Ακόμα ένα iphone 4 UNLOCK(?) κάνει την εμφάνιση του!
Δημοσίευση 29/03/2011 - 17:55

Ad
Δημοσίευση 30/03/2011 - 00:51
Καλησπέρα,εγω εχω παραγγειλει μια με 45 ευρω (μεσα τα μεταφορικα) ~55$ εχει ξεκινησει κ ερχεται
το unlock της Dev Team με τους ρυθμους που κινειται ο Musclenerd το βλεπω για το 2012
μπορείς Φίλε μου να διευκρινήσεις αν εχεις ακούσει πάνω κάτω ποτέ έρχεται το unlock της 4.2.1. με baseband 3.10.01, χωρίς την χρήση της turbo sim?
Να κάνω παραγγελία την κάρτα ή να περιμένω λίγο καιρό μπάς και γίνει τίποτα απο τους dev team??
Δημοσίευση 30/03/2011 - 17:20
Δημοσίευση 31/03/2011 - 13:32
Το unlock το παλευουνε απο τον δεκεμβρη (και πιο νωρις) και υποτιθεται θα ερχοταν τον μαρτιο. Απετυχαν ομως και ξεκινησαν νεες προσπαθειες πριν 3 εβδομαδες. Δοκιμαζουν μια εντελως θεωριτικη μεθοδο και με ρυθμο χελωνας που κανεις δεν ξερει οχι απλα αν θα πετυχει αλλα ουτε καν και αν ειναι εφικτή πρακτικά. Αν αποτυχει και αυτη ξεκινανε και παλι απο το μηδεν. Κανεις δεν ξερει το ποτε θα τα καταφερουν, μπορει και σε 1 μηνα (το λιγοτερο) μπορει και σε Χ μηνες.. Παρε την gevey (βρισκεις και με 40 ευρω στο alibaba) να ξεμπερδευεις.
Αν μπορείς σε παρακαλώ, να μας ενημερώσεις Μόλις παραλάβεις την κάρτα για την λειτουργεια της!! Μπάσκετ και δούμε καμία άσπρη μέρα!!!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
Δημοσίευση 11/04/2011 - 17:28
For those of you, locked to AT&T, @SuperPaddyNL provides an official factory unlock for 200USD.
Εχει ενα τυπα που με 200$ ξεκλειδωνει ολες της συσκευες και στην ΑΤ&Τ μαλιστα τωρα εκανε και προσφορα 174$.
Τελικα παιζετε μεγαλο παιχνιδι στο ξεκλειδωμα και απο οτι βλεπω το υποστιριζουν και αυτοι απο την DEV TEAM
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες