Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   billmp

billmp

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:21

Για να σας καταλάβω δλδ είμαστε θύματα της apple στον τομέα του marketing , ενώ το να συγκρίνεται τον A4 με τον Α5 επεξεργαστη ή το εαν έχει μίσο mb ram παραπάνω σας διαφοροποιεί απο τα θύματα της apple και τι ακριβώς σας κάνει? Επίσης διαφοροποιήστε απο εμάς τα θύματα της apple και γίνεστε κριτικοί high end hardware και αποδόσεων που δεν θα τα δείτε ποτέ στο ζενίθ τους γιατι το android έχει ακόμα πολλα να δώσει αλλα στην επόμενη 5ετια

Πανω απο όλα συγκρίνουμε ΦΟΡΗΤΗ συσκευή όχι το σταθερό μας pc.

έχει και bluetooth

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:23

Νίκο, είναι πολύς κόσμος μα πάρα πολύς!!!!!Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε το μειονέκτημα...

Δε διαφωνώ.

Απλά αυτο που λέω τοση ώρα είναι οτι αυτό είναι υπκειμενικό. Για 'σενα είναι μειονέκτημα.

Για 'μενα και για κάποιους άλλους όχι. Και επειδή εχω παρεξηγηθεί, δεν είμαι funboy της Apple..

Απλά ξέρω τι μου χρειάζεται και τι όχι.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#168   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:24

Πανω απο όλα συγκρίνουμε ΦΟΡΗΤΗ συσκευή όχι το σταθερό μας pc.

Αυτή επί της ουσίας είναι η σύγκριση! Σωστά!!!

Δε διαφωνώ.

Απλά αυτο που λέω τοση ώρα είναι οτι αυτό είναι υπκειμενικό. Για 'σενα είναι μειονέκτημα.

Για 'μενα και για κάποιους άλλους όχι. Και επειδή εχω παρεξηγηθεί, δεν είμαι funboy της Apple..

Απλά ξέρω τι μου χρειάζεται και τι όχι.

Βρε Νίκο, αν αυτό που μπορεί να θεωρείς ή όχι μειονέκτημα το είχες στη συσκευή σου τελικά
θα το χρησιμοποιούσες ? Θα το ανέφερες στα υπέρ της συσκευής ? Πέραν του αν συμφωνείς ή όχι
εσύ ή εγώ, ε πως να το κάνουμε, ανήκει στα υπέρ της(Αν το είχε)!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 14:27

#169   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:25

Γιατί δεν είναι αντικειμενική? Θεωρείς δηλαδη οτι όλοι χρειάζονται για παράδειγμα οπωσδήποτε το Bluetooth?

O καθένας απο μας έχει άλλες ανάγκες.. Έτσι πάει..

Χρειάζεσαι την απεικόνιση σελιδοδεικτών στο 100%
Χρειαζεσαι να εχεις προσβαση στα αρχεια σου απο εξωτερικο σκληρο
Χρειαζεσαι το bluetooth ολοκληρο για να εχεις επικοινωνια με ολη την γκαμα συσκευων, δεν υπαρχει μονο η apple και δεν νομιζω ο κυκλος σου να εχει μονο προιοντα της apple.
Χρειαζεσαι με το κλασικο καλωδιο hdmi να μεταφερεις εικονα και ηχο, σε οποιοδηποτε μεσω απεικόνισης
Χρειαζεσαι ενα οποιοδηποτε περιφερειακο usb, mouse, keyboard, gamebad, tv card.
Θα πρεπει να εχεις μια συσκευη που να σου λεινει τα χερια, η apple στα δενει οσο δεν παει.

#170   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:28

έχει και bluetooth

Το 1ο μου τηλ..! Συγκίνηση..

Χρειαζεσαι το bluetooth ολοκληρο για να εχεις επικοινωνια με ολη την γκαμα συσκευων, δεν υπαρχει μονο η apple και δεν νομιζω ο κυκλος σου να εχει μονο προιοντα της apple.
Χρειαζεσαι με το κλασικο καλωδιο hdmi να μεταφερεις εικονα και ηχο, σε οποιοδηποτε μεσω απεικόνισης
Θα πρεπει να εχεις μια συσκευη που να σου λεινει τα χερια, η apple στα δενει οσο δεν παει.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι για το σκληρό.

Τα άλλα σου απαντησα πιο πάνω. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Μη ξεχνάς, μιλάμε για Tablet. Όχι PC.

LG8ISzO.gif

#171   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:32

Το 1ο μου τηλ..! Συγκίνηση..

Τα άλλα σου απαντησα πιο πάνω. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Μη ξεχνάς, μιλάμε για Tablet. Όχι PC.

Εγω αυτα που σου εγραψα τα θεωρω απαραιτητα, εσυ δεν τα χρειαζεσαι, μπορει ομως να σου χρειαστουν 1 φορα οσο θα εισαι κατωχος και δεν θα μπορεσεις να το εκμεταλευτεις.
Ο ανταγωνισμος εχει φτασει τα ταμπλετ να εχουν τις δυνατοτητες ενος λαπτοπ, η apple θα επρεπε να ακολουθει και οχι να ζνομπαρει.

#172   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:32

Συμφωνώ! Θα το γράψω και πάλι, μην υποτιμάτε τις ανάγκες σας επειδή σας τις «κλείδωσε» η apple!!!!!!
Σε τελική φάση, είναι απαράδεκτη η νοοτροπία της!!!!! Πέραν της όποιας ιστορίας της ή ποιότητάς της
η νοοτροπία της είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ! ! ! !

Μη ξεχνάς, μιλάμε για Tablet. Όχι PC.

Το τελευταίο, μπορεί να σημαίνει ότι έχω και μεγαλύτερες απαιτήσεις όχι μικρότερες εννοώ πιο ευέλικτες σε μία φορητή συσκευή!!!!!
Αναφέρομαι σε πράγματα που μπορούν να μου χρειαστούν όταν είμαι καθ'οδόν για κάπου. Θα χρειαστώ ίσως
κάποιες σημαντικές δυνατότητες ίσως...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 14:37

#173   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:39

ρε συ Χρηστο πραγματικα περιμενεις απο το συγκεκριμενο φορουμ να παρεις μια αντικειμενικη αποψη ,οταν οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε σχεδον ολοι μερα μεσα .Εννοειται η απαντηση θα ειναι ipad και συμφωνω και εγω με αυτην απλα δεν μπορουμε να μιλαμε για αντικειμενικότητα .Φιλικα χωρις παρεξηγηση :)

#174   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:46

ρε συ Χρηστο πραγματικα περιμενεις απο το συγκεκριμενο φορουμ να παρεις μια αντικειμενικη αποψη ,οταν οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε σχεδον ολοι μερα μεσα .Εννοειται η απαντηση θα ειναι ipad και συμφωνω και εγω με αυτην απλα δεν μπορουμε να μιλαμε για αντικειμενικότητα .Φιλικα χωρις παρεξηγηση :)

Αυτό δεν είναι κολακευτικό για το χώρο... καλλίτερα να το αλλάξεις! Δεν έχει σημασία, να ακούσω και τους fun της apple
και εγώ είμαι κάτοχος της συσκευής του iPhone αλλά δεν βλέπω μυωπικά το όλο θέμα...Δηλαδή εσύ έτσι το βλέπεις ?
Είμαι σε forum για το x και θα υποστηρίζω όπως και να έχει το x ? ? ? Στο κάτω-κάτω κουβέντα κάνουμε και θέλω να δω
ποια είναι τα επιχειρήματα μετά την αρχική παράθεση που έκανα σχετικά με την σύγκριση των δύο ταμπλετών...!
Επίσης το τόσο παραλήρημα με το iPad2 το θεωρώ αποπροσανατολισμό, σχεδόν προσιλιτισμό! Ας δούμε και λίγο παρακάτω
από εκεί,ας διευρύνουμε τους ορίζοντές μας...

#175   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:49

Αυτό δεν είναι κολακευτικό για το χώρο... καλλίτερα να το αλλάξεις! Δεν έχει σημασία, να ακούσω και τους fun της apple
και εγώ είμαι κάτοχος της συσκευής του iPhone αλλά δεν βλέπω μυωπικά το όλο θέμα...Δηλαδή εσύ έτσι το βλέπεις ?
Είμαι σε forum για το x και θα υποστηρίζω όπως και να έχει το x ? ? ? Στο κάτω-κάτω κουβέντα κάνουμε και θέλω να δω
ποια είναι τα επιχειρήματα μετά την αρχική παράθεση που έκανα σχετικά με την σύγκριση των δύο ταμπλετών...!
Επίσης το τόσο παραλήρημα με το iPad2 το θεωρώ αποπροσανατολισμό, σχεδόν προσιλιτισμό! Ας δούμε και λίγο παρακάτω
από εκεί,ας διευρύνουμε τους ορίζοντές μας...

γιατι ρε χρηστο ειπα κατι κακο για το φορουμ ?Ισα ισα το αντιθετω ,το φορουμ λεγεται iphone και μαυτο ασχολειται.Ολοι οι λατρεις του ειδους εδω ειμαστε μαζεμενοι.Δεν λεω κατι κακο .Εγω γι αυτο μπαινω διοτι μα ρεσει το συγκεκριμενο σπορ ,αλλιως θα πηγαινα αλλου :)

#176   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:56

Εγω αυτα που σου εγραψα τα θεωρω απαραιτητα, εσυ δεν τα χρειαζεσαι, μπορει ομως να σου χρειαστουν 1 φορα οσο θα εισαι κατωχος και δεν θα μπορεσεις να το εκμεταλευτεις.

Aυτό λέω τόση ώρα. Γνωρίζω πολύ καλά τι αγοράζω.

η νοοτροπία της είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ! ! ! !

Απαράδεκτη δε τη λες, γιατί έτσι είναι απο την αρχή. Και αυτό σε κάποιους αρέσει.

Δεν άλλαξε στη πορεία όπως κάνουν άλλες εταιρείες για να προσελκύσουν νέο κοινό.

LG8ISzO.gif

#177   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:56

γιατι ρε χρηστο ειπα κατι κακο για το φορουμ ?Ισα ισα το αντιθετω ,το φορουμ λεγεται iphone και μαυτο ασχολειται.Ολοι οι λατρεις του ειδους εδω ειμαστε μαζεμενοι.Δεν λεω κατι κακο .Εγω γι αυτο μπαινω διοτι μα ρεσει το συγκεκριμενο σπορ ,αλλιως θα πηγαινα αλλου :)

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει έλλειψη αντικειμενικότητας όμως! Γιατί να μην μπορώ να ακούσω αντικειμενική άποψη για ένα ανταγωνιστικό
προϊόν ? ? ? Και εμένα μου αρέσει γι'αυτό είμαι και εγώ εδώ αλλά πέρνα αυτού, αναγνωρίζω και τα κουλά του!!!! Πως να το κάνουμε ?
Δηλαδή θα το Θεοποιώ επειδή μου αρέσει ? Και ό,τι μου δίνει η Apple θα το αγοράζω άκριτα ? ? Να μην το συγκρίνω ? Να μην πάρω απόψεις
και από άλλους χρήστες της συσκευής πριν προβώ στην όποια αγορά ? Δηλαδή να μην ελπίζω σε αντικειμενικές απόψεις ?
Εξάλλου το ζήτησα και στο αρχικό post αυτό! Θα ήθελα την αντικειμενική σας και μόνο άποψη!!! Όποιος δεν μπορεί να την καταθέσει, δεν
πειράζει. Και πάλι φίλοι είμαστε...απόψεις ανταλλάσουμε! Πέραν του ότι βοηθιέμαι εγώ, πιστεύω ότι βοηθιούνται και άλλοι φίλοι που τυχόν
διαβάζουν αυτό το νήμα!!!!!

#178   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 14:58

Απαράδεκτη δε τη λες, γιατί έτσι είναι απο την αρχή. Και αυτό σε κάποιους αρέσει.
Δεν άλλαξε στη πορεία όπως κάνουν άλλες εταιρείες για να προσελκύσουν νέο κοινό.

Μην μπερδεύουμε τις λέξεις και το νόημα τους! Άλλο συνεπής και άλλο απαράδεκτος!
Η εν λόγω είναι συνεπής στο να είναι απαράδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα... :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 14:59

#179   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:00

Η εν λόγω είναι συνεπής στο να είναι απαράδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας έστειλες... :lol:

LG8ISzO.gif

#180   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:01

Να πω και κατι ποιο γενικο Χρηστο.
Απο την στιγμη που εχω laptop θεωρω περιττή, την αγορα της ταμπλετας.
Να ξαπλωνω στον καναπε, με καργα ραδιενεργεια αναμεσα απο τα σκελια μου, το θεωρω χαζο.
Να παω στην παραλια με μια ταμπλετα επισης το θεωρω χαζο, προτιμώ να παιζω με την κορη μου ή να παρω την ταμπλετα και να την κανω ρακετα για να παιζω ταμπλετορακετες με τους φιλους μου :lol:
Αν το ipad2 ειχε τις δυνατοτηρες που εγραψα ποιο πριν ισως να το αντικαταστουσα το laptot μου μονο για λογους φορητοτητας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες