Δες εδώ για παράδειγμα αυτή που έχω και εγώ από τη eurobank
http://www.eurobank....mid=693&lang=gr
(σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν φυσικά)
Επειδή υπάρχει πρόβλημα Πήγαινε Ιδιώτες>Κάρτες>Προπληρωμένη Κάρτα
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:10
Δες εδώ για παράδειγμα αυτή που έχω και εγώ από τη eurobank
http://www.eurobank....mid=693&lang=gr
(σε όλες τις τράπεζες υπάρχουν φυσικά)
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:11
διαβασε ξανα τι εγραψα...μαλλον εισαι εκνευρισμενος...αγορασμενα τα εχω,ειμαι unjailbreak 4.3,ειπα ανεχομαι ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι αποδεχομαι
Αυτό δεν μπορεί να το μετρήσεις και δεν μπορείς να το γνωρίζεις ... είναι άκρως υποθετικό ... Πραγματικότητα είναι να βλέπεις το κόπο σου να εξευτελίζεται για 1,59€
εαν θες πληροφοριες στειλε μου pmΩραία παιδια δ τ ήξερα θ τ κάνω αυτο ευχαριστώ πολυ!!!
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:12
Αυτό δεν μπορεί να το μετρήσεις και δεν μπορείς να το γνωρίζεις ... είναι άκρως υποθετικό ... Πραγματικότητα είναι να βλέπεις το κόπο σου να εξευτελίζεται για 1,59€
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:12
Δεν έχω δει την εφαρμογή σου και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Lite έκδοση έχει?
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:13
Εσύ δηλαδή όταν σου ήρθε η ιδέα να κάνεις ένα app τι σκέφτηκες.
Ωραία θα κάνω ένα app και θα ενισχύσω όσο μπορώ το εισόδημα μου και καλά έκανες, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σου πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να σπάσει το app σου;
Τελευταία επεξεργασία από: Anlock, 15/03/2011 - 22:14
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:16
Υπάρχει και το σχετικό άρθρο.
Πειρατικές εφαρμογές και App store: Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά για τους developers
Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αλλά είναι μεγάλη συζήτηση και το να αναλωνόμαστε στο να τη λέμε σε όσους έχουν ακραίες θέσεις είτε από τη μία είτε από την άλλη δεν βγάζει πουθενά...
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:17
Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 15/03/2011 - 22:20
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:18
Σίγουρα όχι πολύ σωστα ... άλλο να το γνωρίζεις και να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις να σου συμβαίνει, και μάλιστα 400+ σε μια μέρα .. όσο να είναι σε πνίγει το δίκιο σου
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:19
Angry Birds και Cut the Rope σπασμένα από την πρώτη ημέρα.
Ο αριθμός των αγορών τους ανέρχεται σε χιλιάδες!
Είναι πλέον παγγήλην γνωστό πως αυτός που θα την αγόραζε θα την αγοράσει έτσι και αλλιώς σεβόμενος τη δουλειά σου.
Πολύ καλά έκαναν και την έσπασαν, όπως τις σπάνε όλες. Εγώ θέλω να δοκιμάσω full feature εφαρμογή πριν την αγοράσω. Και αυτό είναι δικαίωμά μου και δε δικαιούται να με κρίνεις κανείς για κάτι τόσο εύλογο!
Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως όποιος εκτιμήσει την εφαρμογή σου, θα την αγοράσει αν αξίζει. Από την άλλη είναι άδικο να πιάνονται κότσο και να αγοράζουν εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους ή δεν αντικατοπτρίζουν τις απαιτήσεις τους.
Καλύτερα να έλεγες 2 ευχαριστώ (και τα 2 αληθή και ειλικρινά) στο φίλο.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:21
Αυτό τότε είναι άλλο ένα ατού από πλευράς σου για να αντικρούεις το επιχείρημα "ήθελα να τη δοκιμάσω και αν μ αρέσει θα την αγοράσω".
Απλά όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος σας παίρνει παραμάζωμα η μπάλα της πειρατείας.
Όπως κατεβάζει κάποιος ταινίες έτσι πλέον κατεβάζει και εφαρμογές.
Και δε νομίζω να κατεβάζει κανείς πειρατικές ταινίες Hollywood και να πηγαίνει να αγοράζει τις ελληνικές.
Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει ο developer για να "κρατήσει" τους αγοραστές ώστε να μην καταφύγουν στην πειρατεία...
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες