Πάλι σπάει. Βάζει το in-app purchase ο hacker και μετά σπάει και ανεβάζει στο μαγαζάκι ...
Υπάρχει και ένας τρόπος να αναγνωρίζονται τα "κλεμμένα" versions εφαρμογών .. Μιλάω απο εμπειρία .
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:38
Πάλι σπάει. Βάζει το in-app purchase ο hacker και μετά σπάει και ανεβάζει στο μαγαζάκι ...
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:38
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:39
Υπάρχει και ένας τρόπος να αναγνωρίζονται τα "κλεμμένα" versions εφαρμογών .. Μιλάω απο εμπειρία .
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:43
οσο δικιο εχει καποιος να θελει να στηριξει τον developer
τοσο αδικο εχει (για να μην το πω υποκριτικο) οταν ο ιδιος
λεει τα φτηνα τα πληρωνω ενω τα ακριβα τα κλεβω.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:48
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:53
Δυστυχώς ή ευτυχώς το jb είναι για όλα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι developers (και μπράβο τους για τον κόπο να βγάζουν εφαρμογές) είναι ότι τα 400+ downloads της cracked την ημέρα απλά δε θα γίνονταν αν δεν υπήρχε η επιλογή αυτή. Όποιος θέλει να αγοράσει μια εφαρμογή θα την αγοράσει. Οι υπόλοιποι ΑΝ τη βρουν σπασμένη θα την κατεβάσουν αλλιώς δεν θα την πληρώσουν ΠΟΤΕ. Δεν υπάρχουν χαμένα λεφτά κατεμέ. Απλώς το cracked δημιουργεί extra downloads που αλλιώς δε θα υπήρχαν.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:55
Δεν είπα αυτό. Είπα αν ο developer είναι σωστός και προσφέρει κάτι αξίας 1euro και ζητάει 1euro, είμαι και εγώ σωστός και αγοράζω.
Αν ο developer είναι κλέφτης και προσφέρει κάτι αξίας 1euro και ζητάει 20euro, κλέφτης γίνομαι και εγώ.
Όσο για την δοκιμή των apps δεν υπάρχει θέμα, υπάρχουν και τα lite δοκιμάζεις και τα σπασμένα.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:56
Κάτι έχω διαβάσει και θα το ψάξω επισταμένα ... Αν έχεις εύκολο κανένα link στείλτο μου σε παρακαλώ με pm
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 15/03/2011 - 22:58
Δημοσίευση 15/03/2011 - 22:58
Αν ο developer ζηταει 20euro για κατι αξιας 1euro δεν ειναι κλεφτης σε καμια περιπτωση...δεν σου βαζει το πιστολι στο μετωπο για να το αγορασεις...
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:06
Κλέφτης με την έννοια ότι παραπλανεί αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την σπασμένη εφαρμογή πρώτα. Μη έντιμος αν θες καλύτερα.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:26
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:29
Υπάρχουν εφαρμογές που τις ανεβάζουν μεγάλες εταιρίες (που δεν έχουν ανάγκη να τη κατεβάσεις και σπασμένη) γιατί απλά τη διαφημίζεις κιόλας σε άλλους χρήστες που δεν έχουν σπασμένο κινητό, και τις αγοράζουν! Πχ τα gps προγράματα. Οι συγκεκριμένες εταιρίες δεν έχουν χασούρα απο τα iphone γιατί απλά πουλάνε και συσκευές με τα προγράμματά τους και πολλά άλλα.
Μια όμως εφαρμογή ελληνική και απο εναν έλληνα developer θα πρέπει να υποστηρίζεται!Αν ότι βγαίνει σπάει και δεν αμοίβεται ο κόπος του προγραμματιστή, τότε απλά δε θα μπεί στο κόπο να κάνει αναβαθμίσεις και άλλοι developers απλά δε θα φτιάξουν εφαρμογές.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:30
Υπάρχουν εφαρμογές που τις ανεβάζουν μεγάλες εταιρίες (που δεν έχουν ανάγκη να τη κατεβάσεις και σπασμένη) γιατί απλά τη διαφημίζεις κιόλας σε άλλους χρήστες που δεν έχουν σπασμένο κινητό, και τις αγοράζουν! Πχ τα gps προγράματα. Οι συγκεκριμένες εταιρίες δεν έχουν χασούρα απο τα iphone γιατί απλά πουλάνε και συσκευές με τα προγράμματά τους και πολλά άλλα.
Μια όμως εφαρμογή ελληνική και απο εναν έλληνα developer θα πρέπει να υποστηρίζεται!Αν ότι βγαίνει σπάει και δεν αμοίβεται ο κόπος του προγραμματιστή, τότε απλά δε θα μπεί στο κόπο να κάνει αναβαθμίσεις και άλλοι developers απλά δε θα φτιάξουν εφαρμογές.
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:44
Τίποτα προσωπικό με κανέναν,
αλλά όσοι έχουν jb και πληρώνουν τα apps τους δεν πρέπει να έχουν και πολύ σώας τας σφρένας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάς να πληρώσεις(το εσύ γενικό)ενώ μπορείς να το έχεις δωρεάν.Επίσης,βλέπω όοολους τους developers ελληνες και μη να λένε ότι χρειάστηκαν πολλές ώρες για να γίνει η εφαρμογή πολλά έξοδα κλπ κλπ και ότι δεν έχουν και σημαντικό κέρδος.Τότε γιατί το κάνουν?
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 15/03/2011 - 23:50
Δημοσίευση 15/03/2011 - 23:47
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες