κατα δικια μου αποψη..δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου εφοσον δεν παραθετω καποια πηγη συνεπως ειναι υποκειμενικη και δεν εχει σκοπο να επηρεασει καποιο χρηστη για το τι να επιλεξει και γιατικαι ομως υπαρχει.....
οπως υπαρχει και μια πολυχρωμη μπιλια
μην τα θεοποιηται παιδια ναι μεν καλα αλλα οχι τελεια
εχουν αρκετα λαθακια και αυτα
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:56
the program is not respoding χαχαχα μου είναι εφιάλτης πλέων..όσο περνά ο καιρός με το pc τόσο περισσότερο εμφανίζετε και πολλά άλλα κωλύματα...είναι απίστευτο και είμαι τύπος που καθαρίζω το μηχάνημα προσέχω δεν περνάω οτιδήποτε δεν το φορτώνω..δεν...δεν..δεν...και πάλι ρε φίλε με τόσα δεν και προσοχή... αυτό το not respoding αρχίζει και με τρελαίνει πλέων !!!! βγαίνει με το παραμικρό...κολαει και κρασαρει ετσι για την πλάκα και χωρίς λόγο !!! δεν είναι λύση κάθε λίγο και λιγάκι...φορματ !!ναι εγω με firewall ειμαι δεν εχω βρει αντιβιωτικο γιατι θεωρω κατ εμε παντα και το τονιζω οτι οποιδηποτε τρυπα και κενο ασφαλειας,ιος βρεθει σφραγιζεται με τα update..
αχαχαχααχαχαχχαχχα και το σπουδαιοτερο!! the program is not respoding δεν υπαρχει
Δημοσίευση 14/01/2011 - 00:57
απλα προσπαθω να δειξω και την αλλη πλευρα του λειτουργικου
οποιος θελει να δει ποσο τελεια ειναι τα osx ας κανει μια βολτα στο support της apple και θα βαρεθει να μετραει
Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:05
Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:06
Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:14

Δημοσίευση 14/01/2011 - 16:28
πχ το τελευταιο air αν παρεις θα εχεις ενα ταπεινο 2πυρινο στα 1,8 με 128 giga ssd και 2 giga μνημη
η μονη αναβαθμιση που μπορεις να τους κανεις ειναι η μνημη να την πας στα 4
στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα unibody η pro αν εχεις λεφτα
και εχεις cpu @ 2.4-2.6 4 γιγα μνημη και 300 φευγα δισκο
μπορεις να του βαλεις ssd και μνημη μεχρι 8 γιγα
το air ειναι ενα ακριβο netbook, πρεπει να εισαι ολη μερα στο δρομο για να το χρειαζεσαι πραγματικα
επισης το pro και το uni ειναι πιο ανθεκτικα σε τουμπες το air σπαει για πλακα
Τελευταία επεξεργασία από: komos, 14/01/2011 - 16:29
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες