Ο χρήστης 'jumper', στις 29 Apr 2011 - 14:56, έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν το Ipad μπορεί να μη σου κάνει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι φταίει η Apple γιατί δεν το έχει κάνει για να πληροί τις ανάγκες σου.
Πολλοί άλλοι χρήστες, που δεν είναι πρόβατα ή θύματα της Apple, το θέλουν για να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη γκάμα από applications που διαθέτει, εκτός του use and feel. Πχ θέλω να έχω εκπαιδευτικά προγράμματα για τα πιτσιρίκια μου (βλ Garageband), θέλω Navigation προγράμματα τα οποία μπορώ να τα επαναχρησιμοποιήσω και στο iPhone ( να ένα σημαντικό κέρδος για αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει sw appstore), θέλω να κρατάω σημειώσεις, να διαβάζω βιβλία κ.α.
Μην κριτικάρεις λοιπόν αυτούς που έχουν στραφεί στην Apple, όπως το ίδιο δεν θα έκανες σε αυτούς που έχουν πάρει PC vs Mac γιατί υπάρχουν πιο πολλές εφαρμογές ή τ καλύτερα παιχνίδια.
Στα παραπάνω συμφωνώ. Και εγώ έχω pc και ας μην παίζω παιχνίδια! Το θέλω για άλλους λόγους! Απλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει και εσύ
αλλά και πολλοί άλλοι είναι ότι εγώ την Apple την εγκρίνω γι'αυτό και έχω δύο μοντέλα iPhone (
3G[S] &
4G) αλλά στις ταμπλέτες το παραλήρημα
που έχει επικρατήσει είναι λίγο εώς πολύ μοδίτικο, όχι ουσιαστικό!!!!Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι κακό να κοιτάμε και αλλού και αν κάπου
χωλένουμε να το παραδεχτούμε όχι να επιμένουμε στο λάθος και στην έλλειψη μόνο και μόνο με άλλα κίνητρα!!!
Αυτά που αναφέρεις εσύ ότι θες να κάνεις με το iPad2 θέλω να τα κάνω και εγώ...δεν έχουμε ουσιώδης διαφορές!!!! Απλά θέλω και άλλα να έχει
και ενώ μπορεί μου τα «κλειδώνει» ε αυτό είναι άνω ποταμών! Προσωπική μου άποψη πάντως...
Ο χρήστης 'konandrio', στις 29 Apr 2011 - 14:56, έγραψε:
Τι να το κανω το hardware αν δεν μπορω να το εκμεταλλευτώ ρε συ Χρηστο.
Να λεω οραια εμφανιση και ωραιο smooth?
Δεν διαφωνώ φίλτατε επί της ουσίας...
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 17:05