Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:56

Αμα οι Apple θα αφηνε ελευθερο flash, ΒΤ, και τα υπολοιπα, ολοι θα κανατε παρτυ και θα λεγατε ποσο γαματη ειναι η Apple.

oxi απλα θα λεγομαι ποσο καλυτερη μπορει να γινει η apple :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:56

σου βαζω στοιχιμα οτι και μετα απο 4300000000 ποστ δεν θα εχεις καταληψει .

Υ.Γ ειμαι σιγουρος οτι θα καταλήψεις στο ipad :lol:

Θα καταλήξω αγαπητέ αλλά ύστερα από έρευνα αγοράς!!!
Όχι βουρρρ βγήκε το x πάμε να το πάρουμε...

Χρήστο στο είπα απο την αρχή. Δεν είμαι Fanboy της Apple.

Όλα έχουν να κάνουν με τις αναγκες του καθενός. Απο εκει ξεκινάνε όλα.

Ο ανταγωνισμός, πάντα βοηθάει στην εξέλιξη. Βασικό.

Μην ανησυχείς Νίκο θυμάμαι κάθε λέξη στης συζήτησης που έχουμε κάνει εδώ!
Το θυμάμαι καλά αυτό περί fanboy κλπ και καλά κάνεις κατ'εμέ! Στο θέμα των
αναγκών και εγώ συμφωνώ αλλά εν μέρη, υπό την έννοια ότι αυτές στην Apple
από fan καθορίζονται από τι δίνει και τι όχι... Μην το παίζουμε υπεράνω επειδή
δεν μπορούμε να έχουμε κάτι!!!! Τονίζω,δεν αναφέρομαι σε εσένα!!!!!
Στα περί ανταγωνισμού συμφωνώ απολύτως, είναι και το moto μου εξάλλου
για καλλίτερα προϊόντα!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 16:00

#228   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:00

Θα καταλήξω αγαπητέ αλλά ύστερα από έρευνα αγοράς!!!
Όχι βουρρρ βγήκε το x πάμε να το πάρουμε...

πλακα σου κανω Χρηστο .Εννοειται οτι πρεπει να το ψαξεις παρα παρα παρα ....πολυ.Αλλα επιμενω πριν κανεις οτιδηποτε παρε ενα samsung στα χερια σου και επεξεργάσου το λιγο.

#229   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:02

πλακα σου κανω Χρηστο .Εννοειται οτι πρεπει να το ψαξεις παρα παρα παρα ....πολυ.Αλλα επιμενω πριν κανεις οτιδηποτε παρε ενα samsung στα χερια σου και επεξεργάσου το λιγο.

Δεν το συζητώ, θεωρώ ότι η απόφαση είναι δύσκολη και όχι άντε άντε...! Και θα πάω να το δω και θα μπω σε κατάλληλο
forum και θα το ψάξω καλά πριν το πάρω!!!!!! Και μπορεί να μην καταλήξω σε αυτό, μπορεί να πάρω iPad, αναλόγως με
το τι θα προσφέρεται σε σχέση με τιμή και με ό,τι θέλω να κάνω εγώ!!!!!

Υ.Γ. 1)Καλά κάνεις και κάνεις πλακίτσα Ηρακλή, αυτό έλειπε, τόσες ώρες εδώ και να μην κάνουμε και καμιά πλάκα!!!!
Και με τον Νίκο κάναμε παραπάνω...

2) Άνοιξα topic ο άτιμος όχι αστεία... :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 16:04

#230   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:02

Χρήστο στο είπα απο την αρχή. Δεν είμαι Fanboy της Apple.

Όλα έχουν να κάνουν με τις αναγκες του καθενός. Απο εκει ξεκινάνε όλα.

Ο ανταγωνισμός, πάντα βοηθάει στην εξέλιξη. Βασικό.

Εγω θεωρω οτι αυτες οι ελληψεις, ειναι αναγκεες για οποιωνδήποτε ασχοληται με το διαδικτυο και με την τεχνολογια, ασχετα αν τα χρησιμοποιεις ή οχι θα έπρεπε να καλυπτει μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων και οχι το ελαχιστο ποσοστο που ανηκεις εσυ και καποια παιδια ακομα.
Εγω εχω καταλαβει οτι οι ποιο πολυ το δεχοντε με της ελληψεις του, για εφε, λεζαντα, μοδα, μουρη .....
Φιλικα, δεν στην πευτω.

#231   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:07

Εγω θεωρω οτι αυτες οι ελληψεις, ειναι αναγκεες για οποιωνδήποτε ασχοληται με το διαδικτυο και με την τεχνολογια, ασχετα αν τα χρησιμοποιεις ή οχι θα έπρεπε να καλυπτει μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων και οχι το ελαχιστο ποσοστο που ανηκεις εσυ και καποια παιδια ακομα.
Εγω εχω καταλαβει οτι οι ποιο πολυ το δεχοντε με της ελληψεις του, για εφε, λεζαντα, μοδα, μουρη .....
Φιλικα, δεν στην πευτω.

Δεν έχεις και τελείως άδικο στα περί μόδας λεζάντας εγωισμού η δική μου ταμπλέτα είναι καλλίτερη κλπ...
Αλλά συμφωνώ στα περί διαδικτύου και τεχνολογίας. Τις θεωρώ και εγώ αναγκαίες!!! Αλλά τι να πουν ?
Μην ξεχνάς ότι έχουν δώσει αρκετοί λεφτά όχι αστεία, δεν μπορούν, δεν τους επιτρέπεται να το απαξιώσουν
έτσι απλά!!!!Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει και σε πλακώσει λέει μία σοφή παροιμία!!!!!!

Είμαι σίγουρος ότι δεν την «πέφτεις» στο Νίκο. Είναι ok άτομο εν γένει και δεν νομίζω ότι παρεξηγεί!
Απλά έχουμε αντίθετες απόψεις σε κάποια θέματα...καλό και υγιές είναι όλο αυτό!!!!

Επίσης μπορεί και η άλλη ταμπλέτα να έχει τα κουλά της. θα χαρώ να τα ακούσω...από φίλους που την έχουν
ενδεχομένως...!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 16:11

#232   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:10

Δυστυχώς ετσι εχουν τα πραγματα, το ipad ειναι το λιγοτερο στην κοινωνία μας, η εμμονες και οι εγωισμοί εφτασαν την Ελλαδα να την κοιτανε απαξιωτικα οι εξω.

#233   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:13

Δυστυχώς ετσι εχουν τα πραγματα, το ipad ειναι το λιγοτερο στην κοινωνία μας, η εμμονες και οι εγωισμοί εφτασαν την Ελλαδα να την κοιτανε απαξιωτικα οι εξω.

και ο άκρατος «παρτακτισμός» κατά κύριο λόγο!!!! Τώρα τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε...
Αμ δεν τα φάγαμε όλοι μαζί όμως ? ? ? Πάρα πολλοί δεν γνωρίζουν τι γεύση έχει η μάσα κάποιων!!!!
Αλλά είμαστε εκτός topic...

#234   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:14

εγω μαλλον θα προτιμησω το (ασχετο) htc flyer 7΄΄σε ταμπλετ για μενα ειναι οτι πρεπει )

#235   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:16

Φιλικα, δεν στην πευτω.

Πρέπει να το έχω πει και 10 φορές.. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Γνώμη σου και σεβαστή.

Γιατι απαραίτητα να τους καλύπτει όλους..? Δε γίνεται να τους καλύπτεις όλους.

Πολύ απλά αν δε σου κάνει πας και παίρνεις άλλη εταρεία. Τόσο απλά. Δε σε υποχρεώνει κάνεις να πάρεις Apple, Samsung κτλ.

Η όλη κουβέντα που κάνουμε εδώ έχει να κάνει φυσικά με αυτους που γνωρίζουν και ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν. Όχι γι αυτους που θα το πάρουν για "μουρη" ή γιατι πρέπει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#236   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:16

εγω μαλλον θα προτιμησω το (ασχετο) htc flyer 7΄΄σε ταμπλετ για μενα ειναι οτι πρεπει )

Χαχαχαχαχαχα.... :lol: :lol:
Και καλά θα κάνεις... αφού αυτό σε καλύπτει αυτό να πάρεις!!!

#237   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:17

Σχετικά με τις ανάγκες της εξέλιξης, οι οποίες στην ουσία δημιουργούνται από τις εταιρίες, πείτε μου:

Πόσες φορές, οι περισσότεροι, έχετε στείλει κάτι με bluetooth;
Πόσες φορές, οι περισσότεροι, έχετε ανάγκη να κάνετε περιήγηση σε 5-6 gadgets στην home screen; (Καταντά τρελός πονοκέφαλος το λειτουργικό της Google μετά από μερική χρήση).
Πόσες φορές, οι περισσότεροι έχετε την διάθεση και την ανάγκη να ανοίξετε 12 παράθυρα σε έναν browser, για να κάνετε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο; ( Τι στο καλό τα θέλουμε 12 παράθυρα ταυτόχρονα σε καθημερινή χρήση; )
(Είναι και αρκετά άλλα, όμως ίσως δεν έχει σημασία να τα αναφέρω).

Κάποιος που πραγματικά χρειάζεται ένα υπερ-σύστημα σε μια φορητή συσκευή, έχετε την εντύπωση πως δεν θα το είχε κάνει μέχρι τώρα (να το χρησιμοποιεί δηλαδή), αλλά θα περίμενε μέχρι το 2011 για να το πραγματοποιήσει; Και μάλιστα μέσω μιας mobile συσκευής.
(Λόγω δουλειάς ή οτιδήποτε άλλο).

Εδώ κοιτάμε αν το, κατά τα άλλα, "κακό" ("επειδή δεν μας δίνει τα πάντα (βλέπε: bluetooth)") IOS, καλύπτει ως ένα mobile λειτουργικό σύστημα, τις ανάγκες μας καθημερινά.
Αν είναι ένα γρήγορο, εύκολο, "άνετο", κατανοητό, ευπαρουσίαστο λειτουργικό, χωρίς συχνά κολλήματα.

Απορώ για το ότι, σκεφτόμαστε ότι μας κοροϊδεύει μια εταιρία, σχετικά με αυτά που μας δίνει σαν δυνατότητες σε μια συσκευή, από την στιγμή που με τα χρήματα που δίνουμε σε αυτή την εταιρία, για να αγοράσουμε μια συσκευή της, θα μπορούσαμε να πάρουμε μια συσκευή από άλλη εταιρία η οποία, θα ικανοποιούσε όλες τις ανάγκες μας.

Γιατί δεν αγοράσαμε εξ αρχής μια συσκευή από άλλη εταιρία με όλες τις "δυνατότητες" που θα θέλαμε "να είχαμε"...;

Η απάντηση πιστεύω πως βρίσκεται, στην ευχαρίστηση - ικανοποίηση, της καθημερινής χρήσης από την συσκευή που έχουμε ο καθένας μας τώρα (αυτή την στιγμή).

Ο καθένας κρατά αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο. Ας δούμε τι θέλουμε να έχουμε και ότι τι "θα" θέλαμε" να χρησιμοποιούμε.
Αυτό είναι και το λειτουργικότερο - χρησιμότερο όλων.

#238   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:18

Η όλη κουβέντα που κάνουμε εδώ έχει να κάνει φυσικά με αυτους που γνωρίζουν και ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν. Όχι γι αυτους που θα το πάρουν για "μουρη" ή γιατι πρέπει.

Μην είσαι σίγουρος Νίκο ότι όλοι γνωρίζουν στο έπακρο τι ακριβώς θέλουν...

#239   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:23

Μην είσαι σίγουρος Νίκο ότι όλοι γνωρίζουν στο έπακρο τι ακριβώς θέλουν...

Ναι, υπάρχουν και αυτοί. Αλλά τουλάχιστον εδω μέσα θέλω να πιστευώ πως ανηκουμε στη κατηγορία του "ξερω..".

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/04/2011 - 16:23

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#240   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:24

Η φιλοσοφια και μονοπατι που χαρασσει η καθε πολυεθνικη( και γενικα η καθε εμπορικη) εταιρεια ειναι να ηγειται της αγορας και οχι να την ακολουθει,οποτε θεωρω οτι ολα αυτα περι σνομπαρισματος,πλυσης εγκεφαλου,απαραδεκτης στασης της Apple ειναι ανυποστατα.
επειδη δουλευω και γω σε μεγαλη πολυεθνικη τα χρηματα που ξοδευονται στο research and development ειναι απιστευτα, εχει γινει τοση αναλυση για το τι εχει πραγματικα σημασια στον αγοραστη καθως επισης για το που οδηγειται η ταση του αγοραστικου κοινου μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα , που οτι και να λεμε εμεις εδω στην μικρη Ελλαδιτσα δεν πολυμετραει στην τελικη εξισωση που προσπαθουν να λυσουν τα μεγαλα κεφαλια ολων των πολυεθνικων. Δεν νομιζω ναναι τοσο το marketing..οι μονες διαφημισεις που εχω δει αλλωστε ειναι sto youtube απο κατι τυπακια που τυγχαινει ναναι και μεγαλοστελεχη της Α.
Εν κατακλειδι, δεν ειμαι κανας παλιος, απολαμβανω το πρωτο μου iphone εδω και 4 μηνες πραγματικα καθε μερα και πιο πολυ(οπως επισης και το συγκεκριμενο φορουμ)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες