iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:24
Δεν εχουν σχεδιαστει γι αυτο , οπως και τα ipad (εχω το ipad2).
Αρα , δεν μπορεις να βαλεις πχ ενα στικακι ή δισκο και να δεις απο εκει τα βιντεο, φωτο , μουσικη κλπ.
Στο ipad1 γινεται με jailbreak... στο ipad2 περιμενουμε μεχρι ναβγει jb.
Ad
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:24
παντα περιμενουμε βελτιωση στο καλυτερο σε ολα τα πραγματα .Οποτε ειναι δεκτω οτι υπαρχουν ελλειψεις στις συσκευες της apple και ολοι ζηταμε το κατι παραπανω, το κακο ειναι οτι καποιοι δεν το παραδέχονται.
Μονο που οι google το εχει αφησει στην κριση του χρηστη, ενω η apple παιζει την γατα με το ποντικι με τους hackers, θετωντας σε ακομα ποιο πολυ κινδηνο τις συσκευες της.
Χρηστο ενα βιντεακι
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:29
παντα περιμενουμε βελτιωση στο καλυτερο σε ολα τα πραγματα .
Εγώ συμφωνώ ο Νίκος έχει γράψει σε προηγούμενα posts ότι η apple είναι έτσι και
κακώς όταν αγοράζουμε κάτι που έχει μία A νοοτροπία να περιμένουμε να αλλάξει!
Εγώ είμαι της άποψης ότι αλλάζω σημαίνει πρόοδος!!!!!Ακόμα και αν κάνω λάθος!!!!!
Είσαι σίγουρος ? Για το iPad2 είναι βέβαια ότι δεν έχει θύρα!!!Aπ οσο γνωριζω, δεν εχουν usb host κανενα android tablet.
Και αν το jailbreak εξαλειφθεί ή το δίνει ή ίδια η Apple τι θα κάνεις μετά ? ?Στο ipad1 γινεται με jailbreak... στο ipad2 περιμενουμε μεχρι ναβγει jb.
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:32
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:31
δεν ειχα καμια σχεση με καποια εταιρια, δεν ειμαι τετοιος τυπος
ηξερα οτι μπορω να κανω jb στο ios και root στο android και πανω κατω ειδα τις δυνατοτητες
τα βαλα κατω και εβγαλα το συμπερασμα οτι το i4 ειναι το καλυτερο πακετα με jb, για μενα
Δεν με νοιαζε προσωπικα τι θα γινοταν χωρις jb, γιατι εγω θα εκανα ειτε jb ειτε root.
το iOS μου αρεσει περισσοτερο
τωρα αν ειχα αναγκη Flash και BT θα επραττα διαφορετικα προφανως.
Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 29/04/2011 - 15:34
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:32
εγω απαντησα στον konadrio ΧρηστοΕγώ συμφωνώ ο Νίκος έχει γράψει σε προηγούμενα posts ότι η apple είναι έτσι και
Εγώ είμαι της άποψης ότι αλλάζω σημαίνει πρόοδος!!!!!Ακόμα και αν κάνω λάθος!!!!!
Είσαι σίγουρος ? Για το iPad2 είναι βέβαια ότι δεν έχει θύρα!!!

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:34
Ειναι εφικτο φιλε μου, δεν ξερω αν πρεπει να γινει root η συσκευη ή το Samsung Galaxy Tab 10.1v το εχει απο μαμα.Aπ οσο γνωριζω, δεν εχουν usb host κανενα android tablet.
Αρα , δεν μπορεις να βαλεις πχ ενα στικακι ή δισκο και να δεις απο εκει τα βιντεο, φωτο , μουσικη κλπ.
Στο ipad1 γινεται με jailbreak... στο ipad2 περιμενουμε μεχρι ναβγει jb.
Παντως οπως και να χει το root το εχεις δεδομενο, δεν θα περιμενεις την εφαρμογη απο τους hackers που ισως σου παρουν και τα λεφτακια σου για να το εκμεταλλευτείτεις και μιλαω για nfts που ειναι ο ποιο διαδεδομενος.
1. Κατ'αρχήν δεν αναφέρει΄τι θέλεις να κάνεις με το tablet. Μην μου δώσεις την απάντησει ότι θέλεις να κάνεις ότι μπορείς περισσότερο, γιατί έτσι δεν αγοράζεις προιον αλλα spec sheet.
2. Σε ποιο Samsung αναφέρεσαι; (http://techblog.gr/t...-vodafone-3885/)
3. Αν πας στο νεωτερο, πρόσεξε γιατι δεν έχει 3G στην αρχή, αν πας με το δευτερο θα έχεις ένα HW το οποίο θα έχει πεσμένη μεταπωλητική αξία. (Μήπως για αυτό φταίει η διαβολική Apple που μας εγκλωβίζει με το δαιμονικό marketting;)
4. Έστω ότι προτιμάς να πάρεις αυτό που θα έρθει Ελλάδα και θα κοστίζει 799 Ευρώ (ας πούμε πως είναι για το 32GB) με το αντίστοιχο IPad 2 στα 739 ευρώ. Ίσως και για αυτό φταίει το marketting της Apple.
5. Όταν κάθεσαι και αναλύεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αν θα έχει ραδιοφωνάκι, 8MP camera, bluetooth, USB, δεν αναφέρεσαι καθόλου στο SW, στο οποίο δεν υπάρχει σύγκριση (τουλάχιστον για φέτος), αφού και η ίδια η Google δεν δίνει στοιχεία για τα applications για Honeycomb. Σημείωσε ότι αυτό θα κάνει το tablet σου χρήσιμο και είναι το μεγαλύτερο σε σημασία χαρακτηριστικό που θα πρεπε να σκέφτεται ένας χρήστης. Ίσως και για αυτό φταίει το marketting της Apple.
6. Αν πάμε και στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέρεις μια τερατώδη διάρκεια για το samsung 27 ώρες;;;;; Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα ήταν πραγματικά τεχνολογικό θάυμα. Μάλλιστα το γεγονος είναι ότι ελάχιστοι το έχουν δει το samsung και αν πρόκειται για το νεώτερο, κανένας δεν το έχει κάνει review, έχουμε μό ένα press release....
Οπότε φθάνουμε στο τελευταίο το οποίο είναι πως την αντιλαμβάνεται ο χρήστης τη συσκευή (look and feel). ΅Σε αυτό κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει γιατί η samsung ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αλλά ίσως και για αυτό ευθύνεται η Apple, γιατί δεν έχει κάνει μια τόσο καλή συσκευή που να υπερέχει των συσκευών που δεν υπάρχουν ακόμα....
Εύχομαι να μην σου χρειαστεί ποτέ BT & Flash...Christos75 πριν παω σε i4 κρατησα πολλες συσκευες στα χερια μου
ηξερα οτι μπορω να κανω jb στο ios και root στο android και πανω κατω ειδα τις δυνατοτητες
τα βαλα κατω και εβγαλα το συμπερασμα οτι το i4 ειναι το καλυτερο πακετα με jb, για μενα
Δεν με νοιαζε προσωπικα τι θα γινοταν χωρις jb, γιατι εγω θα εκανα ειτε jb ειτε root.
το iOS μου αρεσει περισσοτερο
τωρα αν ειχα αναγκη Flash και BT θα επραττα διαφορετικα προφανως.
Γιατί αν σου χρειαστεί θα τα πούμε τότε σε ένα
νέο topic και ελπίζω να μην έχει σβηστεί αυτό εδώ!!!!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:36
Αφού είσαι τόσο πολυ εναντίον της Apple με τα γραφόμενα σου, αγόρασε το samsung και όλα μια χαρα.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:36
Και τα 2 εχουν usb θυρα (τα Android native και το iPad μεσω ανταπτορα), αυτο δε σημαινει οτι εχουν usb hosting ικανοτητες.
Ειναι κυριως (στο Android) για συνδεση με υπολογιστη και φορτιση.
Χωρις JB καμια απο τις 2 συσκευες (και γενικα iOS - Android ) δεν εχει τετοιες δυνατοτητες που ζητας.
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 29/04/2011 - 15:38
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:38
Μη μπερδευεσαι...
Και τα 2 εχουν usb θυρα (τα Android native και το iPad μεσω ανταπτορα), αυτο δε σημαινει οτι εχουν usb hosting ικανοτητες.
Ειναι κυριως (στο Android) για συνδεση με υπολογιστη και φορτιση.
Χωρις JB καμια απο τις 2 συσκευες (και γενικα iOS - Android ) δεν εχι τετοιες δυνατοτητες που ζητας.
ετσι αυτη την απορια ειχα....αρα αυτα για εξωτερικους που λετε στα android ειναι ακυρα
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:38
Έχει αναλογιστεί κανείς πως το iPhone, iPad και το IOS είναι κάτι το οποίο: Πραγματικά βολεύει - ευχαριστεί - ικανοποιεί και λειτουργεί πολύ καλά, για το 99% των κατόχων του, χωρίς να έχει τα έξτρα που έχουν οι άλλες συσκευές;
Αλλιώς τι στο καλό θέλουν και αγοράζουν, σχεδόν, όλοι iPhone;
Είμαι πολλά χρόνια γκατζετάκιας και πραγματικά, αν έβλεπα "σούπα" το όλο θέμα, απλά δεν θα είμουν ακόμα εδώ ή θα πήγαινα σε κάτι άλλο.
Έχω δοκιμάσει τόσα λειτουργικά και συσκευές και ως δια μαγείας, έχω το iPhone-iPad πάλι μαζί μου.
Στην τελική, ας δούμε τι μας αρέσει να δουλεύουμε πραγματικά - καθημερινά και ας βάλουμε στην άκρη το, "τι θα θέλαμε να έχει η συσκευή".
Το συμπέρασμα το βγάζει ο καθένας μόνος του στην τελική.
(Άντε να πάω να ανοίξω κανα pocket pc τώρα ή κανα Samsung για να σερφάρω στο ίντερνετ, να κάνω chat ή να παίξω κάποιο παιχνίδι... Στο iPhone - iPad καταλήγω πάντα για να έχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα).
Όσο για το Bluetooth κ.λ.π., ίσως εκεί παίζει πολύ η μανία του καταναλωτισμού (σχετικά με το ότι μας έχει γίνει πόρωση κάτι που απλά το θέλουμε γιατί δεν είναι διαθέσιμο!), μια τεχνολογία η οποία, στις μέρες μας, είναι άχρηστη και αργή. Η Apple θέλει να δώσει κάποια στιγμή δυνατότητες cloud και wifi sharing οι οποίες είναι ότι καλύτερο για το 2011+.
Καλύτερα να έχω μια συσκευή που εξελίσσεται μέσω του λειτουργικού της, παρά μια συσκευή που με "κλείνει" απο την στιγμη της αγοράς της στα ήδη κεκτημένα που μου προσφέρει.
Ο καθένας βέβαια, όπως τον βολεύει, ακολουθεί την οδό που λειτουργεί καλύτερα για αυτόν.
My 2 cents ;-)
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:39
Εγώ συμφωνώ ο Νίκος έχει γράψει σε προηγούμενα posts ότι η apple είναι έτσι και
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα. Όχι γενικά..

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:40
Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω η μάλλον μπορώ αλλα δεν θέλω να το συνεχίσω, ειναι γιατι ανοιξες αυτο το θέμα εδω στο iphonehellas, για να ξενερωσεις όλους όσους εχουν iPad; και γενικα προϊόντα της Apple........χα χα χα χα
Αφού είσαι τόσο πολυ εναντίον της Apple με τα γραφόμενα σου, αγόρασε το samsung και όλα μια χαρα.
Εσύ έχεις καταλάβει τόση ώρα ότι είμαι εννατίον φαντικός εχθρός της Apple ? ?
Με iPhone 3G[S] και 4G ? ?
Να ξενερώσω κάποιους ? Για ποιο λόγο ? Κουβεντούλα κάνουμε!!! Εγώ δεν πουλάω
τίποτα και σε κανέναν ποτέ!!!! Απλά στη σκέψη που έκανα για το ποια ταμπλέτα
πιθανόν να έχει καλλίτερες δυνατότητες το μοιράζομαι εδώ ανταλλάσσοντας απόψεις!!!
Ελπίζω να σε κάλυψα αρκούντως!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:42
Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:41
Χρηστο για αυτο σου λεω για αντικειμενικοτητα .Σε αλλο anroid φορουμ θα αναφερουν οτι το bt και flash ειναι οτι καλυτερο ,ενω εδω οτι παει να σβησει και οτι δεν χρειαζεται και οτι δεν το εχουμε αναγκη .... κ.τ.λΕύχομαι να μην σου χρειαστεί ποτέ BT & Flash...
Γιατί αν σου χρειαστεί θα τα πούμε τότε σε ένα
νέο topic και ελπίζω να μην έχει σβηστεί αυτό εδώ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 29/04/2011 - 15:42
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες